Klan REF nie uczestniczył w tych rozmowach.
Nic dodać nic ująć, sir Luca będzie nieobecny do niedzieli chyba. Wczorajsza obecność dwóch osób które zostały tam wciągnięte bez wiedzy o co tak naprawdę chodzi, jedynie przedstawiono im już omówioną sprawę (!). Do tego to nie były osoby mogące podjąć jakiekolwiek wiążące decyzji w imieniu naszego klanu. Liderem naszego klanu jest Kalpokor, jeżeli chcecie o czymś rozmawiać to proszę się kontaktować z nim, do tego wypadałoby choćby upewnić się, że osoba upoważniona od nas będzie w stanie się pojawić.
Nasza strona nie miała okazji do przedstawienia swojego stanowiska, dlatego w najbliższym czasie ktoś kompetentny się z wami skontaktuje.
W takim układzie Dzioobie, wspólnie z liderami 5 klanów klanów ( próbowałem złapać luce były 2 osoby od was szczczególy zapraszam na ts)
W ramach sprostowania, jak widać po sygnaturce dzioOb nie jest członkiem klanu REF (od prawie miesiąca).
po Pierwsze zapraszam po poludniu
po drugie dowódca będzie 1 ale ustalimy to wspólnie nietylko przez refowców
Nie zrozumieliśmy się Aronie, nie do tego dążę. Jedynie dementuje fakt jakobyśmy uczestniczyli w rozmowach i podejmowanych decyzjach (to przede wszystkim), co powiedział Arthasan nie ma większego znaczenia, przeczytaj co napisałem wyżej jeszcze raz, to nie jest osoba która jest upoważniona do podejmowania decyzji.
Nie podoba mi się, że ktoś próbuje mi wciskać kit, kiedy wiem, że tak nie jest. To, że miał tam wejść i dowiedzieć się o co chodzi (może i poinformowałeś sir Lucę, ale o tym dowiemy się w niedzielę...), nie znaczy, że dostał upoważnienie do przemawiania w naszym imieniu. Nie piszę tego, dlatego, że nie chcemy uczestniczyć w rozmowach, ale chcemy uzyskać taką możliwość poprzez osobę do tego kompetentną (używam tego słowa po raz kolejny nie bez przyczyny). Dalsze komentarze w tej kwestii uważam za niepotrzebne, oczekujcie kogoś u siebie na TS dziś lub jutro, bądź zapraszam do nas, adres jest ogólnie dostępny.