Wy tam a ja tu.
Dobra uroczyście proszę czcigodnych popapranych rycerzy z Imperium PatoLogi, czasem fikuśnie przeinaczonego jako Imperium Polski o uroczyste odłączenie sobie klawiatur!
Prośba ta podyktowana jest waszym długoletnim doświadczeniem, w pisaniu debilizmów, i zaśmiecaniu czyichś wątków, swoimi dziwnymi wyrzutami. Sławetni rycerza Bogarodzicy, czyżby to nie był piękny wyczyn gdybyście odłączywszy sobie te narzędzia szatana, poszli polować na smoki (w aptekach znajdziecie dość sporo, czasem zdarzy się jakiś okaz w supermarkecie) czy też inne bestyje, zakłócające spokój tej mlekiem i miodem płynącej krainy. czcigodni rycerzykowie mam nadzieje że, też wrócą chędogo na swą scene total warów, gdzie plugawi i źli rycerze tłuką wam wasze rycerskie zady niemiłosiernie, wskutek zmowy złego ducha ze sprzedawcą z kasy numer 7 w biedronce.
Z wyrazami ogromnego i nieskrywanego szacunku
Lygryss( w ich żargonie to będzie Rycerz Lygryss pan tego i tamtego książę czegośtam i 9 pretendent do jakiegoś tronu)
A teraz wersja dla niepoje... będących członkami IPLu
Drogi IPLu proszę o ogarnięcie się, bo wasza zabawa w kotka i myszkę powoli mnie przestaje bawić. Co wy sobie wyobrażacie, że będziecie klanem matron polskiej sceny wb, że będziecie decydować kto należy do sceny a kto nie? Kto wam daje takie prawo, i możliwości? Choroba psychiczna bynajmniej nie jest w tym aspekcie usprawiedliwieniem! Ucichliście gdy dowiedzieliście się o lidze, i czekaliście na wymówkę...
Wie scena czemu?
Ponieważ klan IPL przegrał sparingi z każdym z zapisanych klanów, i jakby to wyglądało gdyby teraz sławetni rycerze nie ugrali rundy!
Taka jest smutna prawda, FL was pocisneło, WV i REF nie wspomnę, PE także, SRT w swej długiej historii także sprało wam rycerskie cztery litery...Wymieniać dalej?
Wracając, ja bym zrozumiał gdyby REF i WV wspólnie się tak zachowywały, jak wy starcie się! To elita polskiej sceny a elita ma prawo decydować, ale wy non stop staracie się siebie wynieść...I ja wam mówię tak, z mojej strony to już pałkę przegieliście!
Bojkotując turniej który może się udać, tylko dlatego że wam się nie udało...Ale dobrze, róbcie co chcecie moi mili ale powoli polę do popisu wam się kurczy
Na total warach dostajecie w 4 litery, na wb też.. I niedługo wymówek wam zabraknie bo z tego co kojarzę to daweniej waszą ulubioną było zasłanianie się sceną TW...