No to trochę podbiję konkurencję. Ja mam nokię n95-2 i nie wydaje mi się, żeby miała jakieś specjalne minusy. Dobry aparat (5MPix), dobra jakość muzyki, wejście na słuchawki (i głośniki jak ktoś ma bezprzewodowe - z doświadczenia polecam :>) zwykłe minijack 3.5 mm czy jakiś tam inny jack, nie pamiętam dokładnie jak to się nazywało. 8 GB miejsca jest w sam raz chociaż wolałbym tak jak w IPhone - 16 GB. Wygląd jest chyba jedyną wadą - taka trochę ceglana, ale już nie taka jak z serii komunikatorów (wreszcie mieści się do kieszeni!). Właściwie większość wysokości i szerokości zajmuje wyświetlacz (2,8") a klawiatura jest wysuwana (właściwie to tak trochę na odwrót, ekran jest odsuwany i klawiatura spod tego wychodzi :P). Mam ją od kilku miesięcy i nie żałuję.
Józefie Sztacheto
jako ze ma wbudowany GPS to da sie z niego jakos praktycznie korzystac? Rozejzalem sie za jakimis programami ale tego jest tyle ze nie mam pojecia od czego zaczac, ktos mial z tym do czynienia?
Ściągnij sobie aplikację TomTom lub Garmin XT, ja sobie wgrałem na komórkę i jest fajnie, tylko komórki długo zazwyczaj szukają sygnału.
wbudowany Nokia Maps dziala wlasciwie jak chce... w dodatku najwyrazniej potrzebuje dostepu do netu a nie mam zamiaru za to placic
Noo za Nokia Maps trzeba bulić, dlatego polecam powyższe programy.
Na resztę pytań raczej nie odpowiem, powiem szczerze - nie znam się. Co do ramu nawet w googlach nie udało mi się znaleźć, a gier mam mało, N - Gage w ogóle mi nie działa bo coś zwaliłem przy instalacji.
Pozdrawiam