Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native] Bractwo Sigmara  (Przeczytany 6194 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    Odp: Bractwo Sigmara
    « Odpowiedź #45 dnia: Marca 06, 2011, 13:10:41 »
    Lepiej bym tego Kamillo nie ujął;) BS to czysto towarzysko grupa fanów młotka, to tylko tag , poza tym na samym początku opisałem co i jak i nic się nie zmieniło. Wiem że na ogół powstają klany, ale czasu nie mamy za dużo i częściej gramy w warhammera niż w warbanda. I jak też wspomniałem...znając nicki tych panów my się tym zajmiemy. Nie ma sensu aby przez jedną głupote taki gracz miał przekichane do końca.Mamy swoje zasady i wg nich się kierujemy,nie drążmy tematu;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Kuba382

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Marca 06, 2011, 13:47:06 »
    Jest to gracz opanowany i raczej nie zwyzywałby nikogo.

Emm... gracz kubx to jest dzieciak... jak coś mu nie wychodzi to odrazu jeździ po wszystkim jak leci.
     Virtual kłamie i nie słuchajcie go bo bzdury gada.

Offline Horace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Marca 06, 2011, 14:03:21 »
    Tera ja coś powiem:
    po 1: jego nick brzmi xkubx
    po 2: to ty kłamiesz Kuba382, Byłem w klanie z Virtual po "ciemnej stronie mocy" i testowaliśmy xkubx, no...nie grał wtedy za dobrze ale tera się poprawił w skillu.xkubx znam jakieś 4-5 miesięcy i nigdy nie słyszałem żeby ktoś coś miał do niego ,często z nim pisze i rozmawiam na mumblu on nie jest z takich "jak przegrywam to przezywam" a jak Kuba382 masz dowód to z chęcią go zobaczę:)
    to jest moje zdanie więc proszę je nie komentować:)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #48 dnia: Marca 06, 2011, 15:24:22 »
    Panie KUBA osadzasz xkubux na podstawie siebie? ze jak ci nie wychodzi to sie denerwujesz.
    A po za tym chyba sir luca wyraznie zakazal wracac to klotni .

Offline Kuba382

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Marca 06, 2011, 16:05:33 »
    Panie Przemysławie, ależ ja nie osądzam nikogo. Ja tylko stwierdzam tyle co pamiętam z ciemnej strony mocy, a czy ja wracam do kłótni ?
    Co się tyczy Horacego, ja również byłem z Virtualem po tej samej stronie barykady znacznie dłużej od Ciebie, ale to, że kłamie to było wypowiedziane w żartach i nie wiem dlaczego się tak przyczepiłeś. Co do kubx i jeszcze innego członka klanu PE, którego ze względów, że nie chcę was pogrążyć to wyraziłem tylko moje zdanie o kubx, a to co wypowiedział świadczy chyba tylko o jego kulturze. Dziękuje, pozdrawiam, szerokości i przyczepności.
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2011, 16:09:38 wysłana przez Kuba382 »

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #50 dnia: Marca 06, 2011, 16:13:36 »
    Może wreszcie skończycie bo to zaczyna robić się żałosne.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Marca 06, 2011, 16:44:29 »
    nie, to nie jest żałosne  lepszym powodem music na zakończenie sporu było by napisanie że znowu wpadnie tu sir luca a wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębami;)
    powykucajcie sie chłopaki na PW ponieważ to sie nie  dobrze dla was skończy po tym jak sir luca wydał polecenie żeby zakończyć spór a nadal kutnie trwają

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #52 dnia: Marca 06, 2011, 17:52:05 »
    Taa.... aż w końcu Ktoś zamknie to na amen i Bs nie będzie miało swojego miejsca na tawernie.Przestańcie te spory na Sigmara.....;/
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #53 dnia: Marca 07, 2011, 00:40:44 »
    Alleluja i do przodu,panowie uspokójcie się już i kończcie śmiecić wojownikom imperatora w wątku,bo się wkurzą i naślą na was terminatorów :D Aldred czy wy gracie może w grę Down of war II warhammer 40.000 ? Jeśli któryś z was gra,bardzo chętnie z nim zagram przez sieć : ) pozdrawiam.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #54 dnia: Marca 07, 2011, 11:28:24 »
    Gdyby mój kolega kupił warbanda to zapewne jako miłośnik krasnoludzkich zabójców trolli niechybnie by tu namieszał;) Gra zawsze taką postacią w warhammerze, ale nie ma obaw nie kupi;) Co do warhammera 40 000 nie mamy , natomiast mamy Mark Of Chaos, kuszę się na dodatek Batlle March ze względu na dodatkowe jednostki. Szkoda że nie ma imperialnego czołgu parowego;/ Nie kontynuujcie kłótni tutaj bo obawiam się o przyszłość naszego miejsca na tawernie. Nagle ktoś z góry tu wparuje i zamknie wszystko na amen. A wtedy nawet Sigmar nam nie pomorze. Kolejne sprostowanie gdyby ktoś był ciekaw, Ania wyjechała do pracy w Anglii i prędko nie wróci, zostało nas więc dwoje. Przy czym też cholernie zapracowanych ludzi. Jeśli ktoś ma pytania odnośnie Młotka pytać śmiało. I dla tych którzy jakimś sposobem nie wiedzą.... BS to nie klan, to mała grupka fanów świata warhammera, a więc nie mamy swojej strony.Tawerne uznałem za dobre miejsce do pokazania innym takiej inicjatywy,częściej jednak gramy w Młotka rpg(Tylko 2 edycje).
    Mam nadzieję że rozwiałem wszelkie wątpliwości i wszystko jest klarowne.Pozdrawiam wszystkich i do spotkania na polu bitwy;)
    « Ostatnia zmiana: Marca 09, 2011, 19:42:35 wysłana przez Aldred »

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #55 dnia: Marca 07, 2011, 12:21:17 »
    Również posiadam grę Mark Of Chaos :D jednakże według mnie DOW II jest o wiele lepszy od tej gry z powodu na realistycznosc i o niebo lepszą masakrę :D Mimo wszystko,chętny jestem na rozgrywki online,chciałbym w końcu zobaczyć jak się gra tym elfem na smoku :D:D

Uploaded with ImageShack.us

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #56 dnia: Marca 07, 2011, 13:20:04 »
    No więc jeśli ktoś posiada Mark Of Chaos, chętnie stoczę z nim pojedynek;) Luciferek daj znać jeśli będziesz miał czas wolny na bitwe. Jestem dostępny przez cały dzień;)

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Marca 07, 2011, 17:16:42 »
    Ja mam oryginalnego Dark Crusade'a i czaję się na DoW'a II :P
    Też z chęcią bym pograł :D Zawsze podobały mi się te epickie rzeźnie ^^
    'Kto czyta książki, żyje podwójnie' - Umberto Eco
    "You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig." - Clint Eastwood jako 'Blondie' w "The Good, the Bad, and the Ugly" (1966)

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #58 dnia: Marca 07, 2011, 19:06:39 »
    heh Virtual, Dark Crusade'a ja właśnie kupiłem w realu w tamtym tygodniu za 7.50 zł :D A DOW II się zastanawiam.
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #59 dnia: Marca 08, 2011, 00:13:55 »
    Wcześniejsza dyskusje skomentuje w ten sposób: świat na twarz wszak coś jest nie tak
    (click to show/hide)