Liveon,
na nowym serwerze EU_4 myślę, że i w pierwszej generacji dałoby radę zrobić 33 lvl w 5 dni ;-) Wczoraj tam było po 180 osób, a już przy 140 udało mi się zebrać 350 golda i odpowiednią do tego ilość xpeków, a teraz może i 450, 500 golda można by dostać Z JEDNEJ RUNDY. Problem jest tylko taki, że te bitwy zupełnie przestały mnie bawić, za dużo łuczników, za dużo gości rzucających czym popadnie. A na siege limit jest 80 ludzi i maksymalnie 60 golda można zebrać, a i to tylko wtedy gdy serwer jest pełen. Bez sensu. Nie wiem dlaczego siege jest tak dyskryminowany pod względem kasy i xp.
A wracając do tematu to jakby się komuś czytać nie chciało wątku na TW powiem tylko, że gdy w 1 generacji zdobywasz 25 000 xp, to tak jakbyś w generacji 11 zdobył około 70 000 xp... Mniej więcej. Jest to chyba nieco bardziej skomplikowane, ale jako tako oddaje istotę sprawy.
Aha, jeszcze jedno, po updacie za udział w strategusowych bitwach nie dostaje się golda na "swoje-swoje" konto, a tylko na konto strategusowe. Bo, jak rozumiem, wcześniej ta kasa którą szef frakcji płacił za walkę szła na oba konta. Chyba.
PS Dzięki Proud ;-)
PS2 Znacie jakieś kody do singla na kasę? Chcę sprawdzić jak w praktyce wyglądają różne zbroje, a nie chce mi się farmić kasy w singlu, żeby móc przymierzyć jakąś zbroję. Ewentualnie coś na odblokowanie itemków w singlu. Edit, już nieważne ;-)