Ahh, dobrze, że nie ma tego dzieciucha...
Człowieku, szkoda, że tego nie czytasz, ale nie przyjmujesz krytyki. Wg. mnie właśnie WoW ma cukierkową grafikę, spójrz na karły/czy co to jest. Słitaśne oczka i półmetrowe ciałko ^^. Fakt, WoW jest najlepszy i będzie, ale nie musisz to swojej mowy wygłaszać... A te "cukierkowe graficzki dla dziewczyn i pedałów" to nie skomentuje. To, że ktoś jest gejem, nie pedałem (bo pedał to część do roweru, która go porusza), to jego problem i może dobrze mu z tym. A nie widziałeś dziewczyny grającej w MMORPG albo strzelaniny? Są dziewczyny(kobiety) zapaśniczki. Skoro Lineage II takie zuee to zrób lepszy MMO i "nie bądź pedałem" i przynajmniej skoro taki znawca jesteś, to powinieneś wiedzieć, że Lineage II jest grą na abonament i są piackie servery jak w WoWie.
W dobrym i prawdziwym MMORPG powinno być dużo różnorodnych eventów, brak monotonności (zabij to później idź tam i zagadaj i zabij to oraz zagadaj i zabierz), dużo mobków, umiejętności, banowanie dzieci z problemami ortograficznymi oraz dobre towarzystwo.
Pozdrawiam.