Nie dalej to samo (edytowałem posta, wysłały się głupoty przez te błędy, które są tu opisane). Po włączeniu jakiejś gry, są najpierw opóźnione ruchy. Im dłużej coś robię, tym bardziej opóźnia. Dopóki nie włączę gier jest spoko.
Gdy wychodzę z gry, zaczynają się problemy. Gdy klikam dwa razy na ikonkę, wyświetlają mi się właściwości. Gdy pisałem tutaj tą wiadomość, po naciśnięciu 'S" wysłało wiadomość, to samo po naciśnięciu "P".
Jakbym teraz włączył grę, dalej byłoby to samo.
Kurde! Pomocy! Nie wiem od czego to.......
EDIT: Wujek Google nie pomógł :/
Sprawdź dokładnie płytę główną i kartę graficzną. Być może płyta ma problemy z obsługą karty - sam raz tak miałem. Oczywiście jest to rozwiązanie ostateczne, gdyż naprawisz je tylko kupując nową płytę...
Płyta nie ma żadnych problemów z kartą. Wszystko było OK, aż do wczoraj. Temperatura procka normalna, wydajność też. Gry działają płynnie, jedynie te opóźnione ruchy w grach. Rozkręcałem kompa, sprawdzałem wszelkie pierdółki. Nic nie pomaga.
Jest jeszcze jeden symptom:
1. Włączam MoH.
2, Z początku jest normalnie (o ile postać stoi w miejscu).
3. Poruszam ją. Wciskam W, gość idzie.
4. Puszczam W gość dalej idzie i wykonuje wydane wcześniej polecenia, na które nie reagował.
5. Wychodzę z gry.
6. Naciskam np. Google Chrome i wyskakuje...... zapisz plik w......
7. Dopiero za pomocą PPM i otwórz mogę wejść. Wchodzę w zakładkę "Tawerna Four Ways".
8. Piszę na forum posta. Gdy wciskam S wiadomość wysyła się......
9. Musiałem restartować i edytować (pewnie trzeci ost by wbił gdyż pisało mam problem z .....).
Zaznaczam, że problem z samym systemem pojawia się tylko czasem, po wyjściu z gry. W każdej mam ten sam problem, niezależnie od wymagań sprzętowych. Spróbuję dzisiaj formata, może pomoże. Zaczynam myśleć, że to jakiś perfidny wirus, albo poważny błąd w rejestrach.
Czekam jeszcze na ew. pomoc, może uda się bez reinstalki Windowsa :/
EDIT: HURA! Format rozwiązał problem. Post do usunięcia.