Muahaha, ileż lat spędziłem w mrokach nie grając w Wurma ! (+/- 1 rok)
Przez cały tan czas czekałem cierpliwie aż zacznie grać w tą szlachetną grę więcej Polaków, bo słabo się dogadywałem z turkami i innymi dzikusami. Teraz stało się, coś we mnie skoczyło, na weekend znów zacznę grać, mam tylko nadzieję że ktoś mnie przyjmie. Jako rekomendację mojego doświadczenia w grze daje link do naszej niestety już nieistniejącej wioski
http://wurmonline.com/wiki/index.php?title=Nelde_Aelini_Village. Wyobraźcie sobie że mieliśmy nawet 40% colossusa ! Zaczeliśmy nawet budować karawelę aby wypłynąć w ocean i wziąć ze sobą wszystko co potrzebne i usypać własną wyspę na oceanie,zasiać drzewa i wszystko inne, MAXIMUM izolacji. Szkoda tylko że przez pomysł z karawelą wioska się podzieliła na budujących palisadę i budujących karawelę. Ahhh żebym tylko znalazł moich ziomków :/ Spyrian, Pepinpl, Davidiusz, Sooszi, Maddoggpl, Saumax, Xane, Chucknorris, Dziuma, Wilk. Odezwijcie się jeśli to czytacie ;).
Szkoda że nie mam żadnych ss'ów z wioski ani niczego innego, nawet strona nam już nie działa :[. Dobra, bo przynudzam... Niech mi ktoś napisze na gg: 521164, albo na maila: kvath@o2.pl albo na pw jeśli chce żebym się dołączył, Kvath (Helper, fortress builder, willing help)