a ja to widze tak Aronie
TO nie jest turniej REFu tylko organizowany na TaleWords...I teraz plan wedle mnie jest prosty:
Primo Wszyscy openenci odłączają sobie klawiatury
Sekundo Dzioob wybiera sobie skład
Tercjo: każdy wie iż, to dzięki Dzioobowi znalazł się w składzie, każdy czuje na sobie presje bowiem kapitan patrzy, a ma on autorytet, a nie jest jakimś gościem który sobie zapewnił miejsce przez zaspamowanie teamu kolegami...
To jest moja wizja, a ty Aronie przystopuj bo już serio to się robi, wkurzające. To nie jest pospolite ruszenie ani I Rzeczpospolita...Tutaj moim zdaniem Polacy powinni zjednoczyć się, pod najbardziej doświadczonym dowódcą, a nie tworzyć radę klanów-patologia na kółkach...
To jest bowiem reprezentacja, jak zagramy tak nas będą postrzegali, ja rozumiem Aronie że, IPLowi i innym klanom zależy by mieć choćby jakiegokolwiek przedstawiciela w teamie, i stąd może liczba zgłoszeń z waszej strony, ale cóż bądźmy takie postępowanie doprowadzi do tego że, kiedyś już nawet Mołdawia będzie miała swój dział językowy na TW a my nie...
Coraz bardziej w tym momencie utwierdzam się w przekonaniu, o błędzie jaki popełniono...Kapitan powinnien sam konspiracyjnie łapać graczy i nagle obwieścić iż, jest reprezentacja, wolne 3 miejsca i najlepsi wchodzą...Wtedy nie było by awantury i pretensji, a skład byłby taki z jakim kapitan umie współpracować;p
Pozdrawiam
PS.Proszę aby nikt nie brał mych słów za obrazę, nie miałem takiego zamiaru bowiem by kogoś urazić ;p