Ja też mam mały problem.
A mianowicie rozpoczęłam grę jako kobieta. Uwierzcie mi, że jest zdecydowanie trudniej grać kobietą. Na domiar tego rozpoczęłam grę jako córka wędrownych kupców. Więc jak sami widzicie nie jestem "szlachetnie" urodzona. Nie lubię iść na łatwiznę, dlatego wybrałam taki, a nie inny początek mojej rozgrywki. Przyznam się że jest dopiero 29 dzień, ale posiadam już 75 wojaków, w tym 29 rycerzy, 2 Zbrojnych i reszta to Swadiańsckie płotki. Dużo zbrojnych straciłam przy zdobywaniu zamku.
Nie wiem czemu, ale król Swadii nie chce mi dać lenna. Sęk w tym że tłukę wrogów Swadii jak popadnie, i nie mówię tu o zbójach, ale o elitarnych wrogich jednostkach. Jak na razie uczestniczyłam w dwóch atakach na zamek z rezultatem pozytywnym. odbyłam dziesiątki bitew. Generalnie zady zdrowo przetrzepałam wrogom Królestwa Swadii.
Obecnie posiadam 249 Reputacji, honor -2 ( z tego względu, że po zdobyciu zamku zażądałam okupu od znajdujących się w tym zamku kobiety. To był błąd, nie wiedziałam :D ).
W końcu, po rozmowie z królem zostałam wasalem, ale nie posiadam żadnego lenna. Tak więc moje pytanie brzmi następująco : Co zrobić, bym w końcu otrzymała jakąś wioskę, bo o zamku nie wspomnę.