Pienik, dzięki za podpowiedź z reputacją. Uratowałem Częstochowę, mam glejt od króla na odbicie Warszawy a nie mogę dalej rekrutować ludzi w wioskach tylko muszę ciągnąć na najemnikach. Zaczynało mnie to wkurzać, ale jeżeli jest tak jak piszesz to dam radę. Nie miałem ani razu CTD, gra nie tnie się nawet zbytnio, a mam Vistę i wcale nie najnowszy komp. Bardzo mi przeszkadza za to brak mapki taktycznej, trzeba się rozglądać żeby byle ciura mnie nie ustrzelił. Na pewno to poprawią, oby jak najszybciej.
Dziwne, że przez kilkadziesiąt dni gry nie miałem przypadku choroby w oddziale, jak wcześniej pisał domator. Może to zasługa jednego z bohaterów ze zdolnościami medycznymi lub urozmaicenia żywności?
Ogólnie gra jest bardzo klimatyczna, a że wymaga kilku patchy, to normalne. Niech mi ktoś pokaże grę Paradoxu (mam ich kilkanaście) która nie wymagała kilku/kilkunastu poprawek. Mnie się podoba i od soboty, kiedy ją kupiłem spędziłem sporo czasu nad nią i spokojnie grając czekam na poprawki. Wszystkim niezadowolonym posiadaczom radzę to samo :)