Wiem, że to duża odległość czasowa między XIII a XV wiekiem, ale w owym bractwie Joannitów odtwarza się wiadomo z nazwy okres XIII przeważnie, ale są osoby zajmujące się okołogrunwaldem, a możliwe, że ci właśnie od Grunwaldu mają komplet do obydwu okresów. Zresztą, jeszcze kontaktu z nimi nie nawiązałem. Muszę zapytać o wymagania i inne sprawy.
Zapał mam duży. Nie cierpię tej nauki w szkole, ale wiem, że sporo od niej zależy. Nie jestem żadnym "kujonem", dlatego mam nadzieję, że uda mi się z bractwem. I tak marnuję dużo czasu na bzdety, a mógłbym przecież w odpowiednim momencie ten marnowany czas zapełnić np. robieniem kolczugi. Nie odpuszczę z rekonstrukcją, muszę spełnić swoje marzenie. :)
Pierdół to ja nie kupuję :P Tak, jestem niepełnoletni, Blitzwing. 1 klasa liceum dopiero... xD. Jeśli dojdę do bractwa to będzie świetny test dla mojej cierpliwości, ale cóż. Myślał indyk o niedzieli... Najpierw trzeba obczaić ich zasady.
PS. Jeśli solidnie popracuję w szkole to stypendium może przyda się do odtwórstwa. :D
PS2. Azahiel, chciałbym odtwarzać Grunwald.