Ja dodam swoje przysłowiowe 5 groszy.
Znam gracza xkubx, miałem okazję zamienić z nim kilka słów na mumblu. Sam trenowałem tego gracza jeszcze na 'ciemnej stronie mocy' Jest to gracz opanowany i raczej nie zwyzywałby nikogo. Najpierw napisał 'nieźle Ulrica', a potem miałby ją nazwać... - z powodów oczywistych nie będę cytował. Może odniósł się do tego, że ktoś wziął dany typ broni, jednostki, wlazł na niezłą kampę, nie wiem co jeszcze. Często także osoba, z którą rozmawiam na TSie po prostu odpisuje mi w grze. Wg mnie nie ma bezpośredniego, podkreślam bezpośredniego, dowodu na to, że xkubx wyzywał Ulricę.
Stwierdzam to na podstawie moich doświadczeń co do owego gracza, oraz faktów w jednym z poprzednich postów. Nie mam zamiaru nikogo bronić, bo go lubię czy coś w tym stylu. Jeśli macie dowód na przewinienie xkubx'a, przedstawcie go, a ja sam zamienię z nim kilka słów :)
Największy cham nie wpuściłby kobiety pierwszej przez drzwi, a kto to musiałby być, gdyby ją zwyzywał... Niektórzy myślą, że jak kobiety chciały równości, to konwenanse i tradycja się już nie liczą... -,-
HITMENI mieli, bądź nadal mają zlecenie na Argaleba, a ten klanowy murzyn (nie mam na myśli nic złego - jedna z naszych klanowych masko... kucharzy xD) dalej sobie hasa po serwerach i TSach :(
P. S. Jak wkurzają was kamperzy, to napiszcie im humorzaście, żeby kupili sobie namiot, czy coś w tym stylu ^^ Jedno zdanie, a cieszy :D
P. S. 2 Ania to ładne imię :D Aldredzie, przekaż jej, że ma ładne imię :)