Ja tam, żadnych patch'y nie instalowałem.Opinie, które czytałem mnie przeraziły.Jak można psuć grę zamiast ją naprawiać?
Co do trupów.Spróbuj użyć "removeitem", albo samo "remove" wcześniej zaznaczając truchła w konsoli(otwórz konsole, i kliknij myszką na trupa)
Gram na wersji 1.1.., trupy przez jakiś czas leżą, ale po jakimś czasie znikają.Także, tym się nie przejmuję...uważam to jako celową przestrogę dla smoków - Tak skończysz jeżeli zaatakujesz to miasto... :p
Co do tego złodzieja...Ja dostałem jakiś kirys, a kawałek dalej spotkałem myśliwego w samych spodniach, który mnie zaczepił, pytając się: Czy widziałeś jakiegoś podejrzanego typka?Okradł mnie....
Miałem do wyboru opcję oddania mu kirysu, ale tego nie zrobiłem - w końcu sam jestem złodziejem
A spotkaliście kolesia, który chce od nas wysępić 10 000szt.złota?Niby, że piliśmy z jakimś Samem, potem założyliśmy się, że nie da rady pójść do obozu bandytów i coś tam zrobić...
Oczywiście odparłem, że nic nie pamiętam...odpuścił...Za jakiś czas znowu się upomniał, i tak kilka razy.Ale ostatnim razem pomyliłem go z bandytą i zanim zadał pytanie, "niechcący" stracił głowę ;)