Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Netykieta Gracza  (Przeczytany 10143 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shrama

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Netykieta Gracza
    « Odpowiedź #60 dnia: Grudnia 01, 2009, 16:17:44 »
    Ja mam klawiaturę Made in China, a piszę poprawnie po polskiemu :P. A tak w ogóle, ta kłótnia jest nie potrzebna, po co takie złośliwości z obu stron? My Polacy zamiast się miłować wzajemnie,  to przechodzimy w jakieś bzdurne konflikty ;P.
    "Gdy ktoś Ci zarzuci brak profesjonalizmu, powiedz mu, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści..."

"Pusty wóz hałasuje najbardziej"

Offline Adamig01

• Użytkownik
    « Odpowiedź #61 dnia: Grudnia 01, 2009, 19:56:40 »
    Ubi concordia ibi victoria   :)
    KUSZNICA WYMIATA!!!!!!!

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #62 dnia: Grudnia 01, 2009, 20:46:03 »
    Bardzo trzeba uważać na tych ludzi, których natura pobłogosławiła talentem, ale do talentu nie dodała im rozumu. Ci bowiem są najgroźniejszymi rywalami każdej umiejętności i w ogóle ludzkiej wspólnoty. Można współpracować z człowiekiem mniejszego talentu, lecz rozumnym, natomiast z utalentowanym, ale głupim - nie ma zgody. W ten sposób obdarowany i pokarany człowiek wiecznie podejrzewa, że coś wyjdzie na jaw; podejrzewa słusznie. W końcu naprawdę wychodzi na jaw, że jest głupi, i ten smutny defekt oddziałuje na jego dzieło i talent. Podobnie jak piękna kobieta, która potrafi się wdzięcznie usmiechnąć i stroić czarujące miny, nie jest już taka piękna w chwili, gdy w trakcie rozmowy wychodzi na jaw, że ta piękność jest głupia jak but. Istnieje bezrozumna piękność tak samo, jak pozbawiony rozumu talent.

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline Vondagar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Grudnia 03, 2009, 10:29:20 »

Wiesz czemu tak wiele osób jest do was niechętnie nastawionych? Ponieważ jesteście bufonami.
    Przywłaszczacie sobie atrybuty polskości, a najgorsze jest to, że również godło. I uważam to za naprawdę urocze, iż uważasz się za rycerza.
    Nazwałem Bogarodzicę pieśnią, zaraz po tym jak pieśnią nazwał ją członek IPLu, więc daruj sobie swoje akademickie wykłady. Jestem historykiem, wyobraźnia nie pomaga w poprawnym analizowaniu faktów.

Gratuluje obyczaju obrażania innych choć pewnie wszystkich nie znasz z lekka wszystkich nazwałeś bufonami... uważasz nas za ludzi zarozumiałych? skąd ta opinia nie miałem okazji z tobą nawet rozmawiać, z mojej strony w twoim kierunku epitet nie poleci...

co do orła jest to specjalnie wyrysowany orzeł  przezemie na podstawie godła z 1410 roku nie jest to godło RP.... Nasz klan powstał w 2004 roku, na scenie TW, był to 1 polski klan na Medieval Total War,  obyczajem klanowym stało sie grać tylko polska i przed bitwa pisać "BOGARODZICA". Nie bardzo kapuje co znaczy przywłaszczać sobie atrybuty polskości? to niby kto ma to kultywować?niemcy? wydaje mi sie ze właśnie my sami powinniśmy akcentować - Polacy. Co do Bogarodzica? no cóż właśnie to chyba dobrze że może pojawia sie w wirtualnym świecie gier i przez to nie zostanie zapomniana, i może ktoś odczuje że jest lub był taki naród jak Polacy. I na koniec prosiłbym nie kojarzyć nas z jakąś grupa nacjonalistów fanatyków itp, jesteśmy zgraną grupa ludzi, co roku spotykamy sie na zjazdach całymi rodzinami.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 12:06:58 wysłana przez Vondagar »