Tak, jestem zainteresowany szczególnie ubiorami i hełmami, choć i saxami nie pogardze ;] Chce, aby była jakaś różnorodność w wyposażeniu - po kilka wariantów tych samych broni, pancerzy i ubrań. Postanowiłem też skorzystać z OSP Vikings model pack + to co zrobię sam do Jomsborgczyków.
Pomysły na questy też są mile widziane, ale zabiorę się za nie na końcu. Nie mniej przesyłać :]
Wiec widzę jak na razie pomysł przypadł do gustu wam Forumowiczom ;] Aha i jeszcze jedno textury będę poprawiał, bo wiem że nie są najwyższych lotów, ale chciałem wrzucić już coś bardziej wizualnego, żeby nie były tylko suche modele z Wingsa.
Obecnie do modeli korzystam z książki : Z.Bocheński - Polskie szyszaki wczesnośredniowieczne, Nadolski_A.-Studia_nad_uzbrojeniem_polskim_X-XII_wieku, Osprey Men-at-Arms - 445 - Medieval Polish Armies 966-1500 , Osprey - Men-at-Arms 333 - Armies of Medieval Russia 750-1250, dodatkowo wiedza z wykładów + informacje od zaprzyjaźnionych rekonstruktorów;) Więc jak by ktoś znał jakieś ciekawe pozycje książek odpowiadających tym czasom proszę pisać ;)
Niedługo sądzę, że pokaże kilka zdjęć z nowej sceny - Szczycin ---> Tak na zachętę i utrzymanie zainteresowanie :)