Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jaka gra MMORPG jest Twoim zdaniem najlepsza?

Warld of Warcraft
    72 (37.1%)
    Guild Wars (choć to nie do końca MMORPG)
    14 (7.2%)
    Silkroad online
    8 (4.1%)
    Metin 2
    33 (17%)
    Lineage 2
    26 (13.4%)
    Tibia
    23 (11.9%)
    Cabal online
    5 (2.6%)
    Lord of The Rings Online
    10 (5.2%)
    Aion
    3 (1.5%)

Głosów w sumie: 191

Autor Wątek: MMORPG  (Przeczytany 57628 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Professios

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: MMORPG
    « Odpowiedź #225 dnia: Maja 02, 2009, 12:15:11 »
    Jak dla mnie jedynie jedna MMO gra jest warta zagrania a mianowicie EVE online. No chyba że ktoś nie lubi klimatów scifi to wtedy może faktycznie WOW albo Conan? Nie wiem grałem poza EVE tylko z tydzień w WOWa i z 2 tyg w Runes of Magic (czy jak to tam sie nazywa.

Offline Machoni

• Użytkownik
    « Odpowiedź #226 dnia: Maja 02, 2009, 14:53:42 »
    Też Grałem w Rohana przyjemna gierka orginalne postacie i ma taki swój klimat .
    Lineage2 też jest dobrą grą polecam.

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #227 dnia: Maja 03, 2009, 00:13:12 »
    A ja właśnie WoWa instaluję, jutro zagram. Zobaczymy czy jest taki ciekawy jak inni mówią:D.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #228 dnia: Maja 03, 2009, 11:00:51 »
    A ja właśnie WoWa instaluję, jutro zagram. Zobaczymy czy jest taki ciekawy jak inni mówią:D.
    No to serdecznie zapraszam na serwer Boulderfist. Jestem członkiem drugiej największej polskiej gildii na tym serwerze i jeśli tytlko do mnie napiszecie to załatwię wam miejsce :)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Tario

• Użytkownik
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #229 dnia: Maja 03, 2009, 11:14:40 »
    A last chaos nikt nie grał?? twórca ankiety chyba o niej zapomniał. Ciekawe jest o ,że niedawno skończyła się wersja beta polskiej wersi gry.

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • -
    « Odpowiedź #230 dnia: Maja 03, 2009, 13:11:34 »
    O.o to już wyszła po polsku!? Grałem w nią pół roku temu, podobała mi się miałem 42 lvl, ale strasznie nużące jest bicie sp (skill pointów) ogólnie gierka całkiem spoko.

Offline Metalowiec

• Użytkownik
    • :F
    « Odpowiedź #231 dnia: Maja 09, 2009, 13:44:33 »
    World of warcraft rządzi a reszta mmorpgów to dziadostwa które czerpią garściami z pomysłów Blizzarda ;]
    Youve seen life through distorted eyes
    You know you had to learn
    The execution of your mind
    You really had to turn
    The race is run the book is read
    The end begins to show

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #232 dnia: Maja 09, 2009, 16:59:10 »
    Moją ulubioną grą MMORPG jest... Maple Story. Gra sprawia wrażenie prymitywnej gierki dla przedszkolaków, jednak to tylko pozory. Jest tu ogromna ilość broni, przedmiotów, miejsc do zwiedzenia i zadań. Najlepiej gra się w gronie przyjaciół bo samotna gra bardzo szybko nudzi. Jeżeli nie wykonujemy tzw. "party questów" rozgrywka nie jest za bardzo zróżnicowana. Gra jest bardzo wciągająca i po prostu uzależnia. Spędziłem przy niej długie godziny i mogę ją śmiało polecić.
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline Petros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #233 dnia: Maja 09, 2009, 17:35:13 »
    WoW jest okropny, ma obrzydliwą grafikę, małą ilość bufów jego przeciwieństwem jest lineage 2 który stawia na grę zespołową a nie questy a grafika miodzio.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #234 dnia: Maja 10, 2009, 10:08:03 »
    WoW jest okropny, ma obrzydliwą grafikę, małą ilość bufów jego przeciwieństwem jest lineage 2 który stawia na grę zespołową a nie questy a grafika miodzio.
    W WoWa nie da się grać nie zespołowo. LEvelowanie ez instancji jest strasznie nudne, a chodzenie na BG jest baaaardzo przyjemne. Poza tym grafika w WoWie jest ładna, tylko trochę cukierkowa. Mnie odpycha ta mangowata grafa w Lineage'u.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Maja 17, 2009, 19:03:01 »

Jeżeli nie grałeś w WoWa to nie oceniaj go tak nisko bo gdybyś zagrał to może bardziej by ci się spodobał od Lineagea.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #236 dnia: Maja 17, 2009, 19:29:54 »
    kacperrexie, skąd pewność, że nie grał? Ja doszedłem do bodajże 60-ego poziomu, coby sprawdzić, co ludzie widzą w tym czymś. A nudne było potwornie, ostatkiem sił dotrwałem do tej sześćdziesiątki, bo a nuż wtedy coś będzie, jakiś przełom, który sprawi, że mi się spodoba. Nie spodobało. Kaszana.

PS. Żeby nie było, grałem na oryg. serwerze (nie wiem jakkolwiek, czy legalnie, ale raczej tak - a jeśli nawet, to co najmniej półlegalnie ;-) )
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline UberSopel

• Użytkownik
    • WORLD OF WARCRAFT
    « Odpowiedź #237 dnia: Maja 23, 2009, 13:41:12 »
    Warcraft jest najlepszy gram od dość dawna ostatnio zaczołem grać od nowa (3 raz) jedną postać mam taurena szamana 52, blood elfa paladyna 38 i teraz zaczołem grać od nowa blood elfem warlockiem 20 lvl i jeszcze mi się nie znudziło :/
    Grafa może jest gorsza od lineage ale mechanika gry i reszta należy do warcrafta.

Offline fnc

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Maja 23, 2009, 15:21:50 »
    Grałem przez około 9 miesięcy w WoW (Horda undead mage Lv 74) Ale za dużo czasu i kasy mi to pochłaniało. Zwłaszcza czasu, Tak średnio 5 h dzienne - prawie codziennie. Pewnego dnia wstałem rano włączyłem kompa odpaliłem grę i jak chciałem przerwę zrobić to trza było iść spać! następnego dnia odinstalowałem Crafta. Grałem też w Guild Wars ale gra się wyczerpała moim zdaniem. Teraz tak na szybko w DoD popykać lubię.

Offline Andre692

• Użytkownik
    • Mhroczny jak śnieg
    « Odpowiedź #239 dnia: Maja 23, 2009, 16:20:53 »
    Najlepsze mmorpg (oficjalne) moim zdaniem już upadają (baa niektóre dawno upadły).Zła ścieżka WoW'a  akceptacja Botów Lineage'a itd...Osobiście najlepszą grą tego typu jest dla mnie L2 lecz o zgrozo da się na nim pograć tylko na prywatnych serwerach gdzie przynajmniej używanie bota jest karalne ^^.