@Slaugveng Moriar
W rozpakowanym patchu powinieneś mieć folder o nazwie takiej jak podstawowy folder moda, który wrzuciłeś do folderu "modules" swojego warbanda. (nie za mocno zagmatwałem?). Kopiujesz/przenosisz folder "Prophecy of Pendor V3.8" z patcha do folderu "modules" Warbanda. Klikasz "tak" na pytanie czy zmienić pliki na nowsze. I to chyba wszystko - powinieneś mieć PoPa z nową łatą.
Nowy PoP. Fajnie. Znaczy nie wiem czy fajnie - nie grałem jeszcze długo. Pogrzebałem w "złomie" przez cheatmenu - na pierwszej stronie zbroje - niewidki. Cztery zbroje turniejowe najwyraźniej czynią niewidzialnym - przynajmniej w oknie ekwipunku i do tego widać dłonie, stopy i głowę. Tak miało być czy coś pokręciłem z patchowaniem? Nowe "dzioby" - męskie są fajne, sam też używałem tego osp jakiś czas temu, damskie - no comments ;-) - chyba nie ma osp z ładnymi damskimi twarzami (gdyby legalne było wyciągnięcie głów i fryzur z VC...). Ze śmiesznych rzeczy które zauważyłem w ciagu mniej więcej godziny zabawy z nową wersją - nowe (być może były już w wersji 3.7 - za krótko grałem, żeby mi się "opatrzyły") sztylety asasynów po rzuceniu wbijają się trzonkami :)
Mam pytanie - czysta ciekawość: czy "ładne panie" z PoPa są w zasobach OSP? Coś mi się kołacze, po łbie, że, podobnie jaki inne modele robione dla PoPa, były "ekskluziwem" tego moda. Pytam, bo widziałem je chyba w modzie "The Reckoning".