Bez urazy, ale chodzi tu także o współpracę podczas walki, wątpię, aby osoby nie uczestniczące w żadnym życiu klanowym miały jakiekolwiek doświadczenie, to nie jest tak, że jesteś ty i przeciwnik, trzeba mieć ekran dookoła głowy i wspomóc także swoich kompanów. No oczywiście, nie wyklucza to, że nie powinny te osoby brać udziału. Mam nadzieję, że nie chodzi Wam :"Jestem zaje..fajny - gram"... po czym to kwestionujesz? Nigdy nie grałeś w żadnym sparingu/meczu, nie wiesz dokładnie jak to wygląda, a na serwerach walcząc nie zawsze jest taki poziom jak na sparingach, więc przemyślcie czy na prawdę jesteście tacy zaje..fajni, że będziecie potrafili dorównać przeciwnikowi... tym bardziej słuchać się rozkazów.
Myślę, że wszyscy mają takie uczucie oglądając pikę nożną, nie chodzi już tu o polską reprezentację bo wznoszą się w górę, ale wracając do tematu. Oglądasz i: "co on robi... co za de*kiel, ja to robię lepiej, przecież na podwórku wszystkich ogrywam..." Serio? Przenosząc się na boisko nie wiedziałbyś nawet gdzie jest piłka... i ze wszystkich sił kibicujesz, nie mogąc nic zrobić. Tak samo jest tutaj, są ludzie do tego i niech oni nas reprezentują, a jeśli się nie podoba wstąp do ekstraklasy (klanu) i się wykaż, może wzniesiesz się na szczebel do reprezentacji - bo tak to powinno wyglądać... oczywiście sprowadza się także to do ułożenia w "tabeli", zawsze wybierany jest z górnej pułki, ale to nie znaczy, że poszczególne osoby z dołu tabeli nie wezmą udziału. Z każdej drużyny wybierany jest skład, a czy osoby, które nic nie pokazały "podwórkowicze" mają szanse? - taka mała refleksja.