Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Reprezentacja Polski WB 2011  (Przeczytany 32533 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    Odp: Reprezentacja Polski WB
    « Odpowiedź #120 dnia: Lutego 14, 2011, 15:40:48 »
    Mumble można wykupić sms'em w trakcie trwania rundy xd
    LoR łysolu, bierz Szymona (w zasadzie Szymonów)i nie strzelać fochów.

A potem męczyć się cały dzień z certyfikatami.
    Nie, certyfiakty są wyłącznie do identyfikacji użytkowników, czyli przydają się tak naprawdę gdy chcemy komuś nadać specjalne uprawnienia, na wejście na serwer (choć to też kwestia ustawień) i do rozmowy nie są wymagane. Mowa o rejestracji certyfikatu na serwerze, program przy instalacji wymaga utworzenia certyfikatu, ale to dwa kliknięcia.

Ale tak poważnie to słuszna sugestia Jarsuss, jakiś zastępczy komunikator na wypadek awarii by się przydał. Nie możemy pozwolić chłopakom gadać przez czat w grze xd. Trochę czasu zostało, warto się zastanowić, może ktoś będzie na tyle uprzejmy i wyjdzie z taką propozycją? :p
    « Ostatnia zmiana: Lutego 14, 2011, 16:01:54 wysłana przez Dalhi »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #121 dnia: Lutego 14, 2011, 15:42:45 »
    A potem męczyć się cały dzień z certyfikatami.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #122 dnia: Lutego 14, 2011, 21:16:03 »
    Mam serwer teamspeaka 2 do dyspozycji w razie czego :)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #123 dnia: Lutego 14, 2011, 21:18:32 »
    Powiem tak zanim coś powiecie złego o mumble pooglądajcie, poszukajcie, wysilcie się obejrzeć parę testów bije wszystkie programy głosowe na głowę pod względem przesyłu dźwięku oraz obciążeniu.

Hehe jak męczysz się z certyfikatami to ja nie wiem jak wgrałeś Warbanda, bo tak samo(łopatologicznie) robi się certyfikaty

Pozdrawiam Sosna (elektronik)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 14, 2011, 21:22:08 wysłana przez Sosna »

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #124 dnia: Lutego 14, 2011, 21:35:39 »
    Powiem tak zanim coś powiecie złego o mumble pooglądajcie, poszukajcie, wysilcie się obejrzeć parę testów bije wszystkie programy głosowe na głowę pod względem przesyłu dźwięku oraz obciążeniu.

Hehe jak męczysz się z certyfikatami to ja nie wiem jak wgrałeś Warbanda, bo tak samo(łopatologicznie) robi się certyfikaty

Pozdrawiam Sosna (elektronik)

TS3 jest zdecydowanie ładniejszy.

Pozdrawiam IvoMirce (esteta)

A tak na serio, to myślę, że komunikator głosowy jest tutaj jedną z ostatnich rzeczy jakie potencjalni kapitanowie i potencjalni reprezentanci muszą obgadać, więc wracajcie do tematu, panowie. Nie ukrywam, że z bardzo dużym zainteresowaniem śledzę waszą ostrą dyskusję nt. NC :]

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #125 dnia: Lutego 14, 2011, 22:12:02 »
    Przewertowałem sobie te parę stronek,poczytałem,i tak się zastanawiam czy zacząć się śmiać czy płakać : P Luca powodzenia ci życzę w testowaniu tych tabunów niewdzięcznych tłumów którzy później pewnie cię zwyzywają że ich nie przyjąłeś,a co do poniektórych wypowiedzi. Ma to być reprezentacja polski,a nie tylko dwóch klanów które się w polsce znajdują,rozumiem że cholernie nachapani są poniektórzy na to by być pro masterem i tak dalej,ale nie bardziej się liczy zabawa i radocha z tego że się gra ? tylko mi nie mówcie że zwycięstwo i 1 miejsce jest takie super,bo wierzcie mi,nie to się liczy : ) Chcę oczywiście by nasza reprezentacja była silna,ale z drugiej strony chce też by to była reprezentacja polski,a nie dwóch klanów,jeśli macie tak wielkie problemy i uważacie że tylko dwa klany są godne tego zaszczytu ... cóż,nie mój problem,ale uważam że wyszukanie paru ogarniętych randomów bądź kilku ludzi z innych klanów ( załóżmy po 1 z iluś tam klanów ) nie będzie problemem jeśli długo się w WB siedzi.Polacy są naprawdę ogarnięci w tej grze jeśli chodzi o skilla więc nie powinno być z tym żadnych problemów.Po prostu przejdźcie się po serwerach,chociaż wcale nie musicie,bo możecie tak przy okazji z kimś kto się wyróżnia porozmawiać i sprawę obgadać. Pozdrawiam.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Lutego 14, 2011, 23:53:49 »
    Luciferek'u mój drogi.Na każdej innej polskiej scenie jakiejkolwiek gry sytuacja wygląda tak, że na reprezentowanie swojego kraju trzeba sobie zasłużyć i robić coś więcej poza istnieniem(chodzi mi tutaj o klany).Czemu silny klan który trudzi się by zachować dobrą formę na czas właśnie takich eventów, ma być traktowany na równi z grupą kilkunastu randomerów tworzących tzw "klan" który przez większość czasu się opiernicza?Logicznym jest chyba że najsilnieszy skład będzie najlepiej reprezentował swój kraj, a to że na ten skład złożą się tylko 2 klany to już jest problem pozostałych 6(nie wiem ile tam jeszcze mamy klanów w tym naszym polskim piekiełku), może w końcu wezmą się w garść, zaczną trenować i w następnym roku to one będą rozdawać karty.Nic tak nie rozwija jak zdrowa konkurencja, a chyba chcesz by polska scena WB się rozwijała i rosła w siłę?Piszesz "tylko mi nie mówcie że zwycięstwo i 1 miejsce jest takie super,bo wierzcie mi,nie to się liczy" ależ właśnie to się liczy!Od dawien dawna wszystkie kraje tego świata starały i starają się wystawiać jak najlepsze drużyny by te godnie je reprezentowały(wybacz, ale bawić w WB to się można na 100 innych sposobów i nic nie przynosi takiej satysfakcji jak osiągnięcie ciężką pracą zamierzonego celu).Inne narody nie zauważą w naszej "solidarności klanowej" nic poza słabością, ot co.Eliminacje Sir Luci(chwała mu za to) na pewno dostarczą kilku dobrych kandydatów do Polskiej drużyny, więc nie martw się.

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #127 dnia: Lutego 15, 2011, 10:42:34 »
    Luciferk'u czyli uważasz, że powinniśmy wystawić kilku randomerów, którzy są w miarę ogarnięci. A wiesz co jest problemem?
    TO, że połowa ludzi grających w WB bez klanu będzie twierdziła, że oni się do tego nadają. I skończy się to krzykiem, dlaczego wzięliście jego, a nie ,mnie jestem od niego lepszy itp. To pierwsza rzecz, a druga, ciągle słyszę o tych ogarniętych randomerach z Polski, tylko ich nie widzę :)
    Muszę ci powiedzieć, że gram często na serwerach IG, Nditions, 1_REF, 1_ZKM, Hitmen i IPL i jakoś nie widzę zbyt wielu polaków bez klanów na nich, a jak widzę, to z reguły siedzą sobie w dolnej połowie tabeli.

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #128 dnia: Lutego 15, 2011, 10:46:03 »
    Może spotkajmy się wszyscy na TS-ie i ogarnijmy to wszystko, zrobimy spis graczy, kto do jakiej klasy należy, no i rozegramy parę meczyków z mieszanym składem, gdzie każdy zapozna się ze skillem poszczegolnych graczy.

No i nie bardzo rozumiem dlaczego niektórzy ponad możliwość rozwalenia wszystkich innych krajów przedkładają własne idiotyczne wojenki.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 15, 2011, 10:50:34 wysłana przez Hrabia Darkula »

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Lutego 15, 2011, 10:48:44 »
    a ja dalej mysle ze skład powinnien wybrać Dzioob w końcu to on nimi bd dowodził... wiec chyba musi miec do powodzenia w tej sprawie..

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #130 dnia: Lutego 15, 2011, 12:08:58 »
    Luciferku, zgadzam się z Duczkiem i Kąbinierem, niby warto zaistnieć na scenie raz jeszcze w pozytywny sposób, co przy gorszych graczach będzie mniej możliwe...To że, Elita skupiła się w 2 klanach to naprawdę nic nie zmienia...
    Zachowujesz się tak jak kibic 3 ligowej drużyny, który urządza pikiete, pod budynkiem PZPNu, z żądaniem aby gracze jakiegoś prowincjonalnego klubu zagrali...bo niby to reprezentacja Polski a wzięto tylko tych z najlepszych klubów ;p
    Jednym słowem gdyby tak zrobili, to zaraz każdy inny klan byłby troszkę wkurzony...

Offline Turek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Lutego 15, 2011, 12:17:31 »
    Moim zdaniem kwalifikacje są najlepszym wyjściem. Każdy będzie miał okazję pokazać na co go stać, a pro gracze z klanów tylko udowodnią swój skill. Jakie są złe strony tego planu ? A to, że niektórzy będą się kłócić, że czemu to nie oni się dostali. Przecież to tylko będzie pokazywać, że się nie nadają do reprezentacji. Wybranie składu z dwóch klanów będzie nie wykorzystaniem potencjału innych graczy, którzy są lepsi od niejednego gracza z owych dwóch klanów.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Lutego 15, 2011, 12:39:53 »
    Panowie, przestańcie się kłócić. Skład będę wybierał na podstawie kwalifikacji. Nie będzie żadnych dwóch klanów. Z tego co wiem to WV się wycofało, więc sprawa zamknięta. Narazie mam na oku ludzi z 5 klanów :) Więc spokojnie. Już niedługo kwalifikacje więc zamieńcie swoją energię i czas z kłótni na forum na ćwiczenie w Warbanda :)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Lutego 15, 2011, 15:03:52 »
    Muszę ci powiedzieć, że gram często na serwerach IG, Nditions, 1_REF, 1_ZKM, Hitmen i IPL i jakoś nie widzę zbyt wielu polaków bez klanów na nich, a jak widzę, to z reguły siedzą sobie w dolnej połowie tabeli.
    i tutaj się z tobą Duczku zgodzę. Ja też przesiaduje na różnych serwerach (między innymi te które podałeś) i widzę że w obu drużynach w pierwszej połowie tabeli przed jakimś nickiem jest skrót używany przez klan, a to REF, ZKM, IG, IPL, WV. Po za tym widzę że chodź taki IG nigdy nie współpracowało wcześniej wymienionymi klanami to po mimo braku połączenia jakimś programem w rodzaju TS muble potrafią się zgrać i rozwalić prawie całą drużynę przeciwnika. To tylko pokazuje co potrafią gracze zrzeszeni Lucifereku (nie wiem czy tak to się odmienia ;))
    dzioObowi jak widać nie przeszkadza że są te kwalifikacje a nawet wydaje mi się że jest z tego zadowolony ponieważ pośrednio też pomogą mu i Luce wybrać skład naszej reprezentacji ;)
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #134 dnia: Lutego 15, 2011, 18:09:17 »
    Ja tutaj się tylko o to kłócę że uważa się iż tylko REF i WV są godne jakichkolwiek eliminacji,testowania,etcetera. A inne klany to tak naprawdę śmiecie które nic nie potrafią,bądź też randomi uznawani często za nobków,zdziwicie się ale wielu randomów w tej grze posiada komunikację głosową i coś tam potrafią się zgrać i wymodzić. Mimo wszystko dziękuję wam za to że odpowiadacie inteligentnie i z sensem,to się ceni. Zgadzam się że skład powinien być jak najlepszy,ale nie zgadzam się z tym że zwycięstwo jest najważniejsze i że ktokolwiek według poniektórych tutaj osób po za REF I WV nie powinien być brany pod uwagę. Pozdrawiam : ) \

EDIT: Tak Grzewit,dobrze odmieniłeś : P Przepraszam że wcześniej zapomniałem na to odpisać :D
    « Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2011, 00:31:11 wysłana przez Luciferek »

Uploaded with ImageShack.us