1.Offtop!Ten wątek jest o "Walce piechurem",nie o "formacjach", z których większość i tak jest niemożliwa do odtworzenia w WB ,a reszta po prostu nie praktyczna.
2.Z tego co pamiętam to 22nd zawsze miało posłuch i na ich serwerach łatwo można było dostrzec jak któryś z ich członków dyryguje całą drużyną,ale była to raczej zabawa w taktykę ,niż w formacje.
3.
Powstrzymuję złośliwości i sarkazmy ostatkami sił. :D
Albo pisz co Ci leży na wątrobie ,albo nic, bo to co akurat "naskrobałeś" to najgorszy wybór :D
4.
Gram od prawie początku bety w WB (sierpień-wrzesień) i drażni mnie jak ktoś uczy graczy grać, jeśli sam gra w tą grę od wydania wersji pudełkowej... podniecasz się tak tym serwerem 22nd , a prawda jest taka, że tam może gra około 10 graczy, których można zaliczyć do naprawdę dobrych, a reszta dopiero zaczyna...
No właśnie grasz w WB dość długo ,więc ilość ludzi, którzy Cię "biją" od razu się zmniejsza.Inaczej jest jednak, gdy gra się tak jak większość ludzi ,od oficjalnego wydania WB,wtedy większa ilość graczy jest w stanie Cię pokonać i uważasz, że serwer trzyma wysoki poziom(w skillu ofc).Dlatego musisz się pogodzić z takimi opiniami o serwerach, jako że ilość osób ze skillem niższym niż twój jest nieporównywalnie większa.Ja np: już dawno pogodziłem się z opinią większości, że Einherjar dobrze gra piechotą.
;P