Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wurm Online  (Przeczytany 93484 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Idilyon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wurm Online
    « Odpowiedź #180 dnia: Kwietnia 02, 2010, 21:48:49 »
    Tak,mieszkałem w WS2 i spodziewałem się,że się rozpadnie.Krowa i świnia też na pewno zdechły.Płotek poszedł w pizdu.Cały teren zarósł lasem i roi się od wilków.Jakieś wyobrażenie jeszcze miałem,wiecie.Jak już mówiłem,doszedłem do wniosku,że gra z lagami na moim obecnym kompie to masakra i nie ma sensu.

A ty,Kazuna,jak masz jakieś pytania to pisz tutaj (ewentualnie na pw żeby się modzi nie wkurzyli :D),lub też skorzystaj z samouczka dołączonego do gry,albo wejdź na "Wurmpedię" - http://wurmonline.com/wiki/index.php?title=Main_Page .Pozdro towarzysze :)
    Nordowie rządzą.Kropka.

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #181 dnia: Kwietnia 02, 2010, 22:56:56 »
    Wilki powybijał Mormo ze swoim psem drzew trochę jest ale na okrągło je wycinamy. Więc jako tako teren jest zadbany.
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #182 dnia: Kwietnia 03, 2010, 01:14:06 »
    Gra ktoś jeszcze? Zarejestrowałem się i zalogowałem, ale z gry nic nie czaję. Poszedłem na jakiś most ze statuami demonów i nie wiem co robic szczerze mówiąc, przydałoby się jakieś wprowadzenie . Pozdro

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #183 dnia: Kwietnia 03, 2010, 01:17:58 »
    Dołączam się do kolegi. Jestem chętny. I zielony jak większość gdy zaczynała:D

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #184 dnia: Kwietnia 03, 2010, 08:08:54 »
    Wszystkich was mogę przygarnąć do mojej wioski  i wszystko wytłumaczyć ;] Pisać na GG 8180083 albo skype tobik-n .

Offline Fryderyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #185 dnia: Kwietnia 05, 2010, 16:55:58 »
    Mi wychodzi czarne okienko przy uruchomieniu wurmclient.jnlp
    Pojawia sie czarne okienko na doslownie 0.25 sekundy i nic sie nie dzieje.

Offline Duen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #186 dnia: Kwietnia 05, 2010, 18:07:41 »
    Jak mam otworzyć clienta? Wyskakuje okienko ,że system windows nie może go otworzyć bo nie wie w "którym programie został on utworzony".

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #187 dnia: Kwietnia 05, 2010, 18:10:26 »
    Jak mam otworzyć clienta? Wyskakuje okienko ,że system windows nie może go otworzyć bo nie wie w "którym programie został on utworzony".

Zainstaluj najnowszą wersję javy.

Offline Kvath

• Użytkownik
    • Cthulhu fhtagn !
    « Odpowiedź #188 dnia: Maja 12, 2010, 19:46:01 »
    Muahaha, ileż lat spędziłem w mrokach nie grając w Wurma ! (+/- 1 rok)
    Przez cały tan czas czekałem cierpliwie aż zacznie grać w tą szlachetną grę więcej Polaków, bo słabo się dogadywałem z turkami i innymi dzikusami. Teraz stało się, coś we mnie skoczyło, na weekend znów zacznę grać, mam tylko nadzieję że ktoś mnie przyjmie. Jako rekomendację mojego doświadczenia w grze daje link do naszej niestety już nieistniejącej wioski http://wurmonline.com/wiki/index.php?title=Nelde_Aelini_Village. Wyobraźcie sobie że mieliśmy nawet 40% colossusa ! Zaczeliśmy nawet budować karawelę aby wypłynąć w ocean i wziąć ze sobą wszystko co potrzebne i usypać własną wyspę na oceanie,zasiać drzewa i wszystko inne, MAXIMUM izolacji. Szkoda tylko że przez pomysł z karawelą wioska się podzieliła na budujących palisadę i budujących karawelę. Ahhh żebym tylko znalazł moich ziomków :/ Spyrian, Pepinpl, Davidiusz, Sooszi, Maddoggpl, Saumax, Xane, Chucknorris, Dziuma, Wilk. Odezwijcie się jeśli to czytacie ;).

Szkoda że nie mam żadnych ss'ów z wioski ani niczego innego, nawet strona nam już nie działa :[. Dobra, bo przynudzam... Niech mi ktoś napisze na gg: 521164, albo na maila: kvath@o2.pl albo na pw jeśli chce żebym się dołączył, Kvath (Helper, fortress builder, willing help)
    "I like my weapons how I like my music... heavy and metal !"

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Maja 12, 2010, 20:42:33 »
    Jak chcesz możemy grać razem  DUŻO się pozmieniało napisze ci na gg mój numer jest w podpisie ja gram około 2-3 miesięcy
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #190 dnia: Maja 12, 2010, 21:11:44 »
    Twój kumpel pepin w to gra , niedaleko mojej byłej wioski .

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #191 dnia: Maja 12, 2010, 21:25:01 »
    Twój kumpel pepin w to gra , niedaleko mojej byłej wioski .

i naszej aktualnej

naszej tzn arka("lotr") i mojej ("czeslavPL"). Jak chcesz możesz do nas dołączyć

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #192 dnia: Maja 30, 2010, 15:32:16 »
    Odbudowuję z Filipem WG ! Szukamy ludzi chętnych do wspólnej gry , więcej info w podpisie ;]

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #193 dnia: Czerwca 03, 2010, 20:15:23 »
    Kto z was w to jeszcze gra.Jeśli tak to z chęcią przyjmiemy do naszego grona 1-2 ludzi.(Grono bez Tobika)
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 03, 2010, 21:12:11 wysłana przez arek818 »

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #194 dnia: Czerwca 04, 2010, 10:37:38 »
    Ja wczoraj ściągnąłem grę, ale niezbyt mi się chciało ściągać patche (czy jak to się w Wurmie nazywa...). ;P Można w to grać samemu, czy trzeba się do jakiejś wioski przyłączyć?
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.