No to jak? Cały mod ma się skupiać tylko i wyłącznie na Husarii? To jest ruski mod i pewnie Rosja będzie dopieszczona najbardziej, ta Husaria i Husaria, ciągle ta Husaria i jej wierne odwzorowanie. Jestem ciekaw, myślicie że da radę zrobić tak aby kopia łamała się po wbiciu we wroga? Nie ma takiej opcji, we wfasie prubowano takie cos zrobić, ale nie dało rady. Poza tym, czy na pewno chciali byście, aby szarża Husarii wyglądała tak jak w 1612? Gdyby dać im koncerz, pistolet i kopię to cała szarża poszła by się kochać, chyba, że wymyślą tak aby husaria najpierw oddała strzał, biegła cały czas kolano w kolano, potem dobyla kopii, kopia łamała by się w trakicie szarży i potem husarze dobywali by koncerze\szable i cięli wroga po łbach? To jest raczej nie realne. Wiem, że Polacy liczą na wierne odwzorowanie Rzeczpospolitej, ale rusek to rusek, swój kraj i jego historię zna więc chyba nie zrobią Polski waszych marzeń, poza tym w modzie jest kilka Polskich jednostek, nie tylko ciągle ta jedna jedyna Husaria. Dla mnie ta Husaria obecna w modzie jest spoko, a jej teksturę możecie sami zmienić jak się nie spodobała.