Hej
Tapase tylko weź pod uwagę, że bicie po raz 5 tego samego lorda nie jest już przyjemne (tylko nudne) ani klimatyczne. Może niech oni mają spore armie (naprawdę - SPORE), żeby ta walka swoje potrwała i kosztowała nas sporo ofiar, ale niech się kończą definitywnie - pojmaniem lub śmiercią wrogiego lorda.
Co do Orka to nie wygląda to już źle, teraz trzeba by go nieco oszlifować żeby nie miał kantów i kształt brwi zmienić na groźniejszy żeby wyglądał jakby naprawdę gracza nie lubił :D
Zastanowiłbym się też nad szaro-brązową teksturą zamiast zielonej, jak to już ktoś zasugerował. Zielone orki kojarzą mi się z Warcraftem :)
Co do Iseny to zastanawia mnie w jakich proporcjach zamierzasz przedstawić przewagę liczebną orków tak żeby to miało sens fabularny ale żeby zarazem Elfy miały jakieś szanse (chyba zę to taka bitwa kamikaze:>).
Jeśli chodzi o walkę pieszą i słabe konie to przedłuży to niewątpliwie bitwy i utrudni "bohaterowanie" w stylu rambo - jeśli do tego dodać tryb hardcore to może być naprawdę trudne.
Dostrzegam potrzebę dopracowania walki w formacjach - otoczony bohater pieszo zginie w trymiga (i ciężko będzie mu levelować na początku).
No, ale się powymądrzałem, hihihi.
Poza tym dodam, że cieszy mnie postęp i życzę wszystkiego najlepszego przy modzie :)
Powodzenia przy dalszych pracach!
Pozdrawiam