Dzisiaj znalazłem informację od autora moda, przetłumaczyłem z rosyjskiego więc mogą być błędy:
Już miesiąc ponad mod istnieje, działa nie tylko z naszym zespołem, ale także przez tureckie studio "Zikr grze", spółki zależnej od studio "Turkie-Oyn" z. Przedstawiciel TALEWORDS w Turcji, Grecji i na Cyprze ... środki zostaną włączone DVD-pole gry za darmo Oprócz gier, dla właścicieli tych publikacji. Obecnie wiele rzeczy już zrobione, pierwszą płytę trafi do Turcji na początku 2010 roku ...
W nowej wersji moda mapa lekko zmieniona, teraz jest niemal cała Azja Mniejsza, została znacznie zmieniona Turcja, Stambuł ma obecnie meczet Hagia Sophia w pełnym rozmiarze, całkowicie nowaa architektura Krymu, Turcji i Ukrainy i Rosji ... Architektura Polski pochodzi z innego polskiego moda w porozumieniu z autorem ....
Więc mod jest prawie cały nowy, ale niestety jest to tylko w Turcji, ale jestem pewien, że piraci nie są przeszkodą .. i wciąż pojawia się w inete, dobrze, i mam umieścić Russifier
Sorry za dość niezrozumiałą treść, ale ciężko było to przetłumaczyć, mam nadzieję, że rozumiecie treść co nie co. Sam na razie nie wiem co i jak i o co w ogóle chodzi, może ktoś to rozszyfruje?
Edit: Duo, wiem, ze bardzo pragniesz mieć największą ilość postów na forum, ale prosiłem o pomoc w rozszyfrowaniu tegoż tekstu.