I co? Pisałeś do autorów moda informację, że umieściłeś link do moda na Polskiej stronce? Bo wiesz młocie, wczoraj musiałem się tłumaczyć z twojego bezmyślnego zachowania. Po prostu zgarnełem przypał za ciebie i obiecałem, że albo usuniesz link do moda, albo jak najszybciej napiszesz do nich że umieścięłś link i że przepraszasz za swoje zachowanie. Jeżeli chciałeś zaistnieć podając link to Ci się nie udało bo jak zwykle kto inny musiał się tłumczyć. Masz do nich dziś napisać wiadomość w języku rosyjskim! albo usuwasz posta z linkiem! Dziś się dowiem czy wysyłałeś wiadomość. Wybieraj...
Edit: Napisali mi, że zauważyli link do downloadu. Pytali się mnie czy to ja umieściłem. Odpisałem, że to nie ja tylko inny user. A oni, że generalnie nie mają nic przeciwko. Tylko nie wiedzą czemu ktoś bez ich zgody rozpowszechnia moda na obcych stronkach. Odpisałem, że nie wiem i user ów co umieścił link im napisze co i jak. To mi odpisali, że czekają na wiadomość i są zdania, że to graniczy z kradzieżą bo ktoś obcy przywłaszcza sobie link do downloadu bez ich zgody.
Nic im nie odpisywałem, ale Margoth ma im napisać prośbę (choć jest za późno) na umieszczenie linku.
Ja mam to gdzieś wprawdzie to, że umieścił linka na Polskiej stronce, po prostu ma napisać do nich wiadomość i tyle.