Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wurm Online  (Przeczytany 93822 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czeslav

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • trollface!
    Odp: Wurm Online
    « Odpowiedź #360 dnia: Stycznia 06, 2011, 11:57:16 »
    Jak ci nie chce odpalić to znaczy że masz kartę ATI, powiedz jaki masz sterownik

Offline Syron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #361 dnia: Stycznia 08, 2011, 02:02:03 »
    E.. bardzo ciekawa gra ale nie dla mnie pograłem chwilę z jakimiś angolami :D ale ja wolę fantasty :D

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #362 dnia: Stycznia 08, 2011, 16:39:48 »
    Z tego co zrozumiałem nie jest to typowe MMORPG tylko raczej coś na kształt Minecraft? Jeśli tak to super;]. Chętnie zagram ale skoro gra jest skomplikowana przydał by się ktoś obeznany kto już w grze mógł by mnie oprowadzić i wszystko na bieżąco wyjaśniać ;].

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #363 dnia: Stycznia 08, 2011, 22:00:18 »
    Grafika lepsza od minecrafta jeśli znasz angielski to sobie poradzisz :P zawsze możesz do mnie pisać w grze piszesz /tell lotr
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline visar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #364 dnia: Stycznia 12, 2011, 16:49:29 »
    a takie pytanie na jakich serwerach gracie na free czy na premium
    ja zacząłem niedawno grać na free i z chęcią bym się przyłączył do jakiejś wioski żeby się nauczyć tej gry.

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #365 dnia: Stycznia 14, 2011, 14:50:39 »
    Powiem ci są  3 servery do użytkowania a jak się nie myle to na czwartym(GV) jest tutorial(nie umiem pisać tego trudnego słowa :P) Ci którzy zarejestrowali się po otwarciu freedoma przechodzą tutorial i idą na freedom,a jak kupisz premium to możesz siedzieć na freedomie wildzie lub epicu chyba usunęli opłatę za korzystanie z portali.

Wurma teraz zeszmacili i według mnie Dawntide jest trochę lepszy.
    Wurma zeszmacili bo dodali lepsze modele otwarli freedom itp ? Widać że się na wurmie nie znasz.

Tak, przez to, że otworzyli freedom... W dodatku podobno chcą zrobić go pvp... Gra straciła przez to klimat (chociaż tych, którzy nie płacą to cieszy), teraz nawet na freedomie jest sterta gruzu, tak jak kiedyś na GV...
    Jeśli sobie zadbasz to nie masz gruzu tak jak u nas, dbamy sadzimy drzewa i jest ładnie czysto przyjemnie.Co do PVP jeśli wprowadzą będzie trochę kłopotów no ale wurm to nie jest i nie powinna być łatwa gra.
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Kasztanian Wdzydze

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Na stanowisku do końca
    « Odpowiedź #366 dnia: Stycznia 14, 2011, 16:58:18 »
    Ponawiam pytanie zadane w temacie o Dawn Tide. Czy ktoś zamierza próbować siły na Epic? Jeżeli tak, to czy przejdzie swoją główną postacią, czy kreuje alta?
    Dziadek Mormo pozdrawia wurmowiczów.... wszystkich :-0
    MORMO rządzi

Offline Shimek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #367 dnia: Stycznia 18, 2011, 18:03:52 »
    O.o Widze że sporo ludu gra w wurma ;P Nawet chyba Czeslava spotkalem wczoraj na Black Dogs Isle... Jest jakas polska ekipa na wildzie? I czy teraz za przeniesienie sie płaci?

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #368 dnia: Stycznia 18, 2011, 18:57:53 »
    tak, spotkaliśmy się. Na wildzie się ktoś znajdzie, z tego forum to chyba Czarnoksiężnik ma deeda (a przynajmniej coś w tum stylu lub miał). Jeśli chcesz się przenieść na Wilda to musisz mieć premium, a jeśli chodzi ci o przeskakiwanie między serwerami to nie, jest to darmowe, ale wszystkie itemy z ekwipunku zostają na freedomie (lub wilnie, zależy z jakiego serwera przeskakujesz), lecz jak wrócisz pojawią się w ekwipunku na nowo.

Offline Shimek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #369 dnia: Stycznia 18, 2011, 22:16:02 »
    Premium mam. Ale póki co wole grać na freedomie bo końcu już się czegoś dorobilem xD hmm a jak ma się ilość graczy na freedomie a na wildzie ??  Domyślam się ze na free wiecej ale o ile ??

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #370 dnia: Stycznia 18, 2011, 23:00:51 »
    Chhyba o jakieś 100 ludzi bo zazwyczaj tyle było na GV.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #371 dnia: Stycznia 19, 2011, 08:42:11 »
    535 graczy ogółem, 420 na Freedom`ie i reszta na Wild`zie(dane z wczorajszej wizyty w Wurmi`e)
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Czarnoksieznik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #372 dnia: Stycznia 19, 2011, 15:51:00 »
    tak, spotkaliśmy się. Na wildzie się ktoś znajdzie, z tego forum to chyba Czarnoksiężnik ma deeda (a przynajmniej coś w tum stylu lub miał). Jeśli chcesz się przenieść na Wilda to musisz mieć premium, a jeśli chodzi ci o przeskakiwanie między serwerami to nie, jest to darmowe, ale wszystkie itemy z ekwipunku zostają na freedomie (lub wilnie, zależy z jakiego serwera przeskakujesz), lecz jak wrócisz pojawią się w ekwipunku na nowo.

Ja już nie gram. A co do deeda to Mac70 go zakladał, nie ja.

Offline visar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #373 dnia: Stycznia 26, 2011, 20:42:44 »
    Mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Otóż zbudowałem drewnianą bramę i zainstalowałem znalezioną kłódkę i teraz nie mogę otwierać tej bramy. Czy istnieje możliwość zdjęcia tej kłódki lub zniszczenie bramy?
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 26, 2011, 20:46:31 wysłana przez visar »

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #374 dnia: Stycznia 27, 2011, 00:15:08 »
    Chłopie chłopie , NIGDY nie zbieraj znalezionych kluczy i kłódek bo nie ma zazwyczaj klucza.Musisz poprosić kogoś z katapultą o zniszczenie bramki.