Mam 50 punktów nastawienia króla względem mojej osoby. W sumie mogłabym już zostać wasalem, problem w tym, że król Swadii ciągle daje mi wioskę Rduna (żadnej innej, nie chce mi dać), które de facto należy już do Hrabiego Devlian. Przyznam się, że nie chcę tej wioski ze względu na jej położenie. Dla mnie jest to troszku dziwne, ponieważ w grze jest kilka innych wiosek, które nie mają swojego lorda. To czemu rozdaje te, które mają już swoich właścicieli.
Przyznam się, że mam chrapkę na zamek Knudarr. Była bym wielce usatysfakcjonowana gdyby król ofiarowałby mi wioskę Tahlberl lub Tosdhar. Zagarniając zamek Knudarr miała bym dwie wioski przy jednym zamku. Na dodatek poznałam jedną księżniczkę, której brat posiada Tshibtin i Burglen :D. W każdym razie mam już plan jak zostać królem, tylko że jak na razie nie idzie tak jak bym tego chciała :( Posiadając zamek Knudarr mogłabym rekrutować Nordów, a z drugiej wioski Swadiańczyków. To byłby dobry fundament pod moje przyszłe, jak że silne Królestwo Scorpio ;)