A co mi tam, wypiszę kogo widzę w tym i kto zapewne (o ile nie dojdzie do jakichś głupich przepychanek) zagra, podam skład realnie złożony z najlepszych graczy (a w zasadzie swoją subiektywną wizję jak powinien wyglądać) a co mi tam xd:
1. DzioOb
2. Blackitt
3. lookbehind
4. Harman
5. Plebsiak
6. el hombre loco
7. LoR
8. Szymczak
9. Argaleb
10. Sir Michał
11. Cristo
12. Rikardko
13. New Player FTW
14. Nomadd
Do tych ludzi miałbym zaufanie (no może nie do wszystkich xd, ale ma grać 8), jest jeszcze kilku innych które prezentują wysoki poziom. Nie tylko indywidualnych umiejętności, ale mają pojęcie o tym co to znaczy gra dla drużyny co nie zawsze idzie w parze. Grania na otwartych serwerach jest zupełnie różne od tego w trakcie sparingu, różni ludzie różnie na to reagują, dlatego zrozumcie, że nie każdemu można zaufać, a lepiej to robić względem już sprawdzonych i ogranych osób.
Każdy z wyżej wymienionych jest w stanie w pojedynkę wygrać rundę, jeżeli będą chcieli zagrać jako zespół to są w stanie wygrać. Rosjanie spuścili z tonu, reszta reprezentacji nie może się pochwalić tak doskonałymi graczami.
Owszem zauważyłem, że wielu polskich graczy poszło znacznie w górę, spotykam was na serwerach, gram bardzo mało ostatnio, ale sami przyznajcie czy jesteście lepsi i macie większe doświadczenie z rozgrywanych sparingów od tych ludzi? Gracze REF niedawno zdobyli 3 miejsce w europie, panowie z WV prezentują wysoką formę na serwerach i ostatnio grają sporo sparingów, więc tego obycia meczowego mają coraz więcej. Plebsiak od roku gra z powodzeniem z 22nd, Harman i Cristo prezentują się równie znakomicie. Są jeszcze ludzie jak Walczi, którego tu nikt nie zna, a chłopak zasługuje na słowa uznania jak i wielu innych. Z powodzeniem można wystawić trzy mocne zespoły... ale niestety dopuszczony będzie tylko jeden, więc niech będzie jak najmocniejszy.
PS To dość optymistyczna wizja, bo wiem, że część z nich żywi do siebie prywatną niechęć xd
PS 2 Mimo wszystko powodzenia w eliminacjach :P
PS 3 Jeszcze raz na to spojrzałem i specjalistów od strzelania pominąłem :s takich jak DziadZGór, Kabiner czy wielu wielu innych... kurna nie łatwe to zadanie.