Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jaka gra MMORPG jest Twoim zdaniem najlepsza?

Warld of Warcraft
    72 (37.1%)
    Guild Wars (choć to nie do końca MMORPG)
    14 (7.2%)
    Silkroad online
    8 (4.1%)
    Metin 2
    33 (17%)
    Lineage 2
    26 (13.4%)
    Tibia
    23 (11.9%)
    Cabal online
    5 (2.6%)
    Lord of The Rings Online
    10 (5.2%)
    Aion
    3 (1.5%)

Głosów w sumie: 191

Autor Wątek: MMORPG  (Przeczytany 57581 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: MMORPG
    « Odpowiedź #180 dnia: Stycznia 30, 2009, 22:15:04 »
    Nie przepraszaj za offtopa, bo to potrzebne było. Tak jak już mówiłem - wulgarne słownictwo zachowaj dla siebie. I zgadzam się ze wcześniejszą wypowiedzią, że najważniejsze w MMORPG-u nie jest to w co grasz ale z kim grasz...

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #181 dnia: Stycznia 30, 2009, 23:24:17 »
    W co grasz tez wazne, taka tibia...pomijajac grafike to rozwoj postaci, przedmioty i questy sa beznadziejne...

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #182 dnia: Stycznia 31, 2009, 10:03:55 »
    Czego ty chcesz od grafiki w tibii? :P Przecież jest taaaka "słitaśnia i przepięknie cukierkowa" :P

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #183 dnia: Stycznia 31, 2009, 12:30:07 »
    Ahh, dobrze, że nie ma tego dzieciucha...
    Człowieku, szkoda, że tego nie czytasz, ale nie przyjmujesz krytyki. Wg. mnie właśnie WoW ma cukierkową grafikę, spójrz na karły/czy co to jest. Słitaśne oczka i półmetrowe ciałko ^^. Fakt, WoW jest najlepszy i będzie, ale nie musisz to swojej mowy wygłaszać... A te "cukierkowe graficzki dla dziewczyn i pedałów" to nie skomentuje. To, że ktoś jest gejem, nie pedałem (bo pedał to część do roweru, która go porusza), to jego problem i może dobrze mu z tym. A nie widziałeś dziewczyny grającej w MMORPG albo strzelaniny? Są dziewczyny(kobiety) zapaśniczki. Skoro Lineage II takie zuee to zrób lepszy MMO i "nie bądź pedałem" i przynajmniej skoro taki znawca jesteś, to powinieneś wiedzieć, że Lineage II jest grą na abonament i są piackie servery jak w WoWie.
    W dobrym i prawdziwym MMORPG powinno być dużo różnorodnych eventów, brak monotonności (zabij to później idź tam i zagadaj i zabij to oraz zagadaj i zabierz), dużo mobków, umiejętności, banowanie dzieci z problemami ortograficznymi oraz dobre towarzystwo.
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #184 dnia: Stycznia 31, 2009, 17:15:35 »
    Dokladnie, to WoW ma najbardziej cukierkowa grafike (no i Perfekt World). Tibia to po prostu paint. Lineage II jest wedlug mnie jednym z lepszym MMORPG, gralem w te gre kilka lat i przyznac musze, ze wciaz jakos do niej wracam. Obecnie tluke polskiego conana, swietna gra :)

Offline Zovi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #185 dnia: Lutego 07, 2009, 00:11:34 »
    Ja obecnie gram w Lineage 2, wciąga jak nie wiem co, gram w nią już będzie ze dwa lata i cały czas do niej wracam :) .

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #186 dnia: Lutego 07, 2009, 12:46:26 »
    Kupiłem LOTRO, pograłem 3 dni i przestałem grać ;/ Nie ma po prostu z kim grać! Mi się raz trafił fellowship (w innym MMORPG jest party) z którym pograłem 4h ale potem musiałem kończyć i nici z dalszej gry. Teraz nie potrafię już nikogo znaleźć a samemu jest nudnie, szczególnie że słabo angielski znam :(

Offline FeniksPL

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #187 dnia: Lutego 08, 2009, 23:35:04 »
    jak w temacie najlepsza gra w jakom grałem to KalOnline dla ciekawskich www.kalonline.com

Offline Klierowski

• Użytkownik
    « Odpowiedź #188 dnia: Marca 07, 2009, 00:10:33 »
    WoW rządzi :P chociasz po 3 latach grania nudzi mi się troszke... nabiłem 80tke i zdobyłem troche Gearu do pvp a tu bam koniec pre-paida a narazie nie chce mi się wydawać więcej kasy na WoWa...więc pogrywam na http://www.andeeria.pl/

i powiem szczerze że mają 85% tego co my mialiśmy na 2.43 patchu...czyli całkiem przyjemnie + za darmo.

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Marca 08, 2009, 07:29:27 »
    Ja najbardziej lubie Tibię. Wiem że zaraz dzieci , które przeczytały na nonsensopedi, czy innej ciekawej stronce że ta gra jest częśćią odbytu ale ja mam swoje zdanie i to jest najważniejsze. Questy są dość trudne (trzeba kupić "pacca" żeby byly ciekawe questy) Dużo itemów, nniast, graczy. I ze względu rozpowszechnienia kompów i neta na świecie, w Tibi jest coraz więcej noobstwa. Wiekszość  noobków, które nie potrafiły grać w tę grę ( nawet 1 lvla nie potrafiły wbić ani kasy zarabiać) założyła swoje forum\ stronkę internetową i wypisuje w niej tksty typu "Twoja stara gra w tibie", "Twój stary stworzył tibię" itp. A grafika? Nie przeszkadza mi- gra zajmuje mało miejsca na dysku. Np. taki metin-  niby 3d ale graczy mało (mniej niż w tibi) ze względu że na mapie łatwo zabłąkać, słabo rozwinięty czat i te potworki, żywcem wzięte z gry sacerfice.
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Credo

• Użytkownik
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #190 dnia: Marca 08, 2009, 08:52:16 »
    Mortis, właśnie chce sobie kupić Conana. Ale mam pytanie - czy po prostu kupie i gram, czy jeszcze muszę abonament płacić?
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #191 dnia: Marca 08, 2009, 09:02:16 »
    Credo Conan jest niestety na abonament chyba 80 czy 60 zl miesięcznie

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #192 dnia: Marca 08, 2009, 09:14:48 »
    Dzumol. Nie wiem jak można grać w grę a'la paint gdzie lepszą animację postaci zrobiłbym sam w pivocie ;) Mówisz o potworkach w metinie. A z tego co pamiętam to w tibii na początku walczy się z motylkami,robaczkami itd.(tak słyszałem) xD

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #193 dnia: Marca 08, 2009, 09:42:11 »
    Na początku. Na czym chcesz wbić 2 lvl? Na demonach? To właśnie jest podejście typowego nooba. Poza tym tibia weszła w życie gdy nie było wypasionych kompów, a przecie nie mogą oni tak ni z gruszki ni z pietruszki wprowadzić grafike 3 d, tekstury jak w mouncie itp. Metin który ma ze 3 lata powinien mieć superwypasioną grafikę a takie raczej nie posiada.
    « Ostatnia zmiana: Marca 08, 2009, 09:46:51 wysłana przez Dzumol »
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Tario

• Użytkownik
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #194 dnia: Marca 08, 2009, 10:18:32 »
    Może pofftopuje ale metin ma więcej niż 3 lata a metin ma grafikę jako taką bo nie jest to kaprys polskich gmów ani amerykańskich tylko chińskich.Może i powinien ale gracze tak ją wychwalają ,że poco zmieniać