Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Solid & Shade 25.13b "Usherwood Ghosts"  (Przeczytany 88976 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Derdon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Solid & Shade Version 13.13 "Death to Calradia"
    « Odpowiedź #180 dnia: Stycznia 29, 2011, 11:54:32 »
    martwiaki w cos sie przemieniaja?

zeby zdobyc piesc chana trzeba pokonac sanjar chana. Daja 20 do obrony i 1 do pladrowania

Prosiłbym żebyś zaczął używać opcji "edytuj" i prawego Alt'a.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 29, 2011, 13:28:32 wysłana przez sir Luca »

Offline Oski596489

• Użytkownik
    « Odpowiedź #181 dnia: Lutego 18, 2011, 12:03:20 »
    Nie, Martwiaki się nie przemieniają, to mięsko armatnie :P

Offline nismofine5

• Użytkownik
    « Odpowiedź #182 dnia: Lipca 13, 2011, 17:02:11 »
    Łooo wreszcie będę mógł pobawić się w Xardasa z Gothica ;D Już pobieram i coś czuję, że spędzę przy nim dużo czasu :)
    Xardas jest mój!

Offline ggpaw

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #183 dnia: Kwietnia 09, 2012, 12:43:23 »
    Czy wie ktoś skąd zdobyć Ouija Board w modzie

Offline Haazheel

• Użytkownik
    • Piwa: 17
    « Odpowiedź #184 dnia: Kwietnia 10, 2012, 20:53:24 »
    A czy ktoś myślał o polonizacji moda?
    Tak się pytam bo próbuję na obecną wersję.

Offline Muflon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #185 dnia: Kwietnia 12, 2012, 10:13:40 »
    Wczoraj znowu odpaliłem. A co tam, poszukam tych legend.. Trzy już zrobione (Te opisane). Próbowałem też zdobyć pięści Czana ale okazało się że Plugastwo nie jest dobre na konnych łuczników i lansjerów. Szczególnie gdy ich jest trzy razy więcej (~100vs~300). Dziś napadnę na niego z Horrorami. (Bo Akolitów jest trudno znaleźć.
    W sumie ta mała żmija (meduza) wydaje mi się do dupy, no wiem, 250/250/250 i super łuk, ale jej walka mnie zaskoczyła, zaatakowałem szybko bandytów, biegną, Stheno strzela pierwszy strzał kill. Uśmiecham się w duchu patrze dalej i nic. koniec końców moje nie do końca martwe murzyny musiały ich zabić. Koniec końców zamieniłem się z nią ekwipunkiem. (Kusza, miecz pana ciemności i ta jego zbroja) A i na kuszy samopowtarzalnej także się zawiodłem. :D
    Niby wow, super obrażenia i wgl ale nią zadawałem 30(!) z szota (może mała biegłość? Ano nie, ~400 to nie mało.) A z łuku gorgony strzałem w głowę wyciągnąłem, uwaga, uwaga, ~720 (721 dokładnie).
    A wczoraj co zobaczyłem jak się teleportowałem po mapie? Werewolfs! Już mam ich łapy (To bronie, prawa łapka, lewa łapka) A w legendach co? Miecz drakuli!

Co do tego miecza (musiałem zrobić taką przerwę bo to chyba najważniejsze w mojej chaotycznej wypowiedzi) Pustynia i wioska z najdłuższą nazwą. Okej, to lecę szukać. Do Chanatu rzecz jasna (to było przed polowaniem na Czana na szczęście) i najdłuższa nazwa wsi.. Latam po tej mapie MAM! `Dirigh Aban` Rozglądam się. Nic. Zwiedzam okolicę nic. Zataczam pełne koło po górach. Nic! `Inna wioska` se myślę. Może chodzi o jedno słowo? A może nie umiem liczyć literek? Dalej latam po Chanacie `Dashbigha` No dobra. Rozglądam się.. Wielki czerwony kamień (wygląda mi na wielki czerwony tampon) No to zbadam z bliska. Patrzę miecz! `Rozmawiaj` No dobra, zobaczymy co ma mi do powiedzenia. Obrócił się w moją stronę (o ku*wa, ten miecz żyje!) I mówi żebym odszedł albo mnie zabije. Pff, zostaję. Pff, zabił mnie.
    W ekwipunku 3 kamienie filozoficzne. 34lv. Siła.. Na 30 chyba miałem. Jakby ktoś wiedział co z nim zrobić to niech napisze. :D

Przy okazji rozwiązałem chyba dwie legendy, ale wątpię żeby set składał się z jednego itemu.. Znalazłem niejakiego Dupin'a w karczmie i miał on rękawiczki +5 do ciała i jakaś tam umieja (nie pamiętam) i gogle +125 główka. i +1 do spostrzegania.

Życzę wszystkim powodzenia w szukaniu pozostałych legend i mam nadzieję że pomogłem. I że ktoś doczytał się sensu.

Offline twisted

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #186 dnia: Października 28, 2012, 09:13:09 »
    ja dopiero zaczynam robię se seta nekromanty ale po braku wypowiedzi nasuwa mi się pytanie- mod umarł?

edit
    jeszcze jedno jak zrobić abomki bo nie mogę tego w książce znaleźć

edit2
    już mam awansują z horrorków i mod super tylko czy rzadkim dropem jest set horsemana bo mam wszystko oprócz rękawic i broni proszę o info i może rozruszam trochę ten temat

edit3
    zobaczyłem że jest legenda o horsemanie i czy jak są sety do wytwarzania to ten ostatni jest najlepszy?
    « Ostatnia zmiana: Października 28, 2012, 12:19:04 wysłana przez twisted »

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #187 dnia: Października 28, 2012, 12:25:28 »
    Ostatnia wersja moda to chyba 20,13 Nevermore.

W każdym razie ta zatytułowana Nevermore :)

Co do setu, to musisz mieć BAAAAARDZO wysoki loot, żeby coś wydropić :)
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline twisted

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #188 dnia: Października 28, 2012, 12:37:35 »
    dzięki za info tylko o wersje akurat nie pisałem ale dzięki przynajmniej sprawdzę czy mam aktualną

edit
    jeszcze jedna rzecz to jak robić inne zombiaki niż zwykłe np zarażone?
    « Ostatnia zmiana: Października 28, 2012, 14:04:09 wysłana przez twisted »

Offline sir kacpe7

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Stycznia 27, 2013, 12:25:33 »
    A czy ktoś myślał o polonizacji moda?
    Tak się pytam bo próbuję na obecną wersję.
    Prosze ja tego nie zrobiłem ale bierz http://dl.dropbox.com/u/4118086/spolszczenia%20mb/Spolszczenie%20Solid%20And%20Shade%2016.13.exe

Offline Haazheel

• Użytkownik
    • Piwa: 17
    « Odpowiedź #190 dnia: Stycznia 28, 2013, 00:41:03 »
    To spolszczenie jest na starą wersję moda i o niej wiem, ja kiedyś miałem na myśli czy ktoś robi spolszczenie na obecną czyli "Nevermore".

Offline Piotreq007

• Użytkownik
    • kali fuck yea
    « Odpowiedź #191 dnia: Stycznia 29, 2013, 21:55:28 »
    uuu. Nareszcie cos nowego! Fajnie ze jest jakas inna odmiana mount&blade a nie ciagle sredniowiecze, renesans i sredniowiecze... Nie mowie ze jest zle ale nareszcie COS FAJNEGO zagoscilo mount&blade. Mozna powiedziec ze to jest ''mount&blade 3: the dark calradia'' buahaha
    Nic sie nie stało!!! Polacy nic sie nie stało, nic sie nie stało! Polacy nic sie nie stało

Offline Król Królów świata

• Użytkownik
    « Odpowiedź #192 dnia: Stycznia 30, 2013, 21:05:42 »
    Witam!
     nie wiem czy ktoś to zauważył  we wsi Tebandra (czy jakoś tak znajduje się ona w królestwie Vaegirów) znajduje się jaskinia ( gdy stoimy przodem do wsi jest ona za nami ) w niej jest twór o imieniu Lamia po rozmowie z owym tworem ginę  ( zawsze ponieważ pisze ,,Tak bardzo głodna " i zabija mnie ). Pytanie czy ta postać jest potrzebna do jakiegoś questa czy tylko jest żeby być ??? 

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #193 dnia: Stycznia 31, 2013, 11:19:27 »
    Chyba musisz przynieść jej coś do jedzenia :P Flesh, czy inne części ciała.

Granie w tego moda bez poradnika z forum TW może być trudne :P Więc zobacz przypięte wątki: http://forums.taleworlds.com/index.php/board,187.0.html

Offline dupex

• Użytkownik
    Odp: Solid & Shade v21.13 "Death to Calradia"
    « Odpowiedź #194 dnia: Stycznia 31, 2013, 14:14:12 »
    Musisz mieć skórzaną lalkę.