Leuthen
Jasne, topór to potęga i basta. Ale na taki Great Maul nawet najlepsza tarcza nic nie pomoże.
Tak, na battle można z mocną ekipą więcej zarobić, ale mnie kasa średnio interesuje- własciwie wszystko już mam, jedynie na kobyłę jakąś mogę odkładać kasę i to nie po to żeby na niej walczyć( bo raczej już mi lvl nie starczy na zrobienie Horse Archery), ale żeby szybko się przemieszczać do kluczowych punktów.
Dla mnie liczy się to, że na Siege można więcej wyexpić.
I tu wracamy do twojego pytania(wprawdzie nie do mnie ale pozwolę Sobie wtrącić 3 grosze)- po co pakować w Agility?
Dwie rzeczy kluczowe- Wepon Master i Atletyka ale przede wszystkim WP. Bez nabicia absolutnego minimum 4 punktów w WP, i władowania wszystkich(!) WPP w jeden oręż-żadną bronią nie będziesz dobrze i skutecznie walczył.
Niezbyt kumam to, co napisałeś w ostatnim komentarzu- liczysz na to że będziesz dorzucał co lvl po 5 WPP do broni. aż osiągnąłbyś 180p?
Tak się nie da tego zrobić.
Powyżej 'setki' potrzeba coraz więcej punktów żeby realnie wskażnik ruszył- 10 WPP da ci zaledwie 4p, potem 2p do biegłości, a póżniej jest jeszcze gorzej.
No i atletyka- dam jako przykład scora bo on ciągle siedzi na battle i wiem że ma w tej chwili Atletykę chyba na" 7 "(i z pewnością tyle samo, albo i więcej wpakowane w WP{tyle , że WPP poszło w w łuk- bo tu z kolei pisał, że ma około 190p})=zerknij kiedyś jak on walczy- potrafi skutecznie tańczyć z 3 kolesiami(i to niekoniecznie noobkami:), którzy zupełnie nie ogarniają sytuacji.
Inna sprawa że facet ma stosunkowo lekkie ciuchy i świetny blok.