Argaleb przedstawiasz to nieco tak, jakby WV było w stanie wystawić cały reprezentacyjny skład z minimalną pomocą REF albo przedstawicieli z innych klanów...
Sprostuję wynik jaki padł pomiędzy naszymi drużynami na mistrzostwach. Owszem, wygraliście ale z drugim składem (w którym grałem również ja) naszego klanu, który był kombinowany totalnie naprędce nawet z rekrutów tylko po to, żeby dostarczyć chłopakom trochę rozgrywki przez rozegranie kilku spotkań. Myślę, że mecz ze składem pierwszym wyglądałby bardziej korzystnie dla ZKM.
Uprzedzając ewentualne teorie, że za dużo sobie wyobrażam. Uznaję wyższość WV nad ZKM w grze grupowej, pisałem Ci to nawet na steamie Argaleb, uznaję siłę jaką stanowi REF i WV, ciężko, żeby było inaczej, te klany istniały już (WV pod postacią SRT i BS na piracie) kiedy przykładowo ja dopiero zaczynałem grę na multi (Dowód? Mam rozegrane zaledwie 220h w WB). Z samego WV znam LoRa, Szymczaka i Hojrena, których uważam za naprawdę świetnych graczy i miałem okazję uczyć się od nich jeszcze pod tagiem BS (byłem w tym klanie przez jakiś czas pod innym nickiem) ale pod względem umiejętności poszczególnych jednostek śmiem twierdzić, że w innych klanach są ludzie, którzy dorównują przedstawicielom REF czy WV dlatego pomysł z eliminacjami jest właśnie trafiony (pomijam formę tych eliminacji, nie wiem jak to będzie wyglądało) ponieważ dadzą one szansę (niewielką ale jednak) na przebicie się i pokazanie tego co potrafią. W żadnym wypadku nie mam tutaj na myśli siebie, nie mam ani czasu na grę w WB (cóż, sesja nie ma litości dla studentów) i jestem po prostu za słaby ale myślę, że kilku graczy ZKM, IPL, HITMEN czy z byłego CG mogłoby wam coś udowodnić.
Tyle ode mnie, mam nadzieję, że nie będę musiał przez tydzień odpowiadać na czyjeś ataki za szerzenie takich warbandowskich herezji jakie zamieściłem w tym poście.
Pozdr.
A
EDIT Powodem wymienienia przeze mnie takich a nie innych graczy w poście powyżej spowodowane jest tylko tym, że z innymi, zapewne bardzo dobrymi graczami nie miałem okazji grać bądź grałem za mało, żeby obiektywnie ocenić ich umiejętności, więc proszę nie traktować tego jako dyskryminacji.