No tak, już wiele razy się z tym spotkałem więc.. Wychodzi na to, że ta opcja dialogowa jest zbyteczna. Ma tylko i wyłącznie robić wrażenie, że jest jakiś wybór albo coś ; d
EDIT.
1. Jeśli schowam jakieś przedmioty, do skrzyni w swoim zamku i ów zamek zostanie przejęty przez wrogiego lorda, to czy po odzyskaniu zamku, przedmioty dalej tam będą?
1a) Sytuacja ta sama, tylko że z rąk wroga, zamek wpadnie w ręce lorda mojej frakcji. To samo pytanie. Mam dalej dostęp do tej skrzyni?
2. Dostałem zadanie zorganizowania uczty (uprzednio już wrzucając tam tony żarcia) i zadanie mówi, że zamierzam dostarczyć żarcie na ucztę, która odbędzie się w dogodnym terminie. Skoro żarcie cały czas tam jest, to wystarczy tylko, że będę czekał na ów termin, tak? (Mogłoby być tak, że np to żarcie trzeba wrzucić dopiero po otrzymaniu zadania, więc trzeba by wszystko to wyładować i ponownie wrzucić, dlatego pytam ;))
2a) Wcześniej ktoś już o to pytał, ale dostał odpowiedź w stylu: oprócz jedzenia i wody [...] oliwę do lamp itp.
No właśnie, a mnie ciekawi, co to jest to ITP, które niby wszystko tłumaczy. Mam: Piwo, Wino, Miód, Mięcho, Kiełbasę, Wieprza, Kurczaka, Daktyle, Winogrona, Chleb, Ryby, Oliwki, Kosz z owocami, Pszenicę (oO), Przyprawy, Sól, Oliwę (to chyba tyle, o ile pamięć nie myli) a wciąż jest poziom wystarczający. W takim razie, co jeszcze powinienem tam wrzucić, oprócz żarcia?