Em... Mały update pierwszego posta. Miałem dziś trochę porzeźbić, ale koło z drutów a potem odgruzowywanie zlewu mnie przerosło. Tak więc garstka fotek. Może przed snem wrzucę też odświeżone drzewka jednostek bo te nie mają z obecną wersją nic wspólnego. : P Jak nie to powinny się pojawić najpóźniej jutro.
Przypominam że na gwałt szukam kowala dla Mordoru, do wszystkiego innego co pozostało już nie na gwałt, ale też poszukuję. Oczywiście sam dalej będę robił, bo sprawia mi to wielką frajdę, ale w kilka dłut poszło by kilka razy szybciej. (:
Pozdrawiam serdecznie i liczę iż zostawicie tu jakieś sugestie, a propos czegokolwiek. (:
PS. tak, mod pod zwykłe m&b. ; p
@edit down.
To zależy jak bardzo modyfikacja się rozwinie. Jeżeli nie będzie większych niezgodności to prawdopodobnie przerzucę ją potem na WB, podrasowując przedmioty zapewne. W każdym razie nawet po ukończeniu tego projektu będzie można oczekiwać nowych modyfikacji w śródziemiu, będzie to za pewne nie prędko, pracy tu zostało jeszcze baaardzooo dużooo. Jednak w przyszłości widzę takie modyfikacje jak "upadek Numenoru i bitwa ostatniego sojuszu", czy "wojna o klejnoty". W obu przypadkach mam już konspekt, dzięki przyjaciołom z wc3bfme, oczywiście nagina to trochę książkową prawdę, ale da się przełknąć. Jednak uspokajam że to tylko zapowiedź tego że mam zamiar posiedzieć w modowaniu m&b trochę dłużej, a nie robić wam na te czasy apetyt.
Pozdrawiam serdecznie!