Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Reprezentacja Polski WB 2011  (Przeczytany 32508 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    Odp: Reprezentacja Polski WB
    « Odpowiedź #165 dnia: Lutego 16, 2011, 22:10:37 »
    a ja to widze tak Aronie
    TO nie jest turniej REFu tylko organizowany na TaleWords...I teraz plan wedle mnie jest prosty:
    Primo Wszyscy openenci odłączają sobie klawiatury
    Sekundo Dzioob wybiera sobie skład
    Tercjo: każdy wie iż, to dzięki Dzioobowi znalazł się w składzie, każdy czuje na sobie presje bowiem kapitan patrzy, a ma on autorytet, a nie jest jakimś gościem który sobie zapewnił miejsce przez zaspamowanie teamu kolegami...

To jest moja wizja, a ty Aronie przystopuj bo już serio to się robi, wkurzające. To nie jest pospolite ruszenie ani I Rzeczpospolita...Tutaj moim zdaniem Polacy powinni zjednoczyć się, pod najbardziej doświadczonym dowódcą, a nie tworzyć radę klanów-patologia na kółkach...
    To jest bowiem reprezentacja, jak zagramy tak nas będą postrzegali, ja rozumiem Aronie że, IPLowi i innym klanom zależy by mieć choćby jakiegokolwiek przedstawiciela w teamie, i stąd może liczba zgłoszeń z waszej strony, ale cóż bądźmy takie postępowanie doprowadzi do tego że, kiedyś już nawet Mołdawia będzie miała swój dział językowy na TW a my nie...

Coraz bardziej w tym momencie utwierdzam się w przekonaniu, o błędzie jaki popełniono...Kapitan powinnien sam konspiracyjnie łapać graczy i nagle obwieścić iż, jest reprezentacja, wolne 3 miejsca i najlepsi wchodzą...Wtedy nie było by awantury i pretensji, a skład byłby taki z jakim kapitan umie współpracować;p

Pozdrawiam
    PS.Proszę aby nikt nie brał mych słów za obrazę, nie miałem takiego zamiaru bowiem by kogoś urazić ;p

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #166 dnia: Lutego 16, 2011, 22:26:48 »
    No więc tak .... Jeśli ma być to reprezentacja naszego kraju,to proponowałbym tą radę zrobić z Lucą,jednak on też ma tutaj coś do powiedzenia,zrobić ostatecznie dwie,bez luci na której wszystko ustalimy i z lucą gdzie wszystko mu przedstawimy,wyłożymy,ewentualnie coś zmienimy,do rady proponował bym klany które wytrzymają przynajmniej rok na scenie,typuję losowo z pamięci,IPL,REF,WV,ZKM. Po za tymi czterema klanami nie widzę niestety na naszej scenie klanów z ludźmi dorosłymi i ogarniętymi więc twierdzę że nie ma co brać tych klanów pod uwagę. Jeśli chodzi o dobór ludzi do reprezentacji proponowałbym by przywódcy swoich klanów wytypowali ze swojego składu osoby najlepsze w klanie. Np. Ja uważam że najlepszym łucznikiem w moim klanie jest Vito,wysyłam go wtedy na eliminacje które będzie ktoś tam nadzorował. Inne klany mogły by zrobić podobnie,oczywiście za zgodą wytypowanych. Jeśli chodzi o randomów,to byłbym raczej za tym by ich nie za bardzo dopuszczać ponieważ wielu przyjdzie z zasadą " a nóż się uda " Takich ludzi brało by się tylko wtedy gdyby wyróżniali się na jakiejś bitwie ( wyznaczona grupa osób latała by po serwach,siedziała po pięć minut na każdym z nich i sprawdzała jaki w szczycie tabeli jest polak,później wrzucało by się go na eliminacje jeśli wyraził by chęć lub zgodził się na to ) Roboty na pewno było by wtedy mniej. Pozdrawiam i oczekuję że weźmiecie moje zdanie pod uwagę.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #167 dnia: Lutego 16, 2011, 22:29:53 »
    Luciferku ale kapitana reprezentacji już chyba mamy, i to  jego broszka wybrac skład a nie jakiejś patologicznej rady...

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #168 dnia: Lutego 16, 2011, 22:36:06 »
    No więc tak .... Jeśli ma być to reprezentacja naszego kraju,to proponowałbym tą radę zrobić z Lucą,jednak on też ma tutaj coś do powiedzenia,zrobić ostatecznie dwie,bez luci na której wszystko ustalimy i z lucą gdzie wszystko mu przedstawimy,wyłożymy,ewentualnie coś zmienimy,do rady proponował bym klany które wytrzymają przynajmniej rok na scenie,typuję losowo z pamięci,IPL,REF,WV,Hitmeni,ZKM. Po za tymi pięcioma klanami nie widzę niestety na naszej scenie klanów z ludźmi dorosłymi i ogarniętymi więc twierdzę że nie ma co brać tych klanów pod uwagę. Jeśli chodzi o dobór ludzi do reprezentacji proponowałbym by przywódcy swoich klanów wytypowali ze swojego składu osoby najlepsze w klanie. Np. Ja uważam że najlepszym łucznikiem w moim klanie jest Vito,wysyłam go wtedy na eliminacje które będzie ktoś tam nadzorował. Inne klany mogły by zrobić podobnie,oczywiście za zgodą wytypowanych. Jeśli chodzi o randomów,to byłbym raczej za tym by ich nie za bardzo dopuszczać ponieważ wielu przyjdzie z zasadą " a nóż się uda " Takich ludzi brało by się tylko wtedy gdyby wyróżniali się na jakiejś bitwie ( wyznaczona grupa osób latała by po serwach,siedziała po pięć minut na każdym z nich i sprawdzała jaki w szczycie tabeli jest polak,później wrzucało by się go na eliminacje jeśli wyraził by chęć lub zgodził się na to ) Roboty na pewno było by wtedy mniej. Pozdrawiam i oczekuję że weźmiecie moje zdanie pod uwagę.

Edit:Klan Hitmenów przepraszam za moją sklerozę;/ Wymieniałem na szybko w czasie gdy ustalalałem kilka sparingów jednocześnie z klanami zagranicznymi i mi się zapomniało,naprawdę przepraszam za błąd i niedociągnięcie : P
    PS:I tak mnie nie zabijecie :D
    « Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2011, 22:55:10 wysłana przez Luciferek »

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #169 dnia: Lutego 16, 2011, 22:40:47 »
    http://www.youtube.com/watch?v=-8G6iAcsbaM

Jak już spamować to chociaż jakąś treścią ( no i kawałek adekwatny do zaistniałej tutaj sytuacji).

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #170 dnia: Lutego 17, 2011, 08:47:01 »
    Moim zdaniem mówienie ,,to polska reprezentacja, wiec polskie klany muszą mieć coś do powiedzenia'' jest idiotyczne. Jestem niezrzeszony, i nie jestem jakimś hardkorowym koksem, wiec moje szanse są marne. Ale w sumie mógłbym założyć klan (jednoosobowy), znaleźć się w radzie i miejsce mam zapewnione, bo niewątpliwie jestem najlepszy w swym klanie :D Moim zdaniem reprezentacje powinien wybierać DzioOb (TAK JAK ON CHCE!!!), a sprawami organizacyjnymi zająć się Luka.

PS. A metoda ,,biegania po serwerach i zbierania kto fajniejszy'' jest już zupełnym absurdem, chyba ze masz zamiar biegać ze 100 osobowym składem po 250 serwerach 24/7. Jeżeli będziesz szukał talentów choćby 23/7, to to już nie będzie sprawiedliwe. :)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2011, 01:54:08 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Sebsn122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #171 dnia: Lutego 17, 2011, 09:44:23 »
    Sebsn122 zgłasza sie

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #172 dnia: Lutego 17, 2011, 14:40:56 »
    Tylko w tym momencie powiedzcie mi po co dalej toczymy te jałowe i nie doprowadzające do niczego dyskusje. Przecież pierwsze eliminacje DzioOb już wyznaczył. Po uważnym przestudiowaniu wszystkich postów doszedłem do wniosku że nie ma znaczenia czy reprezentacje będzie wybierał sam dzioOb czy może z Lucą czy nawet tysiącpięćsetstodziewięćset osób lecz ważne jest to żebyśmy byli mocni (choć to też nie jest najważniejsze). Ważniejsze jest zgranie!
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Zardes

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Do zobaczenia.
      • Profil Youtube - MrZardes
    « Odpowiedź #173 dnia: Lutego 17, 2011, 15:26:23 »
    Tylko w tym momencie powiedzcie mi po co dalej toczymy te jałowe i nie doprowadzające do niczego dyskusje. Przecież pierwsze eliminacje DzioOb już wyznaczył. Po uważnym przestudiowaniu wszystkich postów doszedłem do wniosku że nie ma znaczenia czy reprezentacje będzie wybierał sam dzioOb czy może z Lucą czy nawet tysiącpięćsetstodziewięćset osób lecz ważne jest to żebyśmy byli mocni (choć to też nie jest najważniejsze). Ważniejsze jest zgranie!

Od trzech stron bezsensownego gadania, ktoś wreszcie zrozumiał o co wreszcie chodzi i co tak na prawdę jest najważniejsze... trochę refleksji nad tym co napisaliście i dajcie ludziom "normalnie" pracować.

http://www.youtube.com/watch?v=bdaQ5nPV_zM     -=| Trailer The Deluge|=-

http://www.youtube.com/watch?v=z1s2jrmx3KY      -=| Bitwa pod Kircholmem |=-

http://www.youtube.com/watch?v=8VSOdp_rt2I      -=| Bitwa pod Tczewem |=-

https://www.youtube.com/watch?v=hZxB9WPkjzw    -=| Prezentacja wersji v0.8 |=-

https://www.youtube.com/watch?v=FQu4yEVL1Jg    -=| Prezentacja wersji v0.9 |=-

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #174 dnia: Lutego 17, 2011, 16:11:52 »
    I dziwić się czemu tak wielu graczy gra w zagranicznych klanach. Ciemnogród ...

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #175 dnia: Lutego 17, 2011, 16:23:14 »
    a ja to widze tak Aronie
    TO nie jest turniej REFu tylko organizowany na TaleWords...I teraz plan wedle mnie jest prosty:
    Primo Wszyscy openenci odłączają sobie klawiatury
    Sekundo Dzioob wybiera sobie skład
    Tercjo: każdy wie iż, to dzięki Dzioobowi znalazł się w składzie, każdy czuje na sobie presje bowiem kapitan patrzy, a ma on autorytet, a nie jest jakimś gościem który sobie zapewnił miejsce przez zaspamowanie teamu kolegami...

To jest moja wizja, a ty Aronie przystopuj bo już serio to się robi, wkurzające. To nie jest pospolite ruszenie ani I Rzeczpospolita...Tutaj moim zdaniem Polacy powinni zjednoczyć się, pod najbardziej doświadczonym dowódcą, a nie tworzyć radę klanów-patologia na kółkach...
    To jest bowiem reprezentacja, jak zagramy tak nas będą postrzegali, ja rozumiem Aronie że, IPLowi i innym klanom zależy by mieć choćby jakiegokolwiek przedstawiciela w teamie, i stąd może liczba zgłoszeń z waszej strony, ale cóż bądźmy takie postępowanie doprowadzi do tego że, kiedyś już nawet Mołdawia będzie miała swój dział językowy na TW a my nie...

Coraz bardziej w tym momencie utwierdzam się w przekonaniu, o błędzie jaki popełniono...Kapitan powinnien sam konspiracyjnie łapać graczy i nagle obwieścić iż, jest reprezentacja, wolne 3 miejsca i najlepsi wchodzą...Wtedy nie było by awantury i pretensji, a skład byłby taki z jakim kapitan umie współpracować;p

Pozdrawiam
    PS.Proszę aby nikt nie brał mych słów za obrazę, nie miałem takiego zamiaru bowiem by kogoś urazić ;p

Po przemyśleniu i przeczytaniu ponownie wszystkich postów przyznaję jednak trochę racji lygrysowi : ) Gorn proszę nie mów zdań w tym stylu ponieważ nagle przypominają mi się ci POwcy i PISowcy krzykacze z Onetu :< Pozdrawiam : )

Offline Sęku

• Użytkownik
    « Odpowiedź #176 dnia: Lutego 17, 2011, 17:28:24 »
    Wilk Zgłasza się :)
    Tu się zapisuje ? Jak tak, to trochę dziwnie xD

Edit:
    Ozwan .... Nikt nie jest  doskonały.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 18, 2011, 16:48:00 wysłana przez Sęku »

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #177 dnia: Lutego 18, 2011, 11:08:52 »
    Nie, nie tutaj. Panowie Sęku i Sebsn122, zgłoszenia przyjmuję ja w postaci prywatnych wiadomości. Ale napiszcie mi coś więcej niż tylko "Zgłaszam się". Tzn. w jakiej sekcji czujecie się najlepiej, wasz staż w klanach itd.

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #178 dnia: Lutego 18, 2011, 12:45:18 »
    Po znalezieniu siły na przebicie się przez spam w tym temacie zastanawia mnie tylko jedno: po co tu w ogóle i uporczywie zabierają głos osoby, których temat reprezentacji w żaden sposób nie dotyczy*? Rozumiem, że to jest forum etc., ale po to są wybrane dwie kompetentne osoby do zajmowania się tą sprawą żeby nie było burdelu i wszystko przebiegło gładko, tymczasem wy uporczywie staracie się żeby świat kręcił się wokół waszej osoby. Samowolne organizowanie jakiejś Rady Jedi pominę milczeniem, bo to jest śmiech na sali. :D
    *pomijam noszenie ręcznikow i ogólny cheerleading z pomponami

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #179 dnia: Lutego 18, 2011, 19:30:50 »
    Wczoraj gdy chcieliśmy(REF) zagrać sobie spontaniczny sparing odkryliśmy że...Reprezentacja Włoch i Rosji już trenuje...Gratuluję panowie szlachta!