Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Reprezentacja Polski WB 2011  (Przeczytany 32462 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Reprezentacja Polski WB
    « Odpowiedź #105 dnia: Lutego 14, 2011, 11:32:49 »
    Na mecze mistrzostw też się nie stawicie? Obecność i zaangażowanie to też bardzo ważne kryterium. A jak składy będą nie równe to na pewno jakoś da się je wyrównać. A co do nieobecności dowódców, mecze będą tak ustawiane, żeby mogli oni w nich uczestniczyć. A może zgłosi się jeszcze jakiś chętny...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Voland_s

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #106 dnia: Lutego 14, 2011, 11:52:08 »
    A może wykorzystać fakt, że mamy dwóch potencjalnych dowódców (w obliczu nieobecności Pifcia) i niech obaj będą dowódcami? Jeden mecz dowodzi Blackitt, jeden Dzioob. Proste, ucziciwe.

Dodatkowo obaj mogliby wybrać połowę składu reprezentacji wedle własnego uznania i mielibyśmy autorską reprezentację zgody.

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Lutego 14, 2011, 11:59:50 »
    Na mecze mistrzostw też się nie stawicie? Obecność i zaangażowanie to też bardzo ważne kryterium. A jak składy będą nie równe to na pewno jakoś da się je wyrównać. A co do nieobecności dowódców, mecze będą tak ustawiane, żeby mogli oni w nich uczestniczyć. A może zgłosi się jeszcze jakiś chętny...
    dobra tylko mecze mistrzostw beda pewnie zapowiedziane z tygodniowym wyprzedzeniem jak nie lepiej a ty palniesz jakims termin treningu dzien przed i wszysyc maja sie zjawic? i zrywac plany jak sie juz mialo na ten dzien ? albo kogos nie bd 2 dni i nawet nie dowie sie ze był trening?

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #108 dnia: Lutego 14, 2011, 12:05:54 »
    Spokojnie, już ja dopilnuję, żeby takiego niedopatrzenia nie było. I po co te nerwy ;)?

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Lutego 14, 2011, 12:10:30 »
    Czy ktokolwiek mówił o podaniu terminów dzień przed? Człowieku, opanuj się, mamy czas, wszystko można na spokojnie zorganizować ale po co? Przecież mozna trochę namieszać i wprowadzić zamieszanie...
    Mam dziwne wrażenie, że gdzie nie napiszesz szukasz dziury w całym... Uważasz, że zorganizowałbyś to lepiej? Proszę, napisz nam tu swoją propozycję, jeśli okaże się dobra to co za problem ją zrealizować?

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #110 dnia: Lutego 14, 2011, 12:11:21 »
    Zgadzam się z Volandem, podzielcie się obowiązkami wspólna selekcja...Z tego co wiem obaj jesteście pełnoetni i chyba nie musimy się martwić że, kompleks małego członka popchnie was do walki czy reprezentacja to ma być WV+REF czy REF+WV...Ja wam radzę wybrać po prostu najlepszych najbardziej uznanych z obu klanów, załatać to najlepszymi z klanów zagranicznych (odradzam brać polaków nie dość że, nie są przyzywyczajeni do skilla grupowego to jeszcze mało ich znacie a nie dadzą informacji o innych teamach...a taki gracz z 22nd może coś, będzie wiedział) Rada prosta zachowajcie się poważnie, ustalcie próg wiekowy do reprezentacji szybko sami ją wybierzcie i tyle...A jeśli nie dogadacie to wybacz Blackitt ale myślę iż, lepiej by było gdyby dowodził bardziej utytułowany, czyli ten który zawiódł REF na 3 miejsce w Europie gdy SRT odpadło na nie wiadomo kim...;p

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Lutego 14, 2011, 12:19:51 »
    nie szukam dziury w całym ani nie chce kłotni tylko pokazuje nie dociągniecia w twoim pomysle bo naprawde zabalo by Cie jak bys napisał ze treningi bd zapowidzanie z X wyprzedzeniem i to by załatwiło spraw ale mimo to również podpisuje sie pod postem Volanda niestety słabsi gracze musza sie z tym pogodzic dla dobra sprawy a kto wie za rok moze beda kolejne i wtedy to wy bedziecie w skladzie?

Offline Arris

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • MAL Profile
    « Odpowiedź #112 dnia: Lutego 14, 2011, 12:26:02 »
    A jeśli nie dogadacie to wybacz Blackitt ale myślę iż, lepiej by było gdyby dowodził bardziej utytułowany, czyli ten który zawiódł REF na 3 miejsce w Europie gdy SRT odpadło na nie wiadomo kim...;p

Z tego co wiem obaj jesteście pełnoetni i chyba nie musimy się martwić że, kompleks małego członka popchnie was do walki czy reprezentacja
    Wiesz co Lygrys, ja tu właśnie u Ciebie ten kompleks widzę. Człowieku najlepiej przeczytaj kilkakrotnie to co piszesz bo to jest już jakiś idiotyzm.

EDIT:
    Arris, proszę cię, przestańcie tu się na wzajem prowokować i urządzać przepychanki osobiste, zacznijcie martwić się o reprezentację.

sir Luca, ale czemu piszesz tu tylko o wzajemnej prowokacji. Wiem, że Lygryss jest w REFie ale to nie powód by pomijać milczeniem takie wywyższanie się. Nauczcie go wreszcie, że po wielu jego wypowiedziach zostaje trudny do wywietrzenia smród.

Lygryss, zanim zaczniesz oceniać na podstawie miejsca zapytaj się gdzie odpadło PF ok? Nie wnikam w skill kandydatów (niech zostanie wybrany najlepszy) na dowódców ale ty wybitnie nie jesteś na miejscu by oceniać w ten sposób. Ale ok, nie będę wam tu więcej spamował.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 14, 2011, 13:37:40 wysłana przez Arris »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Lutego 14, 2011, 12:26:41 »
    Piszesz w specyficzny, pretensjonalny sposób, więc nie dziw się, że odbieram to jako atak. Na razie podałem zarys jak ma to wyglądać, jeśli pomysł się przyjmie to popracujemy nad szczegółami.
    Co do pomysłu Volanda, jestem jak najbardziej za ale jestem też realistą. Bez awantury się nie obeszłoby więc postarajmy się załatwić to w sposób cywilizowany. Poza tym, rozmawiałem i z dzioObem i z Blackittem i żaden z nich jakiś wielkich zastrzeżeni nie zgłaszał.

Czekam na dalsze pytania, wnioski i zastrzeżenia.

Arris, proszę cię, przestańcie tu się na wzajem prowokować i urządzać przepychanki osobiste, zacznijcie martwić się o reprezentację.

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #114 dnia: Lutego 14, 2011, 14:02:02 »
    .A jeśli nie dogadacie to wybacz Blackitt ale myślę iż, lepiej by było gdyby dowodził bardziej utytułowany, czyli ten który zawiódł REF na 3 miejsce w Europie gdy SRT odpadło na nie wiadomo kim...;p
    Ustalmy sobie coś lygryss, klan SRT, a WV to dwa inne klany. Klan SRT nie był nastawiony na progres, a na dobrą zabawę. A tak pozatym chcieliśmy wam coś ostatnio udowodnić, ale niestety gracze (czyt. konrad, tajulek) mieli tzw "Sesje". A już szczególnie nie chce wypominać Ci czasów PF :)

Offline Blackitt

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #115 dnia: Lutego 14, 2011, 14:04:03 »
    Następnie grupy te, pod przewodnictwem kandydatów na dowódców (na dzień dzisiejszy Blackitt i dzioOb) staczałyby ze sobą sparingi.

Z tego co pamiętam to wczoraj mówiłem Kalpokorowi że na dzień dzisiejszy odpuszczam reprezentację raczej zdania nie zmienię. Z wilków prawdopodobnie do reprezentacji zgłosi się tylko Argaleb.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Lutego 14, 2011, 14:15:59 »
    No miałeś to jeszcze przemyśleć. Podstawowe sprawy:
    -dobrem nadrzędnym jest dobry wynik reprezentacji
    -myślenie tutaj w kategoriach klan, ja, on nie może mieć miejsca, myślimy w kategoriach drużyny
    -wszelkie animozje czy klanowe czy osobiste chowacie w karton i wywozicie do Mongolii
    -Luca usuń niepotrzebny spam z tego tematu, bo zrobił się syf
    -kapitan to osoba od organizacji drużyny i meczów, wcale nie musi dowodzić i wcale nie musi byś w składzie
    -jak ktoś odpuszcza reprezentację ze względu na brak czasu to trudno, normalna sprawa, jeśli jednak ktoś to robi bo kogoś nie lubi czy w grę wchodzą sprawy wysuwania żądań czy innych animozji to ma małe COHONES

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Lutego 14, 2011, 14:41:08 »
    I co ja mam powiedzieć...
    Bardzo martwi mnie to, że ktoś nie potrafi wznieść się ponad podziały jeśli cel tego wymaga. Jest to bardzo smutne, liczyłem na więcej rozsądku... Ale ja nie mam zamiaru nikogo prosić o udział w reprezentacji. Mam tylko nadzieję, że nie będziecie przenosić tego konfliktu na TW.
    Staram się stworzyć sprawiedliwe warunki dla wszystkich chętnych, zawsze jetem otwarty na uwagi i chętnie rozmawiam z wami ale zmuszać nie mam zamiaru.
    Mam nadzieję, że przemyślałeś Blackitt (jak to się odmienia?) swoją decyzję, jeśli zmienicie zdanie to miejsce dla wszystkich się znajdzie.

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Lutego 14, 2011, 14:59:54 »
    Szkoda Blackitt że rezygnujesz tak samo że z WV pójdzie tylko Argaleb. Ja też spędziłem na przemyśleniach ostatnie parę dni i doszedłem do wniosku że REF i WV są najlepszymi klanami, grają tam dobrzy gracze lecz co będę się dalej upierał nie tylko tam. Szkoda że reprezentacja może stracić waszych graczy. Obstawiam że to przez nasze kłótnie tutaj które i tak są bezcelowe.
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #119 dnia: Lutego 14, 2011, 15:30:46 »
    Ja mam pytanie, czy zastanawialiście się nad komunikatorem, napewno będziecie korzystać z tego TS3 od REF-u, ale chodzi mi tu o rezerwowy wrazie awari pierwszego. To chyba też ważne nawet na sparingach testowych trzeba będzie na taką ewentualność być przygotowany, a co dopiero na mstrzostwach, bez tego ani rusz tak myślę.
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl