Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wiedźminy  (Przeczytany 89997 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Reger26

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wiedźmin
    « Odpowiedź #90 dnia: Grudnia 01, 2009, 17:57:59 »
    Mi wiedźmin działą na średniej(można nawet powiedzieć że dobrej)grafice i tylko CZASEM zarwie.

A co do samej gry to super.Strasznie wciąga, ale tylko po to by sie po czasie znudziła.
    Strasznie fajne było rozbudowane drzewko umiejętności.
    Moja ocena to 19/20

Offline drako47

• Użytkownik
    « Odpowiedź #91 dnia: Grudnia 01, 2009, 21:08:23 »
    A ja może się trochę poskarżę. Nie wiem po co było to całe "halo". Gra nawet wciąga (piękna walka 3 stylami, różne drogi wyborów itd), ale jest też również pełna bugów. Problem z wczytywaniem (dłuuuugość, nawet patch tego za dużo nie zmienił), zwalnianie fps, małe lokacje (co to mam być jak nie mogę wejść na pole bo przeszkadza mi dwu metrowy płotek) i wymagania jakby z kosmosu (takie wymagania miało call of duty 4, a o wiele płynnej chodzi).

Podsumowując Wiedźmin jest grą dobrą ale NIE BARDZO dobrą

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #92 dnia: Grudnia 02, 2009, 08:20:25 »
    Dla mnie Wiedźmin był jedną z najciekawszych gier jakie miałem ostatnimi czasy przyjemność ogrywać. Najważniejsza rzecz to wspaniały klimat i genialna fabuła! Była to chyba pierwsza gra od czasów Tormenta, cz Baldur's Gate, która wciągnęła mnie jedynie samym odkrywaniem historii. Zupełnie nie brakowało mi setek narzędzi mordu do kupienia, czy dziesiątek zbroi jakie możemy kupić. Wcale nie zwracałem na te duperele sprawy, bo wcale mi tego nie brakowało, gdyż pchanie fabuły do przodu i wykonywanie kolejnych misji było wprost genialne! Do tego czuć było ten ciężki, ale leciutko żartobliwy klimat z powieści Sapkowskiego, który potęgowały niebanalne teksty, ba, chyba najlepsze jakie ostatnimi czasy widziałem w grze komputerowej. Dla mnie Wiedźmin był i jest grą genialną, mimo tych kilku minusów jakie posiada... Teraz czekam co pokażą chłopaki z CDP w drugiej części gry.

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Grudnia 02, 2009, 09:41:14 »
    http://www.youtube.com/watch?v=Ku2Paodt1N0&feature=player_embedded
    Jak widać na filmiku to dużo pokażą :D .
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #94 dnia: Grudnia 02, 2009, 10:25:33 »
    Wiedźmin to była i jest jedna z najlepszych gier w jakie grałem, wcale mi nie przeszkadzały drobne ograniczenia spowodowane silnikiem gry. Lokacje może faktycznie nie były zbyt duże, ale za to bardzo dopracowane, miały swój klimat zresztą jak cała gra. Świetne dialogi, bardzo dobra i wciągająca fabuła, naprawdę niewiele jest gier do których wracałem po ich skończeniu. W Wieźmina grałem 3 razy, chyba tylko do  Fallout 2 wróciłem więcej razy. Niektórym przeszkodza, że nie mogą sobie wybrać rasy jaką będą grali i tego typu pierdoły, a ja pytam po co? Gra opowiada konkretną historię w którą nie sposób się nie wczuć, świetnie przeniesiono klimat książek Sapkowskiego do gry. Na ten tytuł czekałem długo, przez dwa lata śledziłem rozwój gry i muszę przyznać, że moje oczekiwania były bardzo wysokie i się nie zawiodłem. Czułem, że zapłaciłem za produkt najwyższej jakości. Wszelkie niedociągnięcia jak to zwykle bywa wynikają z nacisków wydawcy na szybszą premierę gry, ale większość błedów zosatała usunięta przez kolejne patche. Panowie z CDP Red mogą byś dumni ze swojej pracy. Myślę, że doświadzczenie jakie wynieśli z tworzenia pierwszej części gry, sprawi, że Wiedzmin 2 będzie grą wyjątkową. Czekam na nią z wypiekami na twarzy!
    Pozdrawiam
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 02, 2009, 10:27:35 wysłana przez dalhiems »

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #95 dnia: Grudnia 02, 2009, 21:52:37 »
    A kto mowil, o G3? Ja tam najbardziej ubostwiam czesc 1 i 2, w trojke gram od czasu do czasu dlatego, ze jeszcze po prostu wszystkiego z tej gry nie wycisnalem, ale nie powiem, zeby mnie wciagnela jakos szczegolnie. A tamte systemy walki byly najlepszy. Rowniez jestem wielbiciem AS'a i w wiedzmiaku do przodu wlasnie pchala do przodu ta fabula...i tylko to.

Offline Fryderyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Stycznia 27, 2010, 09:16:10 »
    Ehh mi Gothic 3 i żaden inny nie ruszy przez win7. A Wyzima-mena Instraluje.Ruszy na najwyższych. ;P Grałem kiedyś trochę ale na nowym sprzęcie to co innego tak jak WB na Max. detalach.

PS.
    (click to show/hide)

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Awanturnik
    « Odpowiedź #97 dnia: Lutego 21, 2010, 22:14:34 »
    Od premiery do dzisiaj nie przeszedłem Wiedźmina. Gra mnie zwyczajnie nudzi już w drugim rozdziale. Fabuła niczym nie poraża, bo kto czytał sagę zna praktycznie co lepsze teksty występujące w grze lub lekko poprzemieniane wydarzenia żywcem wyjęte z książki. Nuda, nuda, nuda.. Spodziewałem się po prostu czegoś więcej, jakiegoś fabularnego rozwinięcia.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 21, 2010, 22:17:08 wysłana przez Sandero »

Offline lukasz172009

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Lutego 21, 2010, 22:23:04 »
    Trafiłeś na najnudniejszy rozdział w grze przejdź dalej wtedy może ci się spodoba.

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Lutego 22, 2010, 09:38:22 »
    Tak. Rozdział II jest najnudniejszy w całej grze. Od III zaczyna się dobra zabawa. Proponuję ściągnąć do gry moda Flasha. Teraz trudność gry nabiera zupełnie nowego znaczenia. Mnie na początku położył w tym modzie zwykły bandyta o.0. Wiedźmin nie jest trudno. Przeszedłem gre na wszystkich poziomach trudności. Najłatwiejszy był moim zdaniem poziom Trudny. Na wyżej wspomnianym modzie skończyłem gre na poziomie również najtrudniejszym ale męczyłem się z tym jakieś 4 miesiące.
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Awanturnik
    « Odpowiedź #100 dnia: Lutego 22, 2010, 16:55:17 »
    W grach zdecydowanie preferuje poziom trudności: średni lub normal, czyli to co po prostu po środku. Irytuje mnie ciągłe save, load save. :D Ale za radą może kiedyś znów zainstaluje i jakoś przebrnę przez to.

Offline Tweety

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Lutego 24, 2010, 15:08:45 »
    Ehh Wiedźmin ,  gra świetna ja osobiście gram na średnim poziomie trudności i na średnich detalach :)

Jestem po stronie elfów , moja postać to coś takiego jak wiedźmin mag poszedłem dużo w znaki ( igni rządzi ).

Grę polecam wszystkim fanom gier RPG.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #102 dnia: Marca 17, 2010, 23:33:18 »
    Ehh Wiedźmin ,  gra świetna ja osobiście gram na średnim poziomie trudności i na średnich detalach :)

Jestem po stronie elfów , moja postać to coś takiego jak wiedźmin mag poszedłem dużo w znaki ( igni rządzi ).

Grę polecam wszystkim fanom gier RPG.

EEE? Wiedźmin mag? Przecież takie znaki to tylko sztuki przy prawdziwych mocach czarodziejek jak to mawiała Yennefer. A co do Wiedźmina. Niedawno dostałem nowy komputer kończąc moją przygodę ze starym ośmioletnim komputerem. I odpaliłem Wiedźmina na bardzo wysokiej grafice. Ale mniejsza o to. Gra jest doskonała pod każdym względem. Podczas całej rozgrywki nie natrafiłem na ani jednego buga!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #103 dnia: Marca 18, 2010, 00:00:00 »
    A ja mam pytanie co do Wiedźmina. Po czyjej stronie jest lepiej Zakonu? czy Wiewiórek?

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #104 dnia: Marca 18, 2010, 14:12:07 »
    Najlepiej neutralnie grać :) Dla mnie przyjemnie się gra Wiewiórkami ale zdecydowanie najlepiej Neutralnie.
    Va'esse deireádh eap eigean...