Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wurm Online  (Przeczytany 93422 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasztanian Wdzydze

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Na stanowisku do końca
    Odp: Wurm Online
    « Odpowiedź #405 dnia: Maja 05, 2011, 15:01:11 »
    To miło, że ktoś jeszcze gra w wurma. A co do wypowiedzi Mikkrisha, zgaduję, że należycie do Mol Rehan.
    Pozdrawiam,
    MORMO rządzi

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #406 dnia: Maja 05, 2011, 19:13:36 »
    Dzisiaj ściągnąłem Wurma ponownie. Płacić raczej nie zamierzam, jak i przenosić się do Freedom - w Golden Valley jest teraz pełno miejsca, wszędzie pusto.
    Ale GV jest ponoć zamknięte, tylko tutorial tam jest. Coś się zmieniło, czy masz clienta sprzed przenosin ludzi na Freedom ?

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #407 dnia: Maja 05, 2011, 21:03:31 »
    Ale GV jest ponoć zamknięte, tylko tutorial tam jest. Coś się zmieniło, czy masz clienta sprzed przenosin ludzi na Freedom ?

bluh bluh jak ja nie lubię cytować
    A więc: GV nie jest zamknięte, ale zgaduję, że nowi gracze już nie mogą tam dołączać. Ja mam login sprzed przenosin - nie grałem przez rok czy coś podobnego.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline tomekqaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #408 dnia: Maja 05, 2011, 21:15:34 »
    Przypominam ,że nabór wciąż jest otwarty ,lecz za niedługo będziemy przyjmować już obcokrajowców więc może już niebyć miejsca.

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #409 dnia: Maja 05, 2011, 21:48:47 »
    bluh bluh jak ja nie lubię cytować
    A więc: GV nie jest zamknięte, ale zgaduję, że nowi gracze już nie mogą tam dołączać. Ja mam login sprzed przenosin - nie grałem przez rok czy coś podobnego.

bluh bluh, cytowanie jest spoko. GV NIE jest zamknięte, nowi gracze trafiają właśnie tam, przechodzą przez tutorial (zajmuje około ćwierć mapy) i trafiają prosto na freedom. Poza ogrodzony teren tutorialu nie da się przekraść, więc pozostała część mapy jest zamknięta, cały serwer jako tako nie. Natomiast, ostatnio logowałeś się rok temu, mogę się założyć o 2s, że twoja postać została usunięta. Tak więc na GV nie pograsz... Zapraszam do nas na Freedom!

Offline Kasztanian Wdzydze

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Na stanowisku do końca
    « Odpowiedź #410 dnia: Maja 05, 2011, 22:20:20 »
    bluh bluh, cytowanie jest spoko. GV NIE jest zamknięte, nowi gracze trafiają właśnie tam, przechodzą przez tutorial (zajmuje około ćwierć mapy) i trafiają prosto na freedom. Poza ogrodzony teren tutorialu nie da się przekraść, więc pozostała część mapy jest zamknięta, cały serwer jako tako nie. Natomiast, ostatnio logowałeś się rok temu, mogę się założyć o 2s, że twoja postać została usunięta. Tak więc na GV nie pograsz... Zapraszam do nas na Freedom!

Podsumuję to krótkim: Bluh, bluh :-0
    MORMO rządzi

Offline tomekqaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #411 dnia: Maja 06, 2011, 23:53:21 »
    Uwaga dokładnie jutro wraz z kończeniem budowy ratusza rozpocznie się rekrutacja obcokrajowców ,więc jeśli ktoś by chciał dołączyć ,radzę się spieszyć!
    « Ostatnia zmiana: Maja 06, 2011, 23:57:17 wysłana przez tomekqaz »

Offline MCLazarus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #412 dnia: Maja 07, 2011, 07:02:49 »
    A jaka jest średnia waszego wieku? ;)

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #413 dnia: Maja 07, 2011, 11:00:39 »
    A mi tam podobało się na GV.
    Wurm stracił swoją trudność i klimacik.
    Teraz rękami zbiera się Iron...
    Może zrobimy petycję na forum Wurma o przywrócenie chociaż GV(przecież i tak stoi prawie puste), bo na Freedomie jest bardzo zły teren.
    Zresztą nie wszyscy wolą Freedoma, dla początkujących lepszy jest GV(o wiele).
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline tomekqaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #414 dnia: Maja 07, 2011, 14:27:17 »
    A jaka jest średnia waszego wieku? ;)

Mclazarus Ja mam 13 lat ,Moody 14 ,a Mikk 21 ,ale wiek w wurmie nie robi naprawde różnicy.

Offline MCLazarus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #415 dnia: Maja 07, 2011, 15:26:44 »

Co rozumiesz przez zły teren? Ukształtowanie terenu? Nie każdy lubi niekończące się równiny :P

Offline brayan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #416 dnia: Maja 07, 2011, 15:38:26 »
    Witam.
    Moim zdaniem usunęli Golden Valley przez pojawiających się graczy którzy się niemieścili na GV dlatego zrobimy miejsce na Freedomie i Wildzie. Wydaję mi się że Wild to taki powiększony GV mogę się mylić nie grałem na Golden Valley od razu wysłano mnie na Freedoma. Wole Wilda niż ten zaśmiecony noobami Freedom bez urazy dla ludzi którzy niemogą kupić premiuma.

Zapraszam do wioski na Wildzie Mol-Rehan. Teraz właśnie siedzimy na wurmie piszcie jak chcecie na Irc albo Na PW wurmowym.
    « Ostatnia zmiana: Maja 07, 2011, 15:50:34 wysłana przez brayan »

Offline mikkrish

• Użytkownik
    « Odpowiedź #417 dnia: Maja 07, 2011, 15:38:55 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Lipca 07, 2016, 20:34:29 wysłana przez mikkrish »

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #418 dnia: Maja 08, 2011, 18:17:06 »
    Jeżeli ktoś miałby konto na GV i nie grałby na nim.
    To prosiłbym o powierzenie mi tego konta, bo niestety nie mogę na razie kupić Premium, a chciałbym pograć bez noobów i na normalnej mapie.
    Inaczej nie będę mógł grać w Wurma.
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #419 dnia: Maja 08, 2011, 23:24:33 »
    Normalna mapa to Freedoom GV to była mapa przygotowująca do Freedom dobrze że zamknęli gv i tak już tam nie było miejsca a na Freedom ? Puste lasy Pełno zwierzyny (teraz jeszcze więcej zwierząt agresywnych boli mnie to że niemożna rozmnażać kruffek(specjalnie zrobiłem błąd)) Pewnie wielu graczy (tych co kradli wszystko co sie dało) boli to że są deedy i nie można nic podwędzić bez premium, lub to że samemu się na freedomie nie przeżyje i tylko w grupach da się normalnie żyć niestety niektórzy jeszcze nie dorośli żeby być (normalnym) w tych grupach.
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.