Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jaka gra MMORPG jest Twoim zdaniem najlepsza?

Warld of Warcraft
    72 (37.1%)
    Guild Wars (choć to nie do końca MMORPG)
    14 (7.2%)
    Silkroad online
    8 (4.1%)
    Metin 2
    33 (17%)
    Lineage 2
    26 (13.4%)
    Tibia
    23 (11.9%)
    Cabal online
    5 (2.6%)
    Lord of The Rings Online
    10 (5.2%)
    Aion
    3 (1.5%)

Głosów w sumie: 191

Autor Wątek: MMORPG  (Przeczytany 57656 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pampil

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: MMORPG
    « Odpowiedź #135 dnia: Października 25, 2008, 16:57:53 »
    Wcale sie nie śmieje, bo też w Tibie kiedyś grałem. Jednak zrezygnowałem z niej bo po pierwsze słaba grafa, po drugie mało polaków , po trzecie zbyt dużo ludzi i po czwarte...stara jest.

A propo grafiki to w 1998 to było dobra grafika i gdy inne dry wkroczyły do świata 3D Tibia została z tyłu...

Offline Eddy

• Użytkownik
      • EddyGallery
    « Odpowiedź #136 dnia: Października 29, 2008, 23:20:43 »
    ja grałem w różne i różniaste MMORPG :) najdłużej jednak nie wiem czemu... przywiodło mnie MuO ;)
    na globie bodajże 145lvl, a pozniej juz po prostu mi sie odechcialo... exp leci strasznie wolno... teraz na privie trochę pograłem mam 4 postacie, SM - 308lvl; DK 107 lvl; DL - 120; MG 102
    Drugą grą, którą muszę pochwalić jest Perfect World ;)
    gra za free, a naprawdę niezłe możliwości :D tak sobie myślę od pewnego czasu czy by nie ściągnąć i nie pograć trochę ;) miałem chyba ze 32+ lvl ;)
    Grałem też w sporo innych, które po prostu nie przykuwały mojej uwagi... dodam, że gdy byłem młodszy ściągnąłem tibię... pograłem może ze 1-2min i wyłączyłem... uratował mnie jeszcze wtedy używany Emule... i chwała mu za to :) tak lagowało, że się wkurzyłem i wywaliłem :D
    Zawsze chciałem grę przez neta w, której nie ma magii... czyli dosłownie M&B MMORPG :) to było by coś... tylko lvle powinny lecieć wolniej ;) żeby wszyscy nie mieli za chwilę najlepszego ekwipunku :) przydało by się M&B multi... =/ może zna ktoś taką grę ?

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #137 dnia: Listopada 08, 2008, 14:12:40 »
    co do MMORPG'ów to mam nie miłe wspomnienia heh e w ogóle mi się ta gra nie podoba ... Grałem w KalOnline i nawet fajna lecz szybko sie nudzi ... Dużo także słyszałem na temat Metin'a 2 ale nie miałem okazji w niego zagrać (lenistwo)

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #138 dnia: Listopada 08, 2008, 14:27:06 »
    co do MMORPG'ów to mam nie miłe wspomnienia heh e w ogóle mi się ta gra nie podoba ... Grałem w KalOnline i nawet fajna lecz szybko sie nudzi ... Dużo także słyszałem na temat Metin'a 2 ale nie miałem okazji w niego zagrać (lenistwo)
    I dobrze postąpiłeś. 4 postacie, 6 skilli - i to wszystko o.0
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #139 dnia: Listopada 09, 2008, 10:43:16 »
    Kiedyś w akademiku grałem w Fung wan online, jak na tamte czasy bardzo innowacyjna, no i duzo kung fu ;) bardzo podobna do Jade Empire, tylko niestety mało ludzi a jak juz sie kogos sspotkało to był koreańczykiem albo botem który pilnowal "porzadku", servery były potem darmowe ale byłem już zaangażowany w inna gre.

Offline el_hombre_loco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Grudnia 02, 2008, 08:57:54 »
    UO - nienawidze tej gry a lepszej nie widze.

Bylem namawiany na Młotka, sam namawiałem na AoC nie grajac jeszcze w niego. I co? i wnioskujac z dziesiatek obejzanych filmow, recenzji i opini chyba ani jedno ani drugie nie zasluguje na oplacanie abonamentu. Kolorowe popierdółki albo zbugowane crapy.
    dancer,feint spam noob, hammer time biacz

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Grudnia 02, 2008, 16:17:43 »
    Grałem w kilka różnych MMO(RPG), najprzyjemniej wspominam Lineage 2 na dobry, prywatnym serwerze :) Poza tym swego czasu sporo MU Online, Conquera, Legend of Mir III, Ragnaroka Online, nieco Silkroad i UO. O Diablo 2 nie wspominam, bo to żaden MMO. Możliwe, że coś przeoczyłem.
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Andronikus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Grudnia 04, 2008, 23:43:47 »
    Ehh te czasy... *wspomina*

Ja grałem ponad 8 lat w Ultimę Online :) Na najstarszym polskim serwerze... wspaniałe czasy, wspaniali ludzie, niezapomniane przygody... *wzdycha*
    Lecz wszystko się kiedyś kończy, "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść... Niepokonanym..." Serwer nadal istnieje, lecz prawdziwi gracze już odeszli... Grało się dla zabawy i dla ludzi, z tegoż samego powodu się odeszło, by nie psuć sobie zabawy, przez ludzi...

Miło wspominam ten czas i polecam każdemu klimatyczne RPG.

Pozdrawiam

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Grudnia 05, 2008, 13:01:07 »
    A ja oprócz maniaczenia w Mount&Blade gram też w World od Warcraft na prywatnym serverze ;) Ale chcę już skończyć bo po 1.5roku grania znudził mi się trochę, może kiedyś do niego wrócę ;)

Chciałbym zagrać w Lineage ale słyszałem że za to się płaci, czy są jakieś prywatne servery? Jeśli tak to jak je znaleźć i jak się do nich popdłączyć?

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Grudnia 05, 2008, 13:02:46 »
    Jest wiele prywatnych serwerów Lineage 2. Ale podobnie jak WOW, nie ma wszystkiego, co jest na ofie :) Google pomoże znaleźć.
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Grudnia 06, 2008, 17:42:04 »
    A żeby zagrać na prywatnym, to wystarczy klient Lineaga? Jakie polecacie? (servery)

Offline Ramini

• Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Grudnia 07, 2008, 20:32:17 »
    A żeby zagrać na prywatnym, to wystarczy klient Lineaga? Jakie polecacie? (servery)

Jak lubisz klimat, to polecam polski serwer Allseron. Mają trochę głupie reguły w grze, le panuje tam bardzo fajny klimat. Podczas rejestracji, dostaje się wstęp i zakończenie opowiadanie, a Ty masz za zadanie napisać rozwinięcie( dobrze mówię?).

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #147 dnia: Stycznia 01, 2009, 23:11:16 »
    Grałem w Silkroad - doszedłem do 19lvl, a potem mi się znudziło. Ze 3 miechy grałem w Metina 2, bo poznałem tam naprawdę fajnych ludzi, z którymi fajnie się grało. Potem po kolei się wykruszali, bo niestety Metin 2 szybko się nudzi. Miałem 4 postacie - sprzedałem na allegro za 50zł xD

Offline slimak78

• Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Stycznia 08, 2009, 22:22:54 »
    rok albo dwa w Ultimie Online
    15 minut w tibii
    3 tygodnie w Last Chaos
    i trochę w Savage.

Tibia zdecydowanie rządziła, na prywatnym, polskim shardzie grało się miło. Nie wiem czy ktoś z grających kojarzy "Nelderim" ?

A! Jeszcze b. długo grałem w Survival Project. To było genialne :D
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2009, 22:25:24 wysłana przez slimak78 »

Offline k.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #149 dnia: Stycznia 09, 2009, 01:57:53 »
    rok albo dwa w Ultimie Online
    15 minut w tibii
    3 tygodnie w Last Chaos
    i trochę w Savage.

Tibia zdecydowanie rządziła, na prywatnym, polskim shardzie grało się miło. Nie wiem czy ktoś z grających kojarzy "Nelderim" ?

A! Jeszcze b. długo grałem w Survival Project. To było genialne :D

Kojarze Nelderim Ślimaku i wiem, że kojarzy je jeszcze co najmniej jeden użytkownik tego forum :)

p.s. nasze gildie miały sojusz :>