Ja już nie chce zakładać nowego tematu, więc zapytam się tutaj. (próbowałem wyszukać, ale nie wiem jaką frazę wpisać - nieważne)
Jak poprawić warunki życia w mojej wiosce? Dostałem lenno, które jest na samym krańcu mapy, ale i tak tacy Khergici się fatygują i jadą specjalnie tam, tylko po to, aby ją splądrować. Ostatnio była wiadomość, że poziom życia zmienił się tam z bardzo biedny na ubogi, ale max. na to. Buduje właśnie młyn i próbuje wykonywać misje dla starszego wioski, ale to nic nie daje. Da się jakoś wpłynąć na to? Wybudowanie szkoły i innych rzeczy poprawi sytuacje w wiosce?
Ostatnio była wiadomość, że Król Harlaus zdradził Swadie (czyli moją frakcje), a później widziałem jak jeździ sobie po naszym terytorium. Było jak wcześniej, miał ten sam sztandar, czerwony kolor. Istnieje w ogóle możliwość, aby król nas zdradził, bo sobie tego nie wyobrażam?
Jeszcze w kwestii żony. Opłaca się ubiegać o taką, która ma dużą rodzinę? Wiem, że żona daje możliwość wyprawiania uczt, ale coś tam jeszcze było, że, gdy mamy żonę, to jej rodzina nas popiera, więc tak sobie myślę, czy warto mieć taką, która ma dużą rodzinę.