Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wiedźminy  (Przeczytany 89951 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Wiedźmin
    « Odpowiedź #30 dnia: Marca 30, 2008, 18:18:05 »
    W IV akcie najlepsze jest dla mnie nawiazanie do poszukiwan Swietego Graala podczas rozmowy z pustelnikiem. Naprawde jedne ze smieszniejszych kwestii tam padaja xD

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #31 dnia: Marca 30, 2008, 19:16:40 »
    Hmm a "Masz najlepsza dupe w temerii" to pies?;) ogolnie dialogi z pania jeziora wymiataja.

No ale do rzeczy - edytor mieli wydac w ostatnim tygodniu marca, a juz z deczka marzec sie konczy...

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Marca 30, 2008, 20:32:57 »
    No coz na gram.pl nic nie pisze o nowym terminie wiec podejrzewam ze jutro wstawia newsa z przeprosinami i aktualnym terminem + jakis bonus za stracony czas jak to maja w zwyczaju.

Offline Dragonit

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #33 dnia: Marca 31, 2008, 18:30:32 »
    Przesunęli premierę z powodu kilku problemów, w czym zresztą nic złego - lepiej by wydali go dopracowanego niż łapu capu tylko dlatego bo ludzie się niecierpliwią.

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Marca 31, 2008, 20:24:02 »
    Duke Nukem Forever tez nie zostal wydany z powodu kilku problemow, w czym zreszta nic zlego - lepiej by wydali go dopracowanego niż łapu capu tylko dlatego bo ludzie się niecierpliwią...
    « Ostatnia zmiana: Marca 31, 2008, 21:12:42 wysłana przez Misiumen »

Offline Dragonit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 01, 2008, 15:06:10 »
    To w ogóle co innego, Duke Nukem zapewne nieraz był przerywany i zaczynany od nowa lub po pewnej przerwie. Ten edytor to rzecz którą z pewnością wydadzą niedługo i takie przykłady nie mają zbytnio sensu. Nie trzeba cię niecierpliwić, i tak widać że Redzi dbają o graczy.

Offline tul

• The Deluge dev
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 10, 2008, 20:02:56 »
    Wyszła paka do Wiedźmina, czyli toolset, patch i dodatek:
    http://www.thewitcher.com/community/pl/news/488.html

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 10, 2008, 22:27:13 »
    patch juz sie sciaga : )
    Graliscie w http://duelmail.thewitcher.com/ ? gra via przegladarka, ale imo bardzo ciekawa i mozna chwilke popykac od czasu do czasu
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 10, 2008, 22:30:44 »
    Acha, teraz to mnie moga w D.. pocalowac  - pare dni temu przeszedlem sobie ponownie wiedzmina, i zeby sie nie przesycic patch musi poczekac. Napiszcie jakies zmiany, no i czy dodatek nadaje sie do powazniejszej rozgrywki.

Acha no i jak te dodatki sa skonstruowane? Odpala sie je z innego skrotu, czy sa wbudowane w fabule?

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 10, 2008, 22:59:06 »
    Po zainstalowaniu patcha przy wyborze nowej gry z menu masz do wyboru - Grasz znana juz historie, albo wybierasz ktorys z dodatkow (po zainstalowaniu patcha od razu dostajemy jeden). Niestety jak on wyglada i co w nim jest to nie wiem... zaraz po skonczonym ladowaniu wyskakuje blad ;/
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 10, 2008, 22:59:12 »
    Zainstaluj sobie nude patcha. Będziesz mógł przeprowadzić onanizację patrząc na Triss z owłosionym łonem :P...Linka nie daję, bo na tym forum średnia wieku nie przekracza 14 lat...

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 10, 2008, 23:03:52 »
    Nie patch tylko Edycja Rozszerzona, ma tam być też więcej przedmiotów i modeli.

Witamy na forum Szerloka Holmsa :/
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 10, 2008, 23:15:24 wysłana przez Puzonix »
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Wiciu094

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 19, 2008, 20:43:40 »
    Bardzo mnie to wkurzyło ale Wiedźmin mi działał ładnie. Nie ścinał się itp. . Ale coś się zepsuło jak wyłączałem. Ale zdążyłem rozwalić tą dużą bestię na początku gry. Potem już nie chciało działać.

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 19, 2008, 20:52:37 »
    Co twoja wypowiedz wniosla do tematu ? Uwazam to za bezsensowyny spam i juz, nie wracaj tu jak nie masz czegos ciekawego do powiedzenia xD

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 20, 2008, 09:43:37 »
    Bardzo mnie to wkurzyło ale Wiedźmin mi działał ładnie. Nie ścinał się itp. . Ale coś się zepsuło jak wyłączałem. Ale zdążyłem rozwalić tą dużą bestię na początku gry. Potem już nie chciało działać.

Do ciebie chyba nic nie dociera. Dostałeś ode mnie ostrzezenie, bo myślałem że to cie oduczy pisania jednozdaniowych postów, które nie dośc, że nic nie wnoszą, to jeszcze zaśmiecają forum. Drugie ostrzeżenie wisi na włosku. A co do twojego problemu: kup oryginała, to problemu nie będzie.

PS: chcoiaż właściwie Wiedźmin to gra dla dorosłych, więc nie jestem pewien czy jest wskazana dla ciebie.