Bardzo fajne pomysły:
1. Z tym nickiem to i tak by nie przeszło, bo mógłbym się rozłączyć i za kilka sekund miałbym nowy nick.... i co za różnica, a Ci co by grali w klanach lub chcieli by być popularni ze względu na swoje walory bojowe to raczej nie kickowali by ludzi, jeśli nie byłoby powodu
2. Pieniądze czy punkty, czy ilość owłosienia na klacie....:P niczym się nie różnią, przyjmij sobie, że ta kasa to Twoje punkty i po sprawie....nie robiłbym problemu:P
3. To jest dobry pomysł, szczególnie jak zostaje się samemu, albo samemu wygrywa bitwe, wtedy jest mało czasu, a dużo kasy i czasami trzeba usilnie zginąć, żeby wymienić sobie ekwipunke....ale....zawsze jest jakieś ale:P jak już sobie dłużej pograsz to wybranie sprzętu zajmie Ci 3 sek....narazie nikt nie jest wprawiony, bo to początek, więc nie wiem czy usilnie przedłużać rozgrywkę
4. I tu nie mam zadnego "ale", faktycznie w ostatnim patchu wprowadzili możliwość zmiany frakcji, w czasie rozgrywki, ale nadal nie mamy czegoś takiego jak Nord v Nord....a to by się bardzo przydało....
Ps. To jest tylko mój punkt widzenia, więc Wy też się wypowiadajcie odpowiednio argumentujac swoje wypowiedzi, acha....i szukajcie nowych bugów w nowym patchu:P