Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Seria The Elder Scrolls  (Przeczytany 183221 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Seria The Elder Scrolls
    « Odpowiedź #510 dnia: Grudnia 20, 2011, 02:45:17 »
    Prawdę mówiąc cała gra jest usiana takimi niedopracowaniami.

Skjor - głównym zadaniu towarzyszy, ginie, zaś po zakończeniu tego wątku wraca żywy do Jorrvaskr
    Ria codziennie upolowała niedźwiedzia
    Teksty po walce ze smokiem - koleś, który przed chwilą naparzał z łuku do smoka, zaraz patrzy na jego szkielet z niedowierzaniem: "Skąd tu się wziął?Wcześniej tutaj tego nie było" - kur...Aż czasami mam ochotę wyrżnąć ich za takie teksty.
    Kiedy postrzelisz kogoś z łuku w oko, a po chwili tekst "Umysł płata mi figle", "coś mi się przewidziało" - haha
    Wszyscy bandyci oszukują w karty i mają asy w bucie, mieli iść do akademii, ale ojciec im nie powiedział do jakiej w dodatku na każdemu z nich kobieta obiecała, że poczeka, oraz mają marzenie kupić sobie wyspę...., a strażnicy byli podróżnikami ale dostali strzałą w kolano, i mają kuzyna, który walczy ze smokami!O to jest też fajny tekst, szczególnie po walce ze smokiem :D

Gildia Złodziei - kiedy zostajemy ich przywódcą nadal słyszymy tekst "Możesz być najlepszym kumplem Marcera,....", oraz po uzyskaniu przywódca tracimy opcję w kontaktach z losowymi złodziejami "Nie poznajesz mnie" - czy coś takiego
    Maro Galus(czy jak on tam miał - syn komendanta), spotkałem go w Wichrowym tronie - zwiedzał miasto
    Kiedy wybierzemy Aele za żonę i zabierzemy ją do towarzystwa w podróży, zwraca się do nas, jak do towarzysza - "bracie".Kiedy ją zwolnimy i odezwiemy się, słyszymy "Tak kochanie?", niby szczegół, ale śmieszny...
    Kolejne..Za pierwszą misję u Gromowładnych dostałem daedryka, za którąś tam z rzędu rzemieniową tarczę - pffff...śmiech na sali - normalnie widziałem taką chmurkę od Ulfrica "LOSER!!"

I wiele innych.....

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #511 dnia: Grudnia 20, 2011, 08:04:33 »
    I wiele, wiele, bardzo wiele, naprawdę wiele innych.....
    Poprawione.
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Cavaron

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #512 dnia: Grudnia 20, 2011, 08:58:52 »
    Rozchodzi mi się o to, że to dziwne skoro panuje wojna itd. cesarz jest znienawidzony, a tu przyjeżdża na wizytację ;d. Naprawdę bethesda mogła to lepiej ogarnąć ;d
    Nie ma emocji - jest spokój.
    Nie ma ignorancji - jest wiedza.
    Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.
    Nie ma chaosu - jest harmonia.
    Nie ma śmierci - jest Moc.

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #513 dnia: Grudnia 20, 2011, 09:05:40 »
    W ogóle mogłaby to ogarnąć. Po prostu zero konsekwencji... Tak samo wielki finał questline'u Mrocznego Bractwa ma zerowy wpływ na świat gry...
    Żenada...
    Paru strażników coś tam przebąknie i Bethesda uznała, że wykonała dobrą robotę.

Sorry, ale ta gra moim zdaniem nie zasługuje na miano gry roku... Już nie mówiąc o ciągłych wpadkach, jak cofanie patchów dla Polski, patch wprowadzający bugi i takie tam...
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #514 dnia: Grudnia 26, 2011, 22:52:13 »
    Witam

Naszła  mnie ochota żeby zagrać w Morrowinda , a więc biorę płytę instaluje , włączam i nagle gra zwiesza się na reklamie Bethesdy , nie da się nic zrobić , patche nie pomogły . Jak coś mam win 7. Gra oryginalna , na starym kompie działała . Jak coś to mam z CD-action .
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #515 dnia: Grudnia 26, 2011, 23:40:46 »
    Poszukaj w google czy gra działa na win7. Sam musiałem odstawić na półkę kilka klasyków bo nijak nie można ich na win7 odpalić :/... Bawiłem się kiedyś w wirtualne systemy i xp mode ale jest przy tym sporo zachodu a efekty(przynajmniej w moim wypadku) raczej marne.

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #516 dnia: Grudnia 26, 2011, 23:53:07 »
    nowe stery do graficznej ?
    Retarded are everywhere

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #517 dnia: Stycznia 01, 2012, 22:10:47 »
    No.... dzisiaj przegrałem swoje pierwsze 20 minut w Skyrima, gra wydaje mi się fajna, chociaż... po raz kolejny jesteśmy więźniem - tak jak w Morrowind i Oblivion ( w 2 pozostałe nie grałem ) wątek może i fajny ale już przerabiany. Fabuła wydaje się być fajna :P
    (click to show/hide)

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #518 dnia: Stycznia 01, 2012, 22:11:33 »
    bo musisz zawsze zaczynac jako więzien.. to jest podstawa.
    Retarded are everywhere

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #519 dnia: Stycznia 08, 2012, 13:15:54 »
    Odbiłem Skyrim z rąk Cesarstwa i nic nie ma lol... nawet mi domu nie przyznano, tytułu i niczego ... lol , powinni to bardziej rozbudowac :P
    (click to show/hide)

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #520 dnia: Stycznia 08, 2012, 20:23:28 »
    Ja mam taki problem ze ciężki pancerz trochę śmieci bronie teraz jak mam 9 lvl waza za dużo bym mógł się z nimi szybko poruszać.Wcześniej nie było tego problemu...
    Nie mam żadnej choroby.Co może być?Próbowałem się wyspać w karczmie ale nic nie dało.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2012, 20:31:30 wysłana przez Skrzetusky »

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #521 dnia: Stycznia 08, 2012, 20:31:00 »
    poprostu sie przeciązyles, sprzedaj czesc rzeczy albo oddaj towarzyszowi by on ponosil
    Retarded are everywhere

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #522 dnia: Stycznia 08, 2012, 20:32:40 »
    To muszę chodzić bez pancerza by się nie przeciążyć...Wcześniej ten sam ekwipunek nie sprawiał problemów.Napisałem to wcześniej...
    I jeszcze inne pytanie.Co można zrobić ze smoczych kości i zębów tygrysa?/
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2012, 20:52:13 wysłana przez Skrzetusky »

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #523 dnia: Stycznia 08, 2012, 21:27:27 »
    chodzi o to ze pewnie jestes przeciazony i nie mozesz biegac (tak?)
    Z rzeczy od smoka mozesz zrobic pancerz na 100 levelu kowalstwa (odradzam kowalstwo) zatem kosci i kly mozesz sprzedac za niezlą sumke ;D
    A smoki jeszcze nie raz staną ci na drodze wiec mozna na tym niezle zarobic
    Retarded are everywhere

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #524 dnia: Stycznia 08, 2012, 22:55:13 »
    Skrzetu, nie musisz chodzić bez pancerza... Chodzi o to, że itemki, które masz ogółem w ''plecaku'' za dużo ważą. Jak wejdziesz w menu przedmiotów to na dole masz takie coś jak obciążenie, i pierwsza liczba nie może przekraczać drugiej, jrśli chcesz biegać. A jak temu zapobiec? Kup dom, i włóż do skrzynki itemy lub sprzedaj niepotrzebne, lub mniej potrzebne, lub po prostu wyrzuć te mało warte.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013