1. To mnie dotyczy, zawsze jestem miły, uprzejmy i nigdy nie bluzgam, brzydzę się tego
2. Zawsze pomagam....zawsze...
3. Nie kłóce się, jestem spokojnym, zrównoważonym graczem w Warbanda
4. Zawsze jak wchodzę na serwer to krzycze do mikro...witajcie moje dziw.. drogie dzieci
5. Liczę na swoje umiejętności i nigdy nie korzystam z bugów podczas gry w Villige, tam na lewo od respa, gdzie wczoraj siedziałem
6. Nigdy nie opuszczam gry, nawet jak mam iść do pracy czy się pali w domu....chrzanić pracę i chrzanić dom...gra ważniejsza i sojusznicy z naszej klasy
7. Jak zawsze przegrywam to siedze cicho jak myszka....powtarzam: żadnych bluzg, przekleństw....po prostu jestem porządny
8. Zachowanie śwatowej klasy...?? a to nie wiem o co chodzi, ale brzmi poważnie to ja jestem "za"
a teraz na serio, netykieta powinna być od twórców lub ewentualnie od grupy społeczności np klanu... to co my robimy, to sprawdzamy grę, wymieniamy się poglądami, bawimy się podczas rozgrywki, gadamy na Tsie itd itp....w bitwach klanowych będzie natomiast inaczej, tam będzie netykieta i trzeba będzie ją przestrzegać, poza tym może jeszcze wystepować na serwerze na którym przyjdzie nam walczyć....teraz natomiast do niczego nie jest potrzebna...jedynie jeżeli ktoś zrobi jakiś turniej, mecz czy dostanie pozwolenie na własny serwer od twórców...jeszcze nie czas na to:)