Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jakie czołgi są według was najlepsze ( Którymi się wam najlepiej gra )

Niemieckie
    15 (44.1%)
    GP
    4 (11.8%)
    Chińskie
    0 (0%)
    Japońskie
    0 (0%)
    Amerykańskie
    5 (14.7%)
    ZSSR
    9 (26.5%)
    Francja
    1 (2.9%)

Głosów w sumie: 22

Autor Wątek: World of Tanks  (Przeczytany 190894 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: World of Tanks
    « Odpowiedź #75 dnia: Września 13, 2011, 22:50:45 »
    Nie miej pretensji, na 1 tierze nie ma czołgów a tankietki xd Nimi gówno zrobisz. Kolejne tiery już pokazują że kogoś można rozwalić. Ogólnie to V tier najfajniejszy.
    Sława!

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #76 dnia: Września 16, 2011, 14:02:31 »
    Pytanie trochę nie w temacie, ale dotyczące WoT-a. Ma ktoś z was może JagdTigera - jeśli tak, to proszę o PW. Głównie mi chodzi o zdjęcia z każdej perspektywy ów czołgów, bo na google są słabej jakości...

Offline Lizard

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #77 dnia: Września 17, 2011, 00:05:38 »
    Witam.

Szukam osób grających w World of Tanks, które chciały by założyć klan. Oczyiście wiadomo jest że jako grupa mozna zdecydowanie wiecej działać.

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Września 22, 2011, 14:06:29 »
    Na klan potrzba 2500golda nie lepiej dołączyć do innego dużego ?
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Theoden

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #79 dnia: Listopada 14, 2011, 18:30:46 »
    Witam. A ja mam otóż taki pewien problem. Gdy uruchamiam tą już instalkę (pobierałem z innego źródła ponieważ ze strony gry ściąga mi po marne 30 kb/s) tak więc jak już ściągnąłem i chciałem odpalić to czekam z 10 minut i nagle wyskakuje coś tam żeby potwierdzić, no to wiadomo, biorę "Zezwól" no i po tym dalej nic się nie dzieje. Raz tylko mi się zawiesił laptop i musiałem niestety baterię wyjąć bo nic innego nie działało. Wie może w czym problem leży?

Offline matilon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Grudnia 08, 2011, 22:26:04 »
    Jak sądzicie, ile FPS-ów da się wyciągnąć na: AMD Athlon 64 x2 4800+ 2.4 Gh, 1.5 Gb ram, Ati Radeon HD 4300/4500 series 1024 Mb?

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #81 dnia: Stycznia 01, 2012, 21:55:36 »
    Po 3 miesiącach czas wrócić do tej gry,wiec osoby chętnie do założenia klanu zapraszam. Pisać na steam johnson444,napisac pw lub na gg 13441604. W tygodniu stworze stronke/forum oraz załatwie ts. Mam doświadczenie w tej grze,bo gram od początku zamkniętej bety,byłem w najlepszym klanie w Polsce,więc zachęcam do dołączenia.Pomogę nawet początkującym w ogarnięciu tej gry.

« Ostatnia zmiana: Stycznia 01, 2012, 22:35:03 wysłana przez Wojan »

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Stycznia 02, 2012, 14:43:30 »
    Kupiłem pudełkową wersje ( tak, wiem że jest za free, ale lubię pudełka ). Najpierw odrzucił mnie patch - 1 GB. Niby nic, ale drażni. no ale ściągnąłem, najpierw się namęczyłem jak dołączyć do gry niestandardowej, czekam jako gość i za ***** nie mogę dołączyć do pokoju. Jakimś szczęściem jednak się udało, wchodze do gry, jestem wolny jak ślimak, jakiś typ z mojego teamu wjeżdża we mnie, roz******** i majestatycznie odjeżdża -.- Nauczyłby ktoś totalnych podstaw ( takich jak dołączanie do pokoju, kupowanie itp. ).

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #83 dnia: Stycznia 02, 2012, 19:18:08 »
    Jest takie coś jak samouczek na początku gry. Znaczy się za jeszcze 3 miesiące temu był :D

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Stycznia 02, 2012, 19:38:40 »
    Tylko że ja dosłownie nie rozumiem tej gry, a samouczek musiał mi jakimś niebagatelnym cudem umknąć ;)

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #85 dnia: Stycznia 02, 2012, 20:29:34 »
    Jesli chccesz tylko grac to jest to proste. Wybierasz czołg(narodowość) i dusisz na guzik z napisem BITWA i czekasz az cie przydzieli do losowej bity. Co bitwe dostajesz exp i kase i za expa w garazu(tam gdzie wybierasz czolgi masz po prawej taki guzik jak BADANIA i tam mozęsz badać nowe częsci dos wojego czołgu,lub zobaczyć jakie drzewko chcesz robić dział samobieżnych,niszczycieli czołgów,ciezkie/srednie i lekkie czołgi i skilujesz swoje drzewko. To jest w skrócie, bo jeśli chciałbym się naprawdę zagłebić w tą grę tak jak ja, albo grając w klanie byłem zmuszony to robienie wszystkich drzewek ponieważ np. przed wydaniem patcha Jagdtiger był potęgą jeśli chodzi o niszczyciele, a po jednym patrzu został on kompletnie bezurzyteczny i musiałem przejść na ruskie TD, bo były one ,,niezniszczalne'',a grając dalej jagdtiger nie zarobibym na jego naprawy, bo głupi tier 3 już go przebijał od przodu o innych stronach już nie wspominając. Musiałem nauczyć sie najsłabszych punktów czołgów, gdzie jaki czołg ma silnik, jak wniego trafić, by się czołg podpalił itd. Musisz sobie odpowiedzieć jak chcesz grać w tą niesamowitą grę.

Offline Hector

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Stycznia 02, 2012, 21:27:20 »
    wojan ma racje. Najlepiej na poczatku jak nie masz premium tanka zrobic sobie kv z wieza kv 2 i dzialem 107. Jest to najlepsza darmowa koparka kasy. Potem robta co chceta. Ja mialem mozliwosc przetestowania kazdej maszyny w grze. Kazda nacja sie od siebie rozni, kazda ma wady i zalety. Moglbym wprawdzie je wszystkie przedstawic wlacznie z francuzami, ktorzy maja dopiero wejsc, ale to sporo do napisania.
    Native: Hektor

Offline Alladrix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Stycznia 02, 2012, 23:59:06 »
    @up- kw z troll gunem jest fajny w mieście :D Wszystko do 5 tieru (z innymi kw) na strzała :)

A jeśli chodzi o zarobki, to szczerze polecam m4a3e2 pseudonim "jumbo". Jest to po prostu świetna maszynka do kasy (bo inaczej tego nazwać nie można). Jeżeli jest jakaś mapka, gdzie tylko można wystawić wieżyczkę, to jest już mistrzem mapy (oczywiście z działem 105 mm i pociskami HE). Po dobrym zwycięstwie (a których tak mało nie jest) zarabiam tak 15k+ kredytów na czysto.
     A jeśli lubisz, jak od Twojego czołgu wszystko do 6 tieru odbija się rykoszetem, polecam kw-3. Jak dla mnie najlepszy czołg do tej pory, na którym grałem ( oczywiście, tiery XVIII, IX oraz X będą miały go na strzała, ale rzadko kiedy przeciw nim staje). Mój rekord zarobienia na kw-3 to prawie 40k NA CZYSTO :) 
    Ir Ithil ammen Eruhín
    menel-vîr síla díriel
    si loth a galadh lasto dîn!
    A Hîr Annûn gilthoniel,
    le linnon im Tinúviel!

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Stycznia 03, 2012, 08:08:19 »
    Thx,  up 3,2,1 :>

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #89 dnia: Stycznia 05, 2012, 18:00:27 »
    Jesli chcesz pograć niemieckimi, to polecam pz 4 (chyba największe drzewko rozwoju) i Jagdtigera, najlepszy niszczyciel czołgów, z najcelniejszym działem