Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IPL] Imperium Polskie  (Przeczytany 46543 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    a
    « Odpowiedź #135 dnia: Kwietnia 16, 2011, 09:48:44 »
     Fajnie wam ten filmik wyszedł ale radze go wrzucać, na tak zwanego orga, bo tam go docenią...Bowiem z WB ma on mało wspólnego...
    Aha i taka prośba legionisto, napisz najpierw o czym jest ten filmik, bo tak nagle wyskoczyłeś z linkiem do nie wiadomo czego xd
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 16, 2011, 12:32:45 wysłana przez lygrys »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #136 dnia: Kwietnia 16, 2011, 10:19:39 »
    Lygryss link do filmiku "Pana jabłko i pana gruszki" był tutaj naprawdę zbędny, na dodatek czemu mnie nie dziwi, ze taki link umieściłeś w temacie tegoż klanu.. ehh... proszę Cie kolejny raz, przestań im tu spamować łodziami, jabłkami itd.
    A co do filmiku Legiona - to już go widziałem dawno i licze, że zrobicie jeszcze jakiś samodzielny o Warbandzie, a nie serii Total War.

Offline Warder

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #137 dnia: Kwietnia 16, 2011, 10:52:03 »
    Dokładnie, bowiem ten filmik jest już mimo ogromnego kunsztu autora, przestarzały :)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 16, 2011, 12:33:39 wysłana przez lygrys »

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #138 dnia: Kwietnia 16, 2011, 13:48:06 »
    Nie wiem czy panowie z PE ci przekazali nasze slowa ale widac ze dalej sie nie nauczyli niczego ..ehh Prosze nie spamowac w tym temacie
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    a
    « Odpowiedź #139 dnia: Kwietnia 16, 2011, 15:11:37 »
    Chciałem przypomnieć że ten temat dotyczy klanu Imperium Polskie, jego przeznaczeniem nie jest komentowanie filmów, do tego na YouTube pod każdym filmikiem zostało stworzone takie okienko na "Komentarze" wszelkie uwagi na temat filmiku proszę tam wpisywać.

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    a
    « Odpowiedź #140 dnia: Kwietnia 16, 2011, 15:38:28 »
    Chciałem tylko przypomnieć i zaprosić 2 Pułk na naszą dzisiejszą bitwę. Serwer już zarezerwowany, goście zaproszenia:-)
    Liczę na waszą obecność. Zaczynamy o 20:30.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #141 dnia: Kwietnia 16, 2011, 15:52:00 »
    Oczywiście Stawimy sie :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #142 dnia: Kwietnia 18, 2011, 15:20:15 »
    Chciałbym Oficjalnie zaprosić na nowy serwer naszego regimentu czyli 2 Pułk Grenadierów Nadwiślańskich  a serwer nosi nazwę 1_2PG_IPL_MM :)

Pozdrawiam Serdecznie Chorąży Lord Legionista

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #143 dnia: Kwietnia 18, 2011, 19:04:22 »
    Ok jest server do MModa, to ja mam pytanie, czy do serwer do Native wciąż istnieje i jest ogólnie dostępny? Bo w jego miejsce pojawia mi się serwer pod moduł mm3.

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #144 dnia: Kwietnia 18, 2011, 19:27:55 »
    Server do nativa wciąż dziala :) i sa wgrywane nowe ciekawe mapy :)

11_IPL_Zapraszamy  <-----nativ
    1_IPL_2PG_MM <---- russian 3 mod
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 18, 2011, 19:32:40 wysłana przez IPL_Rekrut_Lord_Legionist »

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    a
    « Odpowiedź #145 dnia: Kwietnia 23, 2011, 07:32:59 »
    Dziękujemy za wczorajszy sparing , to zaszczyt mieć takich przeciwników ;)
    Pokazaliście świetne zgranie zwłaszcza na polu przy rzece , mam nadzieję , że będzie kiedyś okazja na rewanżowy meczyk .
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #146 dnia: Maja 13, 2011, 00:22:37 »
    Znudziły wam sie bannery z nativa zapraszam do pobrania tego banner packa sa to bannery wszystkich klanow z Europy jest tam rowniez nasz baner :) http://www.mbrepository.com/file.php?id=2705

Pozdrawiam serdecznie Lord Legionista

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    a
    « Odpowiedź #147 dnia: Maja 14, 2011, 22:10:30 »
    Niestety nie ma tam wszystkich klanów.
    « Ostatnia zmiana: Maja 19, 2011, 20:57:05 wysłana przez Dunleap_IPL »

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline Warder

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #148 dnia: Maja 15, 2011, 11:09:31 »
    Wy tam a ja tu.
    Dobra uroczyście proszę czcigodnych popapranych rycerzy z Imperium PatoLogi, czasem fikuśnie przeinaczonego jako Imperium Polski o uroczyste odłączenie sobie klawiatur!
    Prośba ta podyktowana jest waszym długoletnim doświadczeniem, w pisaniu debilizmów, i zaśmiecaniu czyichś wątków, swoimi dziwnymi wyrzutami. Sławetni rycerza Bogarodzicy, czyżby to nie był piękny wyczyn gdybyście odłączywszy sobie te narzędzia szatana, poszli polować na smoki (w aptekach znajdziecie dość sporo, czasem zdarzy się jakiś okaz w supermarkecie) czy też inne bestyje, zakłócające spokój tej mlekiem i miodem płynącej krainy. czcigodni rycerzykowie mam nadzieje że, też wrócą chędogo na swą scene total warów, gdzie plugawi i źli rycerze tłuką wam wasze rycerskie zady niemiłosiernie, wskutek zmowy złego ducha ze sprzedawcą z kasy numer 7 w biedronce.
    Z wyrazami ogromnego i nieskrywanego szacunku
    Lygryss( w ich żargonie to będzie Rycerz Lygryss pan tego i tamtego książę czegośtam i 9 pretendent do jakiegoś tronu)

A teraz wersja dla niepoje... będących członkami IPLu
    Drogi IPLu proszę o ogarnięcie się, bo wasza zabawa w kotka i myszkę powoli mnie przestaje bawić. Co wy sobie wyobrażacie, że będziecie klanem matron polskiej sceny wb, że będziecie decydować kto należy do sceny a kto nie? Kto wam daje takie prawo, i możliwości? Choroba psychiczna bynajmniej nie jest w tym aspekcie usprawiedliwieniem! Ucichliście gdy dowiedzieliście się o lidze, i czekaliście na wymówkę...
    Wie scena czemu?
    Ponieważ klan IPL przegrał sparingi z każdym z zapisanych klanów, i jakby to wyglądało gdyby teraz sławetni rycerze nie ugrali rundy!
    Taka jest smutna prawda, FL was pocisneło, WV i REF nie wspomnę, PE także, SRT w swej długiej historii także sprało wam rycerskie cztery litery...Wymieniać dalej?
    Wracając, ja bym zrozumiał gdyby REF i WV wspólnie się tak zachowywały, jak wy starcie się! To elita polskiej sceny a elita ma prawo decydować, ale wy non stop staracie się siebie wynieść...I ja wam mówię tak, z mojej strony to już pałkę przegieliście!
    Bojkotując turniej który może się udać, tylko dlatego że wam się nie udało...Ale dobrze, róbcie co chcecie moi mili ale powoli polę do popisu wam się kurczy
    Na total warach dostajecie w 4 litery, na wb też.. I niedługo wymówek wam zabraknie bo z tego co kojarzę to daweniej waszą ulubioną było zasłanianie się sceną TW...

Offline Ande

• BANITA
    • Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #149 dnia: Maja 15, 2011, 11:17:54 »
    Wuj ma racje