Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wurm Online  (Przeczytany 93521 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szyder

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Wurm Online
    « Odpowiedź #495 dnia: Lipca 26, 2011, 23:49:05 »
    Przypominam, że kolory w postach zarezerwowane są dla administarcji/moderacji.

Offtopic xD

Ciebie to śmieszy ? Bo mnie nie. Jak dostaniesz zaraz ostrzeżenie za spam to ci nie będzie do śmiechu...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 27, 2011, 00:07:26 wysłana przez Kalpokor »

Offline tomekqaz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #496 dnia: Sierpnia 08, 2011, 21:03:07 »
    Nasza wioska po ponad miesiącu fuckcjonowania została najechana przez mrów(zostaliśmy niesłusznie uznani za szpiegów i całe królestwo stanęło przeciwko nam) ,teraz siedzimy w Hell's Kitchen na HOTSACH i odrabiamy straty w planach mamy wioske ,ale nic nigdy nie wiadomo.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #497 dnia: Sierpnia 08, 2011, 21:08:37 »
    Nasza wioska po ponad miesiącu fuckcjonowania została najechana przez mrów(zostaliśmy niesłusznie uznani za szpiegów i całe królestwo stanęło przeciwko nam) ,teraz siedzimy w Hell's Kitchen na HOTSACH i odrabiamy straty w planach mamy wioske ,ale nic nigdy nie wiadomo.

Widzę, że Wasza kariera na Wildzie przebiega prawie tak jak WG :( Może jakoś Wam się uda odbudować.

Offline tomekqaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #498 dnia: Sierpnia 08, 2011, 21:29:22 »
    Czas pokaże ,wszyscy wiemy jacy są ludzie :P
    Narazie chcemy zrobić coś na Hotsach bo jedynie tam w miarę bezpiecznie ,może wrócimy na mrów ale to potrwa trochę czasu...
    Musimy się pierw ogarnąć i postanowić co i jak.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #499 dnia: Sierpnia 08, 2011, 21:32:46 »
    Tylko w WG wycinaliśmy drzewa kilofami i walczyliśmy łopatami.
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline MCLazarus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #500 dnia: Sierpnia 09, 2011, 04:52:46 »
     Ja wiedziałem, że z MR jest coś nie tak.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #501 dnia: Sierpnia 09, 2011, 10:47:46 »
    Ja wiedziałem, że z MR jest coś nie tak.

My tak mieliśmy na HotS. Pewien człowiek (na tawernie Czarnoksiężnik) ubzdurał sobie, że ukradliśmy mu jego skórzaną zbroje 20coś QL przez co pewnego dnia zaatakował mnie podczas afk, zabił, zabrał wszystkie przedmioty (oczywiście nie było tam zbroi) i dalej mu odwalało "bo ja ukryłem zbroję !".Uciekliśmy poza granice państwa szukając spokoju - prawie się utopiliśmy płynąc na wyspę przez co wyrzuciliśmy kilka początkowych itemów do morza. Mieliśmy tylko kilof (dobrze, że można nim ścinać drzewa) i łopaty. Udało nam się wstać na nogi, mieliśmy małą miejscówkę na terenie HotS, kiedy Templariusz (jego nick w grze) znowu miał jakieś omamy co do tej całej zbroi, znowu nas atakowano, broniliśmy się łopatami, zeszliśmy do kopalni (był tam glitch dzięki któremu mogliśmy oglądać co się dzieje na zewnątrz) OneSickPuppy czy jakoś tak zamurował nas w niej i kilku hotsów stało przy wyjściu i czekali aż się poddamy. Po 3 dniach (RL) bycia w jaskini skoczyliśmy do MR, potem do JK w poszukiwaniu miejsca - nic nie znaleźliśmy, premium się skończyło, a my mieliśmy dość noobów, wybraliśmy GV i tam graliśmy spokojnie, bez paranoików. Od tamtej pory mamy niechęć do Wilda. Potem zamknęli GV, na freedomie było kiepawo więc bye,bye Wurm ! ;( Aż się łezka w oku kręci jak się wspomni te godziny na GV spędzone w towarzystwie przyjaciół.

A najlepsze w tym jest to, że zanim Czarnoksiężnik oskarżył nas o kradzież mieszkaliśmy z nim, miał o ile dobrze pamiętam jeszcze 2, lepszą zbroje więc nie wiem po co ta paranoja z tym, że jesteśmy kradnącymi szpiegami (WTF !?).

O to właśnie chodziło aco w jego poście.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #502 dnia: Sierpnia 09, 2011, 13:30:06 »
    A było tak fajnie(płacze) wtedy stałem się no-life.
    Dzięki Wurmowi powstało WD.(i nie zostałem technozjebem)

Offline MCLazarus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #503 dnia: Sierpnia 09, 2011, 17:46:12 »
     Czyli wróciliście do właściwego królestwa. XD

Offline Kasztanian Wdzydze

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Na stanowisku do końca
    « Odpowiedź #504 dnia: Sierpnia 10, 2011, 20:35:04 »
    My tak mieliśmy na HotS. Pewien człowiek (na tawernie Czarnoksiężnik) ubzdurał sobie, że ukradliśmy mu jego skórzaną zbroje 20coś QL przez co pewnego dnia zaatakował mnie podczas afk, zabił, zabrał wszystkie przedmioty (oczywiście nie było tam zbroi) i dalej mu odwalało "bo ja ukryłem zbroję !".Uciekliśmy poza granice państwa szukając spokoju - prawie się utopiliśmy płynąc na wyspę przez co wyrzuciliśmy kilka początkowych itemów do morza. Mieliśmy tylko kilof (dobrze, że można nim ścinać drzewa) i łopaty. Udało nam się wstać na nogi, mieliśmy małą miejscówkę na terenie HotS, kiedy Templariusz (jego nick w grze) znowu miał jakieś omamy co do tej całej zbroi, znowu nas atakowano, broniliśmy się łopatami, zeszliśmy do kopalni (był tam glitch dzięki któremu mogliśmy oglądać co się dzieje na zewnątrz) OneSickPuppy czy jakoś tak zamurował nas w niej i kilku hotsów stało przy wyjściu i czekali aż się poddamy. Po 3 dniach (RL) bycia w jaskini skoczyliśmy do MR, potem do JK w poszukiwaniu miejsca - nic nie znaleźliśmy, premium się skończyło, a my mieliśmy dość noobów, wybraliśmy GV i tam graliśmy spokojnie, bez paranoików. Od tamtej pory mamy niechęć do Wilda. Potem zamknęli GV, na freedomie było kiepawo więc bye,bye Wurm ! ;( Aż się łezka w oku kręci jak się wspomni te godziny na GV spędzone w towarzystwie przyjaciół.

A najlepsze w tym jest to, że zanim Czarnoksiężnik oskarżył nas o kradzież mieszkaliśmy z nim, miał o ile dobrze pamiętam jeszcze 2, lepszą zbroje więc nie wiem po co ta paranoja z tym, że jesteśmy kradnącymi szpiegami (WTF !?).

O to właśnie chodziło aco w jego poście.

Hłe Hłe, biedni wy, czepiali się was nie wiadomo za co.... A to na GV reputacyjka była wyrobiona, a to na Wild złym okiem towarzystwo patrzyło. No tak, a Freedom taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie kiepawe, że 500 osób siedzi, w tym połowa wildersów
    MORMO rządzi

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #505 dnia: Sierpnia 10, 2011, 20:40:03 »
    Mieliśmy tylko kilof (dobrze, że można nim ścinać drzewa) i łopaty. Udało nam się wstać na nogi, mieliśmy małą miejscówkę na terenie HotS, kiedy Templariusz (jego nick w grze) znowu miał jakieś omamy co do tej całej zbroi, znowu nas atakowano, broniliśmy się łopatami, zeszliśmy do kopalni (był tam glitch dzięki któremu mogliśmy oglądać co się dzieje na zewnątrz) OneSickPuppy czy jakoś tak zamurował nas w niej i kilku hotsów stało przy wyjściu i czekali aż się poddamy.

Epic :D

• Użytkownik
    • Na stanowisku do końca
    « Odpowiedź #506 dnia: Sierpnia 11, 2011, 11:08:05 »
    MORMO rządzi

• Użytkownik
    • Na stanowisku do końca
    « Odpowiedź #507 dnia: Sierpnia 18, 2011, 16:16:23 »
    [...]Potem zamknęli GV [...]

Przecież jest otwarte, wspaniałe są te spacery, wśród głuszy, bez cywilizacji.
    MORMO rządzi

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #508 dnia: Sierpnia 18, 2011, 18:15:48 »
    Ta tylko zostało nam jedno konto na GV. Chyba z 15 nam pousuwali. :(
    Do tego jesteśmy z tobikenem w du*ie, że tak się wyrażę bo dookoła nas chyba z 15 wilków...
    Przepraszam wszystkich Wyższych Tawerny o pisanie wiadomości w tak krótkich odstępach czasowych, ale mam szansę wejść do sieci raz na dzień-dwa.

Offline Theoden

• Użytkownik
    « Odpowiedź #509 dnia: Sierpnia 19, 2011, 15:48:52 »
    A powiedzcie mi, na jakim świecie gracie? Ja jak zacząłem grę to w ten zielony wbiłem, ale tam pusto jest, a do innych trzeba jakieś premium. :/