To, że konnica najlepiej "fraguje" to już inna sprawa... ale Wy po prostu sami się pchacie pod lance i chcecie, żeby Was zabijać, to co widzę na serwerach to jest jeden samobójczy krok... każdy nowy gracz, aż się prosi, żeby go zabić, a później przychodzi na forum i mówi, że konnica ssie:P Takie główne grzeszki piechoty: atakujecie konnice mieczem, nie kupujecie długich broni typu pika, żeby bronić się przed konnym, nie chodzicie w grupie z innymi piechurami, gdzie można się szybciej obronić, nie korzystacie z naturalnych osłon typu kamienie, drzewa, nie kupujecie rzutek, żeby można było łatwo "zwalić konia" xD, łucznicy bezsensownie stoją na otwartych pozycjach, kusznicy naciągają kuszę jak szarżuje na nich koń itd, itp... długo by wymieniać... kolejna i najgłupsza sprawa to fragowanie piechoty, lecicie jak te pszczoły do miodu na fragi nie patrząc wogóle czym dysponuje wróg...
Co do DM i TDM to już są jakieś żale... to chyba po to są te tryby, żeby każdy robił co chciał...jeżeli ma ktoś z tym problem to sioo na duele... sam uczyłem się walczyć na DM i jako piechur i jako konny...i jeśli tam ogarniesz tą całą sytuacje, ten cały chaos, to tryb battle będzie dla Ciebie pikusiem...
Co do honorowych walk... ja jestem przeciw... i każdego zawodnika, który na chwilę chociaż obróci się do mnie plecami zarżnę jak prosiaka xD