Ja mam dużo pomysłów niestety brak internetu na komputerze one ogranicza. Mam pomysła aby zrobić moda wzorując się na piratach z karaibów i grze port royale czyli karaiby, piraci, miasta bitwy mogły by być na statkach i na lądzie można by było opuścić statek, zaatakować miasto od morza, trzeba by zrobić armaty kule armatnie kartacze i jeszcze te co maszty rozwalają dwie kule połączone łańcuchem(zapomniałem nazwy), a i by były różne statki zaczynając od pinaki przez karawele, fregaty, galeony, po liniowce a nawet latającego holendra i czarną perłe, itemy z tych czasów oczywiście, całkiem inne zadania, nowe budynki, można wziąść ślub, artefakty które prowadziły by do statku jedynego w swoim rodzaju, dodać nowe towary np. Rum(bez niego ani rusz hehehehe..,) 4 frakcje: holandia, anglia hiszpania i francja. To jeden z moich pomysłów na moda jak będę miał internet to pokombinuje narazie będę próbował robić itemy. Jeśli komuś podoba się mój pomysł to może na pw mi dać znać, ja jestem zielony w modowaniu ale szybko się takich rzeczy uczę. (jutro spróbuje zrobić armate)