Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Walka piechurem  (Przeczytany 24453 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Walka piechurem
    « Odpowiedź #60 dnia: Maja 15, 2010, 07:53:29 »
    Jak widać nie bywasz tam zbyt często. Nie dziwię się. :)

Ja tam bywam... i ten serwer to zbieranina ludzi i jeden kompletny nieład... tam nabija się staty z większym tempem niż na mniejszych serwerach, szczególnie podczas gry konnicą, strasznie dużo słabych graczy tam gra, zachwyconych tak wielkim serwerem... oczywiście nie twierdze, że przychodzą sami słabi gracze, ale jeśli twierdzisz, że ten serwer ma jakiś samych pro graczy to chyba tylko i wyłącznie dla Ciebie... potrenuj jeszcze troche i może nie będą aż tacy "pro"

Ps. Jeżeli po kilku rundach mam staty 30:2 konnicą, tzn że jeszcze dużo czasu upłynie zanim tam będą grali sami dobrzy gracze...
    Ps. Gram od prawie początku bety w WB (sierpień-wrzesień) i drażni mnie jak ktoś uczy graczy grać jeśli sam gra w tą grę od wydania wersji pudełkowej... podniecasz się tak tym serwerem 22nd , a prawda jest taka, że tam może gra około 10 graczy, których można zaliczyć do naprawdę dobrych, a reszta dopiero zaczyna...
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2010, 08:08:27 wysłana przez pwi7aaf »

Offline Ozwan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #61 dnia: Maja 15, 2010, 15:57:03 »
    Wśród każdej zbieraniny graczy jest przekrój skillowy, duży serwer, dużo newbów i kretynów, odkrycia Ameryki w tym nie ma. Zresztą nie o tym była mowa tylko o prostych formacjach i podstawowej współpracy, bo jak widać to jakieś cuda na ziemi dla niektórych. :)

PS. Skoro 22nd jest be to na jakim serwerze grają ci najlepsi wg ciebie? Bo nie widzę żadnych innych możliwości szczerze mówiąc. I "elitę" właśnie tam się widuje.
    PS2. Nie chce mi się znowu zaczynać dyskusji bo już kilka razy udowodniliście, że nie ma tu z kim dyskutować właściwie.
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2010, 16:03:27 wysłana przez Ozwan »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #62 dnia: Maja 15, 2010, 16:05:39 »
    Na Ref serwer zbiera się wielu dobrych graczy. Są głównie Polacy ale czasem dojdzie ktoś z innych silnych klanów typu Einherjar czy 22nd lub RS. Są też zwykli ludzie. Mimo wszystko serwer prezentuje wysoki poziom rozgrywki.
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2010, 16:16:49 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Maja 15, 2010, 17:36:01 »
    Powstrzymuję złośliwości i sarkazmy ostatkami sił. :D

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Maja 15, 2010, 18:05:56 »
    1.Offtop!Ten wątek jest o "Walce piechurem",nie o "formacjach", z których większość i tak jest niemożliwa do odtworzenia w WB ,a reszta po prostu nie praktyczna.
    2.Z tego co pamiętam to 22nd zawsze miało posłuch i na ich serwerach łatwo można było dostrzec jak któryś z ich członków dyryguje całą drużyną,ale była to raczej zabawa w taktykę ,niż w formacje.
    3.
    Powstrzymuję złośliwości i sarkazmy ostatkami sił. :D
    Albo pisz co Ci leży na wątrobie ,albo nic, bo to co akurat "naskrobałeś" to najgorszy wybór :D
    4.
    Gram od prawie początku bety w WB (sierpień-wrzesień) i drażni mnie jak ktoś uczy graczy grać, jeśli sam gra w tą grę od wydania wersji pudełkowej... podniecasz się tak tym serwerem 22nd , a prawda jest taka, że tam może gra około 10 graczy, których można zaliczyć do naprawdę dobrych, a reszta dopiero zaczyna...
    No właśnie grasz w WB dość długo ,więc ilość ludzi, którzy Cię "biją" od razu się zmniejsza.Inaczej jest jednak, gdy gra się tak jak większość ludzi ,od oficjalnego wydania WB,wtedy większa ilość graczy jest w stanie Cię pokonać i uważasz, że serwer trzyma wysoki poziom(w skillu ofc).Dlatego musisz się pogodzić z takimi opiniami o serwerach, jako że ilość osób ze skillem niższym niż twój jest nieporównywalnie większa.Ja np: już dawno pogodziłem się z opinią większości, że Einherjar dobrze gra piechotą.
    ;P
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2010, 18:09:18 wysłana przez Kąbiner »

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Maja 15, 2010, 19:07:30 »
    Albo pisz co Ci leży na wątrobie ,albo nic, bo to co akurat "naskrobałeś" to najgorszy wybór :D

No bo mnie to trochę bawi jak ktoś pisze o graniu w 10 czy 20 osób w battle - imho to ma niewiele wspólnego z faktyczną grą. Zresztą na "REF" grałem dosyć sporo razy z ciekawości w sumie i głównie widziałem tylko graczy z tagami polskich klanów. Czyli wyzwanie raczej niewielkie.

No właśnie grasz w WB dość długo ,więc ilość ludzi, którzy Cię "biją" od razu się zmniejsza.Inaczej jest jednak, gdy gra się tak jak większość ludzi ,od oficjalnego wydania WB,wtedy większa ilość graczy jest w stanie Cię pokonać i uważasz, że serwer trzyma wysoki poziom(w skillu ofc).Dlatego musisz się pogodzić z takimi opiniami o serwerach, jako że ilość osób ze skillem niższym niż twój jest nieporównywalnie większa.Ja np: już dawno pogodziłem się z opinią większości, że Einherjar dobrze gra piechotą.

Picie do mnie tu widzę więc doprecyzuję: raz, że 22nd, jak już pisałem i co odnosi się do każdego serwera, nie ma "wysokiego poziomu skilla" (or whatever) tylko grając tam często zauważam godne odnotowania akty współpracy. A dwa - 200 osób na serwerze.
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2010, 19:23:14 wysłana przez Ozwan »

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Maja 15, 2010, 19:48:12 »

No bo mnie to trochę bawi jak ktoś pisze o graniu w 10 czy 20 osób w battle - imho to ma niewiele wspólnego z faktyczną grą. Zresztą na "REF" grałem dosyć sporo razy z ciekawości w sumie i głównie widziałem tylko graczy z tagami polskich klanów. Czyli wyzwanie raczej niewielkie.

Zastanów się co mówisz bo wątpię czy pokonałbyś chodź 2 osoby z REFu a to polski klan czy Katsure z SRT ... Także nie obrażaj polskich klanów bo denerwują mnie tacy ludzie.

Piszesz że 20-10 to nie prawdziwa gra ?A na servie REFu jest najczęściej wieczorami gra około 30 graczy...Staw im czoło

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Maja 15, 2010, 20:41:13 »
    Zastanów się co mówisz bo wątpię czy pokonałbyś chodź 2 osoby z REFu a to polski klan czy Katsure z SRT ... Także nie obrażaj polskich klanów bo denerwują mnie tacy ludzie.

Piszesz że 20-10 to nie prawdziwa gra ?A na servie REFu jest najczęściej wieczorami gra około 30 graczy...Staw im czoło

To też piszę, że pewnie fajnie się gra w takim kameralnym gronie etc. ale jednak wolę bitwy trochę poważniejszej wielkości. I "stawiać czoła!" nie zamierzam, bo raz że podoba mi się, gdzie moje czoło obecnie się znajduje a dwa, że satysfakcja z takiej gry czy zwycięstwa niewielka. ;)

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #68 dnia: Maja 15, 2010, 21:26:01 »

Rozman, weź przestań. Po pierwsze - ortografia. Po drugie - gracze z REF-u nie są niepokonani, tak samo Katsura jakimś bogiem wojny nie jest. Widziałem kiedyś jak Ozwan grał i muszę powiedzieć, że idzie mu bardzo dobrze. Po co się kłócić? Każdy ma prawo do własnego zdania! Zresztą jeśli ja sobie coś umyślę, to nie jest za łatwo mnie od tego odwieść...
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Maja 15, 2010, 22:45:50 »

Dołączę się do pogromu ;P Wiesz nie dziwię się Ozwanowi, że nie przepada za graniem na serwerze REF'u(poza mniejszą ilością graczy), skoro jest on reprezentowany przez takie osoby.Lecz, z drugiej strony to można, by się zastanowić czemu narodowość i przynależność do Polskich(lepiej nie zapominać o tym, bo tutejsza społeczność ma małego bzika na tym punkcie) klanów ma determinować skill gracza?Mógłbyś to wyjaśnić/rozwinąć Ozwan(pytanie apropo
    tylko graczy z tagami polskich klanów. Czyli wyzwanie raczej niewielkie.
    ?Wprawdzie w większości Polskie klany są bardzo młode(tak samo jak ich członkowie/gracze) ,ale taki np:REF to w większości(niestety) stare SZ, które swego czasu reprezentowało wysoki poziom(w skillu,bo w przypadku zachowania bywało niestety różnie).
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2010, 23:09:00 wysłana przez Kąbiner »

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Maja 15, 2010, 22:55:51 »
    To była mała prowokacja. Udała się, jak widać. Kompleksy na kompleksach.

;)

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Maja 15, 2010, 23:07:24 »
    Brawo<przyklaskuje>!Coś jeszcze?

« Ostatnia zmiana: Maja 15, 2010, 23:17:20 wysłana przez Kąbiner »

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Maja 16, 2010, 11:29:27 »

Rozman, weź przestań. Po pierwsze - ortografia. Po drugie - gracze z REF-u nie są niepokonani, tak samo Katsura jakimś bogiem wojny nie jest. Widziałem kiedyś jak Ozwan grał i muszę powiedzieć, że idzie mu bardzo dobrze. Po co się kłócić? Każdy ma prawo do własnego zdania! Zresztą jeśli ja sobie coś umyślę, to nie jest za łatwo mnie od tego odwieść...

Hahahahah ortografia ? Gdzie ty znalazłeś jakiś błąd ortograficzny w moim poście ? Nabijasz posty czy jak ? Czy po prostu masz dysortografie i widzisz błędy których nie ma ?

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #73 dnia: Maja 16, 2010, 12:09:34 »
    Rozman, po pierwsze to pisze się CHOĆ a nie CHODŹ a poza tym, zakres podaje się zazwyczaj od niższej do wyższej liczby, czyli nie 20-10 osób, tylko 10-20 osób.

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #74 dnia: Maja 16, 2010, 12:27:41 »
    Wy tak na poważnie, czy se wszyscy jaja robicie?